DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 beyler ben duydum ama emin deilim bu bow bi resimde gm nin elinde tutuğu zigzag türü bi bowdu galiba bu bowdan beramus ve diez birer tane varmış galiba bilen[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 xgenonda +9 u var bende ss si var eve geçince yayınlarım burdan bi güsel aklım cıktı görünce 176 mı ne ap si vardı.. ama bana biraz ilginc geldi totemic bow light tarzı yanıo ss de bow un üstünde poison dmg vardı genede yollarım hep beraber yorumlarız[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 www.knightonlineranking.tk belki biliosundur ama girişte serverı seçerek itemlara bakıosun ve bildiğim kadarıyla totamicler bow fln die sormayın genel olarak DEATH MARE wardı eslantta onlardan düşüo die biliorum ..[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 çok deli bi item ya düşünsene 176 ap süper walla[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 death mare çok eziq bir şey çok kolay bişey ama uzaktan çok vuruyo yakından bya vuruyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hiç death mare denemedim daha merak ettim totemic varsa işin ucunda 10 kere yatmaya razıyım[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 pekı sızce buun +1 i kac para dır 50 GB dan asa vermezdım ben olsam :P DM kesıncede onu 3 hafta kessenız anca belkı cıkacagını dusunurm ben :).ares de oyle bırsey oldugundan bıle suphelıym ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: pisikopat_5, 13 Ekim 2005 19:35 tarihinde demiş ki: pekı sızce buun +1 i kac para dır 50 GB dan asa vermezdım ben olsam :P DM kesıncede onu 3 hafta kessenız anca belkı cıkacagını dusunurm ben :).ares de oyle bırsey oldugundan bıle suphelıym ben moradonda totemic serisini gördüm merchantta bow hariç[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o resmi bulursam koycam yine[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ewt bende war. ıcın olanlarını felan gordum ama ben bow u cok mrk edıyorum. dusunsenıze o adam onu upr. yaparken yakarmış :) kırız gecirir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o upgrade yapılımı +1 kullan işte :D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bir burayı okuyorum birde dupe forumlarını hangisine inanacağımı şaşırdım ne diyeyim madem dupe var neden bu bowdan kimse yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bulsalar yaparlar ama yokki bow[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: pot, 13 Ekim 2005 19:46 tarihinde demiş ki: bir burayı okuyorum birde dupe forumlarını hangisine inanacağımı şaşırdım ne diyeyim madem dupe var neden bu bowdan kimse yapmıyor oldu :D serverlarda kaç tane olduğunun belli bi sayısı war gerçi kim kullanıoki onu :D daha doğrusu kullanabilecek :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dupecilerin eline geçmesinde öylesine süper bi item bi kişide olsun oda ben olayım enion +8 var elimde ama ben +1 totemic istiyom[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 teklif bile aldık 900 dolar verin tamamen dizeyim ve +9/90 totamic bow vereyim istediğiniz serverda diyorlar !![signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bunuda emellerine alet ettiler yani[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hurafe bunlar totemic bow bi seyden düsmez gm satar oyunun poku tam cikar herkes archer olur kosp acar 5li oku alir saga sola vur kim yaklasip sana vurabilcek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yok ya düşüyodur gm de satabilir ama bence düşüyodur ama milyonda bir[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 zaten onu diyorum yazacak kendini deil![signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya kac kere söledim zamaninda k.o varken cok eskiden bu bowdan vardi gmler 1000 dolara satiyodu ve sadece 1 kiside vardi diye biliyom sora bu biraz hayvani bi sey oldugu icin kaldirdilar cünkü dagin arkasindan vuruyodu diye biliyorum öle bi bowu kospla kullanirlarsa düsünsenize archerla kim kapisir adam bide full dex verir ohh kebap yiyosa yaklas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 adam 1 ayda 80 olur ya geçer dm lere hem exp hm item yiki yokmuş kimsede :D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hadi ya +8 unique yapmak ban sebebimi hoş ben ypmadım clan lideri verdi ama eğer öyleyse kullanmam ben onu[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: MacraFoN, 13 Ekim 2005 20:18 tarihinde demiş ki: +8 enıon bow ha helal olsun unıngi +8 e basmak direk ban diye duydum tam banlıksın!admin beyler görmesiN şşş ne salliyon sen:D enion bow nerden cikti lol!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ewt onun charıydı :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar