Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Bir Efsane!!!!

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

ya artık en son söylettiniz alex miş alex haginin sol kramponu olmaz bea allah allah biraz mantıklı olun hayır yani tutulan takım bi tarafa göz var nizam var hagiyle alex nasıl kıyaslanır ya[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar

said:
ronald, 11 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 11 Ekim 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Türkiyede 1 taneyi bıraktım dünyada bikaç tane göster(ebil)sin ona da razıyım ben.

bu kadar abartmayalim yaf :)
riquelme veron zidan zidane ronaldinho kaka hatta alex...... uzar gider bu

Zidane belki,Kaka da eh işte.
Diğerlerini cebinden çıkarır Hagi.Hele Veron nerdeyse hiçbir takımda iyi form tutturamadı.[signature][hline]Ethernass
Sosyal ağlarda paylaş

Riquelme ve Veronu geç şimdi, ikisi de Hagi ayarında değil bence. Ronaldinho Kaka, haklısın...
Alex mi? Bunu başka yerde söyleme o kadar çok dalga geçerler ki kendini şaşırırsın :)

Alex'in bırak Hagiyi geçmesi, ve hatta bırak onun onda biri olabilmesi, Haginin yanında isminin anılması için bile yüzlerce fırın ekmek yemesi lazım daha.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 11 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
ya artık en son söylettiniz alex miş alex haginin sol kramponu olmaz bea allah allah biraz mantıklı olun hayır yani tutulan takım bi tarafa göz var nizam var hagiyle alex nasıl kıyaslanır ya

cellalenme tonicim,nitekim bir besiktasliyim

[Bu mesaj ronald tarafından 11 Ekim 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 11 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Riquelme ve Veronu geç şimdi, ikisi de Hagi ayarında değil bence. Ronaldinho Kaka, haklısın...
Alex mi? Bunu başka yerde söyleme o kadar çok dalga geçerler ki kendini şaşırırsın :)

Alex'in bırak Hagiyi geçmesi, ve hatta bırak onun onda biri olabilmesi, Haginin yanında isminin anılması için bile yüzlerce fırın ekmek yemesi lazım daha.

Riquelmeyi gec??? :D saka yapiyo olmalisin..sana bu adamin videolarini yollarim,adamin muptelasi olursun..
Ayrica koyu bir Besiktasli olarak Alex ismini ortaya attim,adam oynuyor,oynatiyor dogruya dogru..Kiskanc olmamali :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ronald, 11 Ekim 2005 21:39 tarihinde demiş ki:

Riquelmeyi gec??? :D saka yapiyo olmalisin..sana bu adamin videolarini yollarim,adamin muptelasi olursun..
Ayrica koyu bir Besiktasli olarak Alex ismini ortaya attim,adam oynuyor,oynatiyor dogruya dogru..Kiskanc olmamali :)

Riquelme sadece boş alanda zayıf rakibe şov yapan bir oyuncu. Tek başına maç kaderi değiştirdiğini kaç kez gördün?

Bir de hala Alex diye ısrar etmen çok komik kaçmış. Kıskançlıkla alakası yok. Alex Hagi'nin sol kramponu olamaz yukarıda dendiği gibi. Nasıl bir tutarsın bu kadar mı futboldan uzaksın anlamadım ki? Hakkaten diyecek laf yok...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 11 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
said:
ronald, 11 Ekim 2005 21:39 tarihinde demiş ki:

Riquelme sadece boş alanda zayıf rakibe şov yapan bir oyuncu. Tek başına maç kaderi değiştirdiğini kaç kez gördün?

Bir de hala Alex diye ısrar etmen çok komik kaçmış. Kıskançlıkla alakası yok. Alex Hagi'nin sol kramponu olamaz yukarıda dendiği gibi. Nasıl bir tutarsın bu kadar mı futboldan uzaksın anlamadım ki? Hakkaten diyecek laf yok...

:) bi defa konusurken seviyeni muhafaza etmeye calissan iyi edersin..Sana futbol gecmisimden bahsedecek degilim ama bilmende yarar varki gerek profosyonel anlamda gerekse tribun olarak futbolun icinde yeterince var olan ve bu konuda soyleyecek sozu olan insanlardan biriyim..Besiktasliyim ama soyle bir meziyetim varki olaylara senin gibi at gozluguyle bakmak yerine objektif yaklasmayi cogu zaman becerebilirim..Galatasaray ve fenerbahcede hic sevmedigim camialar,bunu saklamanin luzumu yok..Ama bu camialardaki iyileri ve kotulukleri analiz edip,bunlari objektif bir sekilde degerlendiririm..Alexi hagiden cok kotu olmasina ragmen kayirma gibi bir durum sozkonusu bile degil,sonucta fenerbahcenin futbolcusu.. Alex gecen sene tek basina cok buyuk isler yapti,teknigi de tartisilmaz ben hagiden daha iyi gibi bi ifadede de bulunmadim..Yazilarimi iyi okuyun ve ona gore yorum yapin bir dahaki sefere lutfen.. Saygilar :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ronald, 11 Ekim 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
Hagiden iyisinin turkiyede hatta dunyada olmadigi iddia edildi..Ben de Hagi gibi olan oyunculara ornek verdim..Alin bunlar Hagiden iyidir diye bi ifadem olmadi..Iyi oku,iyi yorumla

Hagi gibi derken zaten Hagiyle eş tutmuşsun ki bu bile çok büyük hata..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zamo, 11 Ekim 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
Kimse Hagi dünyanın en iyi futbolcusu demedi.Tüm konuyu okudum sadece eşi zor bulunan biri denmiş.

Alexe Hagi gibidir demek de yanlış bence.

sence yanlistir baskasina gore degildir...saldirgan olmaya luzum yok..Dunyada hagi gibi bi kactane futbolcu zor gosterirsin demek hagi dunyadaki en iyi bi kac oyuncudan biri demektir ki bu buyuk bir abartma olur,ronaldinho,kaka,zidan,zidane.......gibi futbolcular arasinda..Haginin buyuk bi yetenek oldugunu zaten daha onceki mesajlarimda dile getirmisim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ronald, 11 Ekim 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
:) bi defa konusurken seviyeni muhafaza etmeye calissan iyi edersin..Sana futbol gecmisimden bahsedecek degilim ama bilmende yarar varki gerek profosyonel anlamda gerekse tribun olarak futbolun icinde yeterince var olan ve bu konuda soyleyecek sozu olan insanlardan biriyim..Besiktasliyim ama soyle bir meziyetim varki olaylara senin gibi at gozluguyle bakmak yerine objektif yaklasmayi cogu zaman becerebilirim..Galatasaray ve fenerbahcede hic sevmedigim camialar,bunu saklamanin luzumu yok..Ama bu camialardaki iyileri ve kotulukleri analiz edip,bunlari objektif bir sekilde degerlendiririm..Alexi hagiden cok kotu olmasina ragmen kayirma gibi bir durum sozkonusu bile degil,sonucta fenerbahcenin futbolcusu.. Alex gecen sene tek basina cok buyuk isler yapti,teknigi de tartisilmaz ben hagiden daha iyi gibi bi ifadede de bulunmadim..Yazilarimi iyi okuyun ve ona gore yorum yapin bir dahaki sefere lutfen.. Saygilar :)

Seviyemde bir kötülük göremedim? Ha varsa da zaten moderatörler uyarır merak etme.

Kaldı ki zaten sözlerinle futbol "bilgin" (!?) (lim x->0) konusunda çok bilgi verdin, tamam konuşmaya gerek yok daha fazla. Tebrikler.. Başarılarının devamını dilerim :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

bence keske koymasaydın böle abidik gubidik polemik yaratacaklarını bıle bile boşver . severim hagiyi hepte sevicem .[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
vazgeç artık yıldızlardan..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 11 Ekim 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ya FB'li olarak diyorum ki çok saçma konuşuyosunuz.. Adam gs'li ve katil olsa, adama KATİL! diye bairsa yanliş mi yapcak yani allam ya.. mantikli olun biraz.

sorun burda telefonunun çalınmamış olması, adam montunun cebinde bırakmış. adam direk yargısız infaza gitmiş, buda yanlış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...