_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 warriorsa odur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 walla biz charı 2 kişi oynuyoz eğer hacklediysen haberim yok o char dier arkındır. size resmini gösteren +8 enionun[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 [spo1=+8 enion bow][/spo][signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eee bowuma bakam olmamış şimdi bu bow dupemi walla bilmiyom unique upgrade edilince dupe olduğunu lider kandırdı bizi o zaman :D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 diezde de chitinbow +8 var ve düp deil.... Haa gerçekten çoook nadir oluyor orası doğru... ama olmş işte... tabi ide enion bowu kim ne cesaretle basar orası meçhul... ama unique +8 olur mu.... kırk yüzyılda bir olur :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: czklc, 13 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki: said: zzz, 13 Ekim 2005 19:28 tarihinde demiş ki: www.knightonlineranking.tk belki biliosundur ama girişte serverı seçerek itemlara bakıosun ve bildiğim kadarıyla totamicler bow fln die sormayın genel olarak DEATH MARE wardı eslantta onlardan düşüo die biliorum .. orada clanda olan charlar yayınlanır canım bnm :) clansızlarında var o dediğin knight ranking yanni clansızları göstermeyen[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 inşallah dope deildir bakalım dupe temizliği varmış galiba cypher serverinde giderse ben bizim başkanı...[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cypher ve dupe temizliği ? :P pek inandırıcı gelimio[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende öyle düşünüyom ama bilemiyorum inşallah olurda herkes çıplak kalır[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 +9/72 elixir kaç vurur? :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 olursa armorlar gider gibi gelio bi de chitin shield[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sadece onlarmı bütün shelli rogueler warriorlar hepsi ezik gibi kalcak adamlarda +8 shell set var ya[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende de ondan var :[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende yok benimkiler el yapımı +7 chitin pauldron +7 fp pad +6 chitin boot +6 fh gauntlet +6 chitin helmet hepsini ellerimle lootladım kendim up ettim:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben satın aldım raptor zaten yalan oldu gm sildir yerine +6 verdi :o[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu izmirin itemleri legalmi hepsini bosslardan çıkarmış falan diyolar[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hiç bilmiorum ki[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yalnız sizin insanlar çok arsız herşeylei dupe hepsi macro insan savasta bari yapmaz macro biz masum orclar böle şeyler yapmıyoz :D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 geçen savaşta 400 np düştüm kosp cular yüzünden abi burda herkez duper herkez cheater falla cypher da arkadaş olmasa başlamazdım bile[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aynen bende arklarım için başladım yoksa oyunuda bırakmıştım myko dan sonra ama inşallah düzelir ya[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aresin yeni gm i gibi gm lasım her server ı adam çalışıo[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 demek işini yapan gmlerde var ha[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gecen akşam 1 saat girdim 1 np transferci 3~4 tane kosp cu banladı sonra arklar filam söledi 5~6 kişi banlandı die[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network [Bu mesaj Marl0_on tarafından 14 Ekim 2005 08:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cypherda bu saatten sonra gm iş yapsa ne olur millet lvl 68e kasıyo[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 serverın ii clanlarından birine girmek zorunda kalmıştım ( ii derken np bbakımından söledim ben sevmiom...) adamlar kosp party var mı die soruolar abi exp party bile deil...zati fazla durmadım çıktım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar