BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Eh shaman 60 landi yavas yavas itemalrida geliyo bende bi alt acam dedim rested birikiyo nasil osla oynarim. Uzun zamandir bi pek class acmak istiyodum bende warlock actim(neden uber hunter acmadin dersen ben boel uzakta durup dot atip tuketmeyi tercih ettim) (Amacim max dmg output ve pvpde iyi is yapmak shamandan alisigim aggro managemente nasişl olsa) Talentlar icin ne onerirsiniz? Affliction ve Demonic EMbracei 5 licem o kesin destructişondanda shadowboltu kisaltmayiş dusunuyorum. Yane 3 taraftada ilk tişerde 5 er tane kullancam ya gerisi?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dmg output fazla olsun diosan demonic embrance dan vazgecip .. sm/ruin buildi alcaksın .. yaa ben kendimm için karar veremedimm talentlara .. ya soullink le devam etcemm .. yada full destruction yapcam .. ikiside pvp de iş gorur gbi de işte of of =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Affliction Improved Corruption Rank: 5/5 Reduces the casting time of your corruption Spell by 2 secs -------------------------------------------------------------------------------- Improved Life tap Rank: 2/2 Increases the amount of mana awarded by your Life Tap spell by 20% -------------------------------------------------------------------------------- Destruction Improved Shadow Bolt Rank: 5/5 Increases the damage dealt or life drained by your Shadow spells by 10%. -------------------------------------------------------------------------------- Bane Rank: 5/5 Reduces the casting time of your Shadow Bolt and Immolate spells by 0.5 secs. -------------------------------------------------------------------------------- Aftermath Rank: 5/5 A 10% chance to daze the target for 5 seconds. -------------------------------------------------------------------------------- Improved Firebolt Rank: 2/2 Reduces the casting time of your Imp's Firebolt spell by 1 sec. -------------------------------------------------------------------------------- Improved Lash of Pain Rank: 2/2 Reduces the cooldown of your Succubus Last of Pain spell by 6 secs. -------------------------------------------------------------------------------- Devastation Rank: 5/5 Increases the critical strike chance of your Destruction spells by 5%. -------------------------------------------------------------------------------- Shadowburn Rank: 1/1 Instantly blasts the target with 91 to 104 Shadow damage. If the target dies from Shadowburn, and yields experience, the caster gains a Soul Shard. -------------------------------------------------------------------------------- Destructive Reach Rank: 2/2 Increases Increases the range of your Destruction spells by 20%. -------------------------------------------------------------------------------- Improved Immolate Rank: 5/5 Increases the initial damage of your Immolate spell by 25%. -------------------------------------------------------------------------------- Holocaust Rank: 1/1 Increases the damage done by your critical strikes by 100%. -------------------------------------------------------------------------------- Inferno Rank: 5/5 Increases the damage done by your fire spells by 10%. -------------------------------------------------------------------------------- Conflagrate Rank: 1/1 Ignite a target that is already afflicted by Immolate, dealing 214 to 256 damage and consuming the Immolate spell. Demonology Demonic Embrace Rank: 5/5 İleride Curse of Agony yerine Curse of Shadow kullanılacağından Nightfall'ı es geçiyoruz. Gayet cillop bence bu build.[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 lyrent ın yasdııgı build super bencede ama soullinkden vasgecmek gerekir mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ruin/SM diyecektim ki, "her bölümden en az 5er tane lazım" cümlesini okuyunca vazgeçtim :-P Demonologyden bişeyler almamayı düşünürsen Ruin/SM ftw.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Gülücem eglenicem diyosan kesinlikle başka bi realm de gnome warrior[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ruin SM nasil oluyo?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 30/0/21 Bi ara buraya aktarırım :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 2. karakteri warlock açtım ve şu talentleri veremeye karar verdim, deneyimli warlocklar bi göz atıp yorum yaparsa çok yardımcı olurlar: ________________________________________ affliction talents (17 points) improved corruption - 5/5 points improved drain soul - 2/2 points improved drain life - 5/5 points improved curse of agony - 3/3 points nightfall - 2/2 points _________________________________ destruction talents (34 points) improved shadow bolt - 5/5 points bane - 4/5 points aftermath - 5/5 points devastation - 5/5 points shadowburn - 1/1 point destructive reach - 2/2 points ruin - 1/1 point improved immolate - 5/5 points emberstorm - 5/5 points conflagrate - 1/1 point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla earenwen, ne diyim gözüm tutmadı pek;p afflictionda nightfallı alıp siphon lifeı bırakmak günah bi kere. sonra imp. life tap yerine imp. drain soul almışsın ki, kendileri 63 talent puanı arasında harcanabilecek en gereksiz 2 puanı oluşturmakta. ayrıcanak fel concentration? wtf? destructionda aftermath 5 gereksiz, onun yerine bane 5 olucak illa. 34 puan harcamaya hiç gerek yok bi de. tabi bilmiyorum warlockunla ulaşmaya çalıştığın noktayı. end game instance kasıcam, 3 ay dkp biriktirip bwl itemlerinin alayını toplıycam diyorsan tamamen sil talentleri. bglerde terör estiricem diyorsan conflagrate illa ki alıcaksın. uzun süredir warlock oynuyorum, mümkün olabilecek bütün talent buildlerini denedim, rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; warlock = +shadow dmg ve dot. 30/21/0 kullanıyorum, pvpde yaptıgım instant 3 dotu dizip /dance. shadow boltu belli başlı birkaç yer dışında doğru düzgün kullanmıyorum bile, sadece nightfall procladığında, darlandığımda falan. bir dene bence sm/ds buildini. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 03:13 tarihinde, Lyrent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 destruction istiyorum, seviyorum. senin biraz üstte yazdığın treeyi kullanacam tabi biraz değiştirerek. ilgin için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 pvp lockta bence mutlaka olması gereken bir talenti kimse soylememiş, o da supression. hic resist etmeyen dc ve feariniz olsun istemez misiniz? imp lash of pain, imp firebolta vereceginiz 4 talenti suppresiona verin pisman olmazsiniz. pvp lockta minimun 9 afflication talent olmasi lazim: 5 corruption, 4 supression Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 lifetap ve corruption buyuk bir bolum demon geri akalanlarda destruction =imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 nigthfall'suz bi warlock pvpde kanatsız bir ejderha gibidir. (ne benzetme yaptım ama beahhh :p) valla dotları attıktan sonra 2 tane instant atıp(shadowburn, deathcoil ve nightfalldan gelebilecek bir veya bir kaç instant shadowbolt), 1 soulfire veya 2-3 shadowbolt ile çoğu rakibi indirmek mümkün.fear, crit ve lifedrain leri saymıyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla bende demonlarin hayat kurtarci ozelliklerini ve soul linki saymiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar