ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 PC ye format attım herşeyi düzgün bi şekilde kurdum falan. Oyuna girdim 1302 yi çekti. Oyuna girdim her nova da her kalabalık ta acayip kasmaya başladı.Eskiden bu hiç olmazdı. 2 tahminim var. 1. Oyunu C ye deilde D ye kurdum. 2.1302 de bi hata var. Sizce hata nerde? 1302 de bu sorunu yaşayan varmı?yada C ye deilde D ye kurmak bi soruna yol açarmı?(çok saçma ama :S )[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hayır sorun yaratmaz cunkı ınternet cafelerde D ye kurarlarkı formatladıklarında oyunları tekrar yuklemek zorunda kalmasınlar. aynı soruna bende bugun ınternet cafede bıraz oynarken rastladım. bence pu yamada bıraz sorunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Kesinlikle doğruluk payı var. Oyun acayip derecede kasmaya başladı. Bilmiyorum, bugün cumartesi ve CZ mahşer yeri gibiydi. Belki bu yüzden yanılıyor da olabiliriz. Ama daha önceden 2-3 saat kasmadan düzgün oynuyodum, bugün yarım saatten sonra zorlanmaya başladı :S[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya bende diyordum benim pc de spy falanmı var townlarda eskdie zerre kasmazdı artık yürüyemiyorum bile[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İlk 5-10 dakka oluyor takılmalar bende sonra düzeliyor. Ko' nun herşeyi ters valla :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:130.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aga bende tam aksine lag nerdeyse bitti sizi bilemem[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bendekı lag tan cok oyun pc donması gıbı donup kalıyordu bır sure. RAM den kaynaklana bırsey de deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: pisikopat_5, 15 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: bendekı lag tan cok oyun pc donması gıbı donup kalıyordu bır sure. RAM den kaynaklana bırsey de deıl aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yeni patchte bişiler yanlıs gibi[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben yeni patch de uzun süre oynayamadım ama ke de ko ya göre daha az lag var[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 olay lag diil pc yi kasma durumu[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende zaten kasıodu. yeni patchle birlikte FPS iice düştü. 5-6 fln heral :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 haa ok yeni servda kallite yüksekse cp yi kastırıyodur tabi :D ki daha iyi yeni ko[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 benim pc lag sayesinde restart çekiyo[signature][hline]Rekor_Post Bir gün KO yu bırakma kararı almıştım dışarı çıktım ve bir plaka gördüm 41 ks 10061 İşte o zaman anladım KO yu bırakmayacağımı anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ?? analamadım pardon???[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 :( bendede takılıyor takılmasaydı 2. pk mı yapacaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar