Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

digitalfotoğrafmakinesi

jacabo

Öne çıkan mesajlar

ya alcamda sımdı 100$+kdv ye fılan rite ler warya arkada$ımda war gercı guzel ama bana bole fıyatlarda daha ıyı bı makına onerırsenız sevınırım bu rite bana yetermı mesela ? cok ıyı olmasına gerek yok
dersenızkı o fıyata en ıyısı o dıye onu alcam 1 2 haftaıcınde[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Rite değil o "Orite" :)
Bende var, çok güzel bir makina. Çektiği fotoları görmek istersen Patinaj bölümündeki "işte yeni arabam" veya Konu Dışındaki "Bu da benim kedim" başlıklarına bakabilirsin.
Ayrıca fotoport.com dan basılı olarak sipariş ettim, hayet de güzel kağıt üzerine basılmış hali.
100 dolara LCD li, flaşlı bu kadar kaliteli başka bir makine de yok zaten. Tek eksiği optic zoomunun olmaması. O kadar da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

orite vc-3210 aldım ben. tavsiye ederim, çok kullanışlı ve rahat. bi kaç eksisi de var tabi. mesela pilleri çok çabuk bitiriyo. ama lcd ekranı kapatırsan sorun olacağını sanmıyorum. bi de fotoğraf çekerken bastıktan sonra bi süre beklemek gerekiyo. alışınca sorun değil ama birisine makinayı verip "birader bi resmimi çeksene şurda" diyince genelde yeri göğü falan çekiyolar :)

ayrıca video ve ses kaydedebiliyo, 2000küsür x 1000küsür bi çözünürlüğe kadar çıkabiliyo.

8mb hafızası var, ama 256'ya kadar genişletebiliyosun. 800x600 çözünürlükte iyi kalitede 40 fotoğraf saklayabiliyo.

daha önce dijital hiç bişey kullanmadım bundan başka, o yüzden en kralı budur diyemiyorum, ama hiçbi şikayetim olmadığını söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adiemus, 28 July 2003 21:36 tarihinde demiş ki:
Boyut olarak nasıl hantal mı ? Boyutu da iyiyse alıcam ben de. Yoksa mustek gsmart 3 alıcam sanırım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

boyut olarak gayet ıyı[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...