Stifler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 patiler benim eller cok terliyor yaw .. yokmudur bunu engellemenin bi yolu formulu .. bnm gibi bu sorundan sikayetci paticiklerde vardır hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ellerini pantolununa sür paso =)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 el terlemesi vallah en gıcık olduğum şey pilardo oynarken terli elle atış yapamıyom gıcık oluyom[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bunun için bir tedavi vardı. Bizim arkadaştan biliyorum ama sürekli devam gerekiyo. İyot tedavisi mi deniyodu öyle bir şeydi. Elleri bir sıvının içinde bekletiyodun belli periyodik aralıklarla... Bir cildiyeciye danışırsan daha detaylı açıklama verir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Ekim 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bnmde çok terlio yaa mouse u kullandktan snra bi 10 dk iptal oluo mouse. kötü yaa:([signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Rewendor'un söylediği doğru. Ayrıca benim bir arkadaşta da var. Ama onunki cidden hastalık boyutundaydı. Bir krem vermiş doktor onu kullanıyor paso. Biraz daha azaldı bu günlerde.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 burda baya bi bilgi buldum aslında ama.. koca karı yontemi yokmudur yahu hic.. www.terleme.com[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hormon bozuklugundan oluyor ve kısa sürede tedavisi yok diye biliyorum[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende de aynı problem var yanlız kronik.yani aşırı ve devamlı biçimde.su gibi. doktora gitmek zorunda kalmıştım,terkur adında bir krem vermişti.günde 2 defa kullandığında terlemeyi azaltıyodu ama bana pek fayda etmedi.krem elimdeyken terlemiyodu ama kremin etkisi kısa sürede geçiyodu.sanırım bu hastalık çoook ama çok daha derindeki bi sorunla alakalı.ben reality TV de aynı problemle Prince Albert hastanesine yatan bi kızın karaciğerinde mi ne bir parça aldıklarını gördüm.yakarak kestiler. ameliyattan sonra kız doktorla tokalaşırken "ilk defa insanlarla rahat rahat tokalaşıyorum süper" demişti.ben de o anda "vay be demek bitek ben değilmişim" dedim. o değil,öss de cevap kağıdım p.ç oluyodu o yüzden.neyse ki elimin terliceni bildiğim için selpakla gelmiştim öbek öbek.millet burnumu silceğimi zannederken ben elime sardıydım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Çocukluğumdan beri ellerim ayaklarım terler üstüne birde koltuk altı terlemesi eklendi süper oldu,hayatımda bu illetten çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim.Terkur olayı yalan yani bana etki etmedi.Kağıtların ıslanması falan beni üzmüyorda daha çok birinin elini tutamamak,tanışırken el sıkamamak kötü en azından sevindirik oldum aynı sorunları paylaşan insanlar olduğu için. resmen yaşadığım sıkıntının resmedilmiş hali,yöntemlere baktım bu arada botoks yaramaz bir ameliyat yöntemi var oda göz korkutuyor en mantıklısı elektrik akımı sanırım ancak nereden bulabiliriz o alet edevatları. [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 16 Ekim 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Rewendor, 16 Ekim 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Elleri bir sıvının içinde bekletiyodun belli periyodik aralıklarla... Çok rezil bir şey o, tedavi süresince turuncu ellerle dolaşıyorsun, tırnaklar hafif siyaha çalan kahverengi oluyor.[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 benimki oyle cok aşırı degil ama gitar calarken bazen derste vs vs terleyiveriyor kafayı veriyorujm.. bazen sevgilimle elele gezmekten utanıyorum..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya bide heyecanli olunca fln ellerin terler belki biraz rahat olmayi denesen terlemez =) mesela ben kendi bilgisayarimda ellerim hic terlemez ama mesela kuzeniminkinde oynuyorum bide kuzenim izliosa beni baya heyecan yapiorum cok terlio ellerim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Nasıl onune geçeriz acaba ya.. Hic mi koca karı ilacımız yok bu konu hakkında.. kınıyorum.. hmmph[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Rewendor, 16 Ekim 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Bunun için bir tedavi vardı. Bizim arkadaştan biliyorum ama sürekli devam gerekiyo. İyot tedavisi mi deniyodu öyle bir şeydi. Elleri bir sıvının içinde bekletiyodun belli periyodik aralıklarla... Bir cildiyeciye danışırsan daha detaylı açıklama verir. evet öyle bi tedavi var... doktora danışırsan seni yönlendirir zaten.[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: kingpin, 16 Ekim 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Çocukluğumdan beri ellerim ayaklarım terler üstüne birde koltuk altı terlemesi eklendi süper oldu,hayatımda bu illetten çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim.Terkur olayı yalan yani bana etki etmedi.Kağıtların ıslanması falan beni üzmüyorda daha çok birinin elini tutamamak,tanışırken el sıkamamak kötü en azından sevindirik oldum aynı sorunları paylaşan insanlar olduğu için. resmen yaşadığım sıkıntının resmedilmiş hali,yöntemlere baktım bu arada botoks yaramaz bir ameliyat yöntemi var oda göz korkutuyor en mantıklısı elektrik akımı sanırım ancak nereden bulabiliriz o alet edevatları. geçmiş olsun abi ya görünce üzüldüm :([signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaa cok kotu bişi bende de var..heyecan yapinca vıcık vıcık oluyo.. arkadaslar beni bilgisayarlarına oturtmuyo... ama bazi avantajlarıda var..gitar calarken iyi kaydırma yapiyosun :)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ama herkes gitar çalmıyor ki kardeş :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 :) o zaman napiyomuşuz..elleri terleyen herkez gibi bizde gitara baslıyomusuz..... not:5 senelik tecrubeli,aktif müzisyenden gitar,bass dersleri verilir :P[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1 sene once bende de vardı bu sorun doktara gıtmıstım sılvıce sorunumda vardı o zamanlar ıkısını bı arada cıkarmıstım..Haftada bı gun 15 dk falan elımı tuzlu suyun ıcıne sokuyordum bıde b krem vermıstı terkur adında ıcınde %19 aluminyumhidroksiklorit varmış orenmıs oldum bu arada :)... Her nese bıde o kremden her aksam suruodum elıme sımdı eskı oranla baya azaldı ..[signature][hline] [Bu mesaj circirbocugu tarafından 16 Ekim 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 benim de sadece gitar çalarken terlio ve sürekli tel deiştiriorum...kötü tabiğğ....[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 o el terlemesi özellikle özel yaşamda sıkıntı yaratıyor. kol altı terlemesi de tabi[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Polly, 16 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: benim de sadece gitar çalarken terlio ve sürekli tel deiştiriorum...kötü tabiğğ.... Gene aynı durum bende de söz konusuydu ama artık pek kalmadı gıtar calarken terlemede heycan mı bıttı bende yoksa duygu kalmadı mı bende :)..Eyvah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şunu söleyebilirim koltuk altı terlemesi el terlemesinden daha berbat hepsi ayrı ayrı berbat ama biri elbiseyi direk yıpratıyor koltuk altı pamuk pamuk oluyor.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende sınav kagıtları islanıyodu..bide yamuluyo felan kagıt.hocadan fırca yerdim hep ne lan bu kagıdın hali,okunmuyo..derdi..... bak liseyi ozledim yaa... yok yok..ozlemedim..kusur kalsın...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar