Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 KE nin olmadığı ve gelmeyeceği bi server var mı ? USKOda var, JAPKOda var, MYKOda var, başka server bilmiom ama KEnin olmadıı bi serve bilen varsa..[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Çin serverindada KE , Taiwan serverindada KE . KE siz server yok. [Bu mesaj Sphere tarafından 16 Ekim 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eet ciddi konun olduğu bi server bilen varsa yazsın ben brethimi özledim >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben harpymi özledim ya :([signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Provoke Yakın Zamanda açılcak[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 provoke zaten var. sorun yaratıkların agro mesafesinin kısalması. kısa bi süre sonra peşini bırakıyorlar. :([signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Demek istediğim onu Düzeltcekler..Provoke Skilli Eskisi gibi olucak.[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aaaaaaa oleeeeeeeyyyyyyyy :D :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 düzeltceklermi?inşallah düzelir eskisi gibi harpy partyler ve eski piana olur,ne o ole el morad castle ????[signature][hline]Level:6x Clan:Uknighte Grade:tahmin et Server:Ares 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok şehirler deişmez. ama estland deişti o yeter :)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 breth i de breth yapsalar bu harita süx[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eski ks ler, party pls aga party plsplspls pmleri, almazsan ks yaparım gibi tehditler, provoke edilirken dagıtılan harpyler, bir ton trollun harpy spotuna çekilmesi... We love provoke ;)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Metakuso, 16 Ekim 2005 17:54 tarihinde demiş ki: ben harpymi özledim ya :( offf offf :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 evet ke yi indirebileceğimiz güvenilir bi adres varmı[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar