DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Buraya kullandığınız ui'nin ScreenShot'ını koyarsanız sevinirim. birtürlü doğru düzgün bir ayar yapamadım. Fikir almak açısından yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 flexbar o kadar sade sade oynuom[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ui.worldofwar.net'te tam olarak istediğin şeye ait güzel bir arşiv var.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 şimdilik böyle [spo1=ui][/spo][Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 15 Ekim 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 soyle bir sey; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bunu bulabildim [spo1=UI][/spo][signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon)Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu player frame Nurfed Player Frames miydi Dodo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Perl[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Duf ve Dab :) Discord Unit Frames ve Discord Action Bars. Resimi çekip akşam koyarım.[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 [spo1=duf dab]http://img422.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot1007052215324wl.jpg[/spo] ben senın yerıne verdım duf ve dab ı[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız [Bu mesaj damdaki_kedi tarafından 15 Ekim 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj damdaki_kedi tarafından 15 Ekim 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 En son yaptığım ui şu şekilde. [spo1=UI][/spo][signature][hline]TABU Kelime: KırbaçAnlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kullandıgın addonun ayarlarından backgroundu transparan yap bence,bu sekıldeyken baya bir kör nokta kalıyor[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 oy çok tatlıymış alt taraf nedir o bi de tooltipi üst ortaya yada sağ alta al kapamasın önünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yanlız topicde şey gibi, ui ni göster sana kim oldugunu söliyim gibi olmuş =)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: damdaki_kedi, 16 Ekim 2005 00:02 tarihinde demiş ki: kullandıgın addonun ayarlarından backgroundu transparan yap bence,bu sekıldeyken baya bir kör nokta kalıyor bence o altın kör olması pekte bişi etkilemez gibi önemli olan üst ve orta kısımlar gibi gelio.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: damdaki_kedi, 15 Ekim 2005 13:43 tarihinde demiş ki: [spo1=duf dab]http://img422.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot1007052215324wl.jpg[/spo] ben senın yerıne verdım duf ve dab ı Bu ne?! :) Çok kalabalık ama kişisel tercih tabi.[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kalabalık lar ıcınde senın çözüm önerını kullanıyorum,gerektıgınde ui leri yuzde 60 a cekıyorum,mini mini tuslarım oluyor:)pvp de genelde işe yarıyor[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 o deilde illuvatarinki güzelmis adi ne oonun ki?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bendeki o tooltip mouse'a göre açılıyor. Aftooltip kullanıyorum. bu alt tarafı sağlayan şeyi ui.worldofwar.net'in player ui kısmında buldum. ORada daha değişik şeylerde var.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nurfed ui kullanıyorum ben.onun üstünede bikac sey var.gerci hata falan veriyo patchten sonra unit frames falan kapamak zorunda kaldım.sidebarda blizzard'ın barı oda hata veriyodu cünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar