Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Bir Efsane!!!!

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

Bu arada şurda Hagi'nin kişiliğine laf edenlerin çoğunun gerek burda gerek başka konularda attıkları mesajlardan kendilerini de tanımasak neyse... Hani dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır ya...

Adamın bir anlık öfke ve gazla telefonun çalınmasına tepkisinin aynısını şurada bi anlık gaz ve öfkeyle kusan o kadar çok adam var ki...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 10 Ekim 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 10 Ekim 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
bu tartışma bitmez ama kocaman bi gerçek var ki o da hagi nin türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu olduğudur

slow[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar hagiye bok atmak isteyenler sanırım tatmin olmuşlardır. hagi türkiyenim gelmiş geçmiş en büyük yabancı futbolcusudur. td lüğüne ne derseniz deyin. hadi futboluna bok atın.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 10 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:

hmm bu kac senesidir dostum bi yazıverde bilgilenelim!

hagiye gelince barcada yedekken ufak takıma gelip kendini anca orda kanıtlayailmis bir futbolcu

Yanlış geldin galiba, futbol bölümü burası. Futboldan anlayanların, hani çok azıcık bile olsa anlayanların tartıştığı bir bölüm. Başka bölüme alalım?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 10 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
said:
tony_montana, 09 Ekim 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
dünyanın en değerli oyuncuları sıralamasında ilk 3 e adını yazdırmış(2. olmuş)

hmm bu kac senesidir dostum bi yazıverde bilgilenelim!

hagiye gelince barcada yedekken ufak takıma gelip kendini anca orda kanıtlayailmis bir futbolcu

Biraz dolu yazalım biraz ya...[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

topic te dikkatimi ceken bisi oldu(hepsini okumadım) alex i hagi ile karsılastırıyolar..gulup geciyim mi yoksa dalga mı geciyim karar veremedim..alex kac yasında hagi kac yasında?mantıksız ve fanatik yorumlar topic in kalitesini dusurmus..tamam hagi guzel oynuyodu tek basına bi takımdı..ama adamın yası olmus 30 kusur(gs a geldiginde)bi tecrube kazanmıs seneler boyunca kendini gelistirmis..bole bi oyuncuyu daha futbol kariyeri yeni baslamıs bi oyuncuyla karsılastırmak cok sacma ve komik..yani pele hagi i dover yazmak la aynı mantık..

bi de rica ediyorum sunu yapmayın..alex tamam yakısıklı bi adam degil karizmatik bi adam degil..ama bunla dalga gecmek sizi komik duruma dusurur..buraya sizin resminizi koysalar emin olun en az alex kadar dalga gecilecek birseyler bulunur..futbol bolumunde futbol konusalım..futbol konussak bile hala 2 futbol cuyu karsılastıramayız..ortada yas ve deneyim farkı var..

bir futbol sever olarak alex in futbol anlayısını hagi den daha cok seviyorum..hagi guzel oynadı gol attı ee sonra hakemin ustune yurudu kufur etti bunlar oynadıgı futbol a golge dusuren olaylardı.. alex futbol hayatı boyunca kac kere sarı kart yemis ya da direk kırmızı kart yemis?su an yasından beklenmeyecek kadar iyi bi futbolcu..ilerde ne olur bilinmez belki cok iyi bi takıma transfer olur falan vs..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 11 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
Futbol kariyeri yeni baslamis Alex?
Adam 28 yasinda...

Evet, Brezilya liginden dışarı bir tek parmaya adım atmış, o da kiralık ve geri yollanmış bir oyuncu alex. 27 yaşına kadar brezilya liginde oynamış bir oyuncu yani... Ardından geldiği yer ise Türkiye ligi. Pek parlak bir kariyer değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 11 Ekim 2005 10:18 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 11 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
Futbol kariyeri yeni baslamis Alex?
Adam 28 yasinda...

Evet, Brezilya liginden dışarı bir tek parmaya adım atmış, o da kiralık ve geri yollanmış bir oyuncu alex. 27 yaşına kadar brezilya liginde oynamış bir oyuncu yani... Ardından geldiği yer ise Türkiye ligi. Pek parlak bir kariyer değil.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...