Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Bir Efsane!!!!

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

said:
Nicolas, 11 Ekim 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
katılıyorum sonuna kadar.ne hakeme ne mesteklaşlarına 1 gram saygısı yok

meslektaşlarına yaptıgı sygısızlıkları sayar mısın? ve collina nın hagi ile ilgili röp. ünüde okumadın veya dinlemedin.. salla salla neereye kadar kıskanmayın bari[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

hagi futbol olarak agresif bi insan kaybetmeye tahammülü olmayan da meslektaşlarının oynadığı süre içinde hagiyi yıldırmak içn attığı tekmeler ne çabuk unutuldu ki hagi başka futbolculara napmış birinin ayağınımı kırmış uzun sakatlıklarmı vermiş kimseye[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

Farul Constanta 1982-83
Games played : 18
Goals Scored : 17

Sportul Studentesc 1983-86
Games played : 108
Goals Scored : 58

Steaua Bucuresti 1886-1990
Games played : 97
Goals Scored : 76

Real Madrid 1990-92
Games played : 64
Goals Scored : 19

Brescia 1992-94
Games played : 60
Goals Scored : 14

Barcelona 1994-1996
Games played : 36
Goals Scored : 7

Galatasaray 1996-2001
Games played : 167
Goals Scored : 78

Romania 223
Spania 100
Italia 60
Turcia 167

TOTAL 550

550[signature][hline]Hey kids feel your balls
So you don't get cancer

Sosyal ağlarda paylaş

Winner of.....

Europe Supercup
1987,2000
UEFA Cup
2000
Romanian Championship(3)
1987, 1988, 1990
Turkish Championship(4)
1997, 1998, 1999, 2000
Romanian Cup(2)
1987, 1989
Turkish Cup(2)
1999, 2000
Turkish Supercup
1997[signature][hline]Hey kids feel your balls
So you don't get cancer

Sosyal ağlarda paylaş

dikiş tutturamadı?
barcelona o adamı sakat diye verdi GS'ye..

Hagi'ye R.Madrid'te dikiş tutturamadı diyebilrisiniz ama Barçada hayır.. Hagi, Koeman dan daha iyi futbolcudur bunuda unutmayın.. Stoichkov ve Romario ile yarışması zaten söz konusu değil cünkü o ikisi forvet Hagi orta sahada oynuyor.. 5 yaşında izlediğin maçlar pek aklında kalmamış senin..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 11 Ekim 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
iyi futbolcuydu ama abartmanın manası yoq madem efsaneydi oynasaymıs barcada !
neden oynayamamıs ? Düsünmek Lazım Efsane Dedigin adam Her takımda oynar sadece kücük takımlarda diil!

ee burda bunları yazmışsın istatistikler gelince direk savunmaya geçmişsin.[signature][hline]
"Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur."
[b] Mustafa Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 11 Ekim 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
said:
Aradhell, 11 Ekim 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
bilmediğin halde bazı şeylerde atıp tutman araştırılıp çürütülünce de nie savunuosun hagiyi

ortada cürütülen bir sey yoq hagi barcelonada umdugunu bulmadı hayret bisi sen git bunu sabaha kadar arastır bu böle

ovchinnikov sabahtan beri araştırma araştıma deyip durmuşsun.adamalr yapmış araştırma ama yanlış ama dogru koymus sen de bi araştırma yapta açıkla foruma biz de görelim.bi laf etmeden önce kendinize bakın.yaş konusuna gelince 15-20 yaş 20-25 yaş arasında o kadar cok farklar var ki.tamam akıl yaşta değil baştatır ama yaş da insana bi olgunluk veriyor.kaldı ki bi hagi zamanını canlı görmek var bir de araştırmak.hiç bi araştırma da görmedik ya.sadece millete araştır demiş arkadaş başka da bir şey dememiş.sen araştır da biz de görelim doğruyu yanlışı senin dediğin doğruysa helal deriz geçeriz ama sen kanıt sunmayıp sadece araştırma araştırma deyip durmuşsun?[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte dediğim yere gelmişsin sen de bir şey göster doğruysa helal derim ne diycem ama millete araştır deyip sora kendin bi şey vermezsen olmaz.verdiğin kaynağa bakıcam bugün.ben yaşınla ilgili bi yorum yapmadım.genel olarak söyledim o yaş mevzusunu.

[Bu mesaj rarebee tarafından 11 Ekim 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 11 Ekim 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
said:
Mumu, 11 Ekim 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
stoichkovu romarioyu izlicek kadar büyüğüm allahıma şükür..

anlatamadım sanırım sorun mevkide degil dedim sorun yabancı olmaları bu futbolcuların!

sen ne diyon be..

ben sanamı cevap verdim yaşımı sormuş biride cok mu büyüksünüz sanki diyede ona cevap verdim aaa adam saldırmış direk..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

Veya Barcelona da performansı muhteşem değildi diye Hagi mi kötü futbolcu? ORtam şartları vs vs Hagi nin en büyük dezavantajı Rumen olmasıydı zaten. Çoğu kişide Rumen oldugu için hep EU futbolcularından aşağıda tutulduğunuda açıkladı.[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

ovchinnikov, gerçekten çok bilgisizsin, konuştukça batıyorsun. Hala utanmadan konuşabiliyorsun... Yazık. İnsanda biraz utanma olur, her söylediğin şey komik, gerçekdışı ve saçma, her lafın sayılarla istatistiklerle ağzına tıkılmış, her sözünün saçmalığı kanıtlanmış hala utanmadan konuşuyorsun. Yazık...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Hagi barcada basarisiz olduysa da basarili olduysa da farketmez..uyum adi verilen bisey var sonucta..Hagi son derece yetenekli ve her takimin sahip olmak icin can atacagi bir futbolcuydu..

Ama hagiyi severmisin deseniz,hayir hic sevmem,cunku son derece cirkef, ahlak sinirlarini zorlayan haraketlerde bulundu saha icinde..Ha sahada sinirine hakim olamiyodur da disarda cok iyidir fln onu bilemem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...