jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ya alcamda sımdı 100$+kdv ye fılan rite ler warya arkada$ımda war gercı guzel ama bana bole fıyatlarda daha ıyı bı makına onerırsenız sevınırım bu rite bana yetermı mesela ? cok ıyı olmasına gerek yok dersenızkı o fıyata en ıyısı o dıye onu alcam 1 2 haftaıcınde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 sonyden sasma.. 200-300 $ arasi makineleri var. kucuk, kullanisli, kaliteli![hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Yyok o kadar para veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Rite değil o "Orite" :) Bende var, çok güzel bir makina. Çektiği fotoları görmek istersen Patinaj bölümündeki "işte yeni arabam" veya Konu Dışındaki "Bu da benim kedim" başlıklarına bakabilirsin. Ayrıca fotoport.com dan basılı olarak sipariş ettim, hayet de güzel kağıt üzerine basılmış hali. 100 dolara LCD li, flaşlı bu kadar kaliteli başka bir makine de yok zaten. Tek eksiği optic zoomunun olmaması. O kadar da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hmmz o zaman ıyı bende alıcam bare ıst e dondugumde babamdan para alırdssam :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 100 $ a yok adam gibi birşeyler 300 400 $ a kodaklar war bende easyshare war biraz tuzlu ama[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yok olm serdar o 100$ lık baga ıyı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: jacabo, 28 July 2003 14:41 tarihinde demiş ki: yok olm serdar o 100$ lık baga ıyı de sen kandır kendini arkadaşım aldı 100 $ lık yeni memnun değil..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 iyi kandırıyım ben kendımı sendekı ne?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ne gadaa ekmek o gadaa göfte :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 orite vc-3210 aldım ben. tavsiye ederim, çok kullanışlı ve rahat. bi kaç eksisi de var tabi. mesela pilleri çok çabuk bitiriyo. ama lcd ekranı kapatırsan sorun olacağını sanmıyorum. bi de fotoğraf çekerken bastıktan sonra bi süre beklemek gerekiyo. alışınca sorun değil ama birisine makinayı verip "birader bi resmimi çeksene şurda" diyince genelde yeri göğü falan çekiyolar :) ayrıca video ve ses kaydedebiliyo, 2000küsür x 1000küsür bi çözünürlüğe kadar çıkabiliyo. 8mb hafızası var, ama 256'ya kadar genişletebiliyosun. 800x600 çözünürlükte iyi kalitede 40 fotoğraf saklayabiliyo. daha önce dijital hiç bişey kullanmadım bundan başka, o yüzden en kralı budur diyemiyorum, ama hiçbi şikayetim olmadığını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 saol zed bende ondan alcam sanırım ucuzda hem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Boyut olarak nasıl hantal mı ? Boyutu da iyiyse alıcam ben de. Yoksa mustek gsmart 3 alıcam sanırım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 gsmartlar cok kotu bence alma.. musteklerin bi cogundaki dezavantaj karanlik cekmesi[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Adiemus, 28 July 2003 21:36 tarihinde demiş ki: Boyut olarak nasıl hantal mı ? Boyutu da iyiyse alıcam ben de. Yoksa mustek gsmart 3 alıcam sanırım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal boyut olarak gayet ıyı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar