Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Offf demiştiniz 180den sonrası bayık diye valla haklıymışsınız. 181-185 nerdeyse 2 ay sürdü delircem artık. Miss yapacak vakit olmuyor raidlerden, miss yapınca da heyecan almıyorum. Bir kısırdöngüdür aldı gitti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yaz donemı ve senın oyuna az gırmen dolayısı ıle mıss yapamıorsun bence eger yanlıs deılsem[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Yaf 180 sonrası nasıl bilmiyorum ama ben 114 MA halimle her gece o mish senin bu mish benim geziyorum iki hafta kadar önce bende team bulamıyordum ama sonunda delirdim. İki defa team için mesaj attıktan sonra direk team kuruyorum vede giriyorum olaya.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 valla ben bi chardan sıkılnca yenisini acyiorum busuru abuk subuk char doldu hehe 68 ma 67 doc 37 enf 28 ma =)[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ya team bulmak sorun değil arandıgında bulunuyor tek sorun bi 200 olsam rahatlıcam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Hmm forumlarda böyle sorunlara karşı bi ara kısa mission ayarları nedir vesaire diye sormayı düşünüyordum sanırım baya faydası olur son yaptığım team mish in 3 saat sürdüğü düşünülürse (gerçi bunun nedeni mish in büyük olması değildi yürüyerek doc ve calmer olmadan mish yapmamızdı) gayet faydalı olur.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hehe absolut sen 200 olamazsın inşallah da ben seni yakalrım bi yerde :) uyardım sizi geliyorum dedim hehe[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hehehe sen gel beraber miss yaparız ayıp ettin. İşin kötüsü 200 olurum tam o gün SL piyasaya çıkar al başına 20 lvl daha.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 68 ubah martial artistimle takilmak isteyen varmi =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben TL6 olmak istiorum enfimle takilmak isteyen var mi :p[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 totwa gidecem lvl 55-70 olan biri varsa gelsin warplicak adam bulduym eger 60tan fazlaysaniz bana bazi itemlar lazimda isteyen yardim edebilir[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 aman diyim ben cok cekiyorum token sorununu hunt munt hikaye yok temple of hede hodoymus falan ninjaymis borgmus mission yapin ya lvl125 oldum hala 160tokenim var yeni bi twink acdim daha lv60 bile olmadi 130tokeni var direk teamdir olay :) herzaman daha rahatdir tabi docunuz varsa calmersizda olmazsa olmazlardan calmersiz 6 kere oldugumu hatirliyorum bazi missionlarda zaten doc olmak enflerden fazla aggro almak cins bisey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 calmer şart tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Invulon, 28 July 2003 21:35 tarihinde demiş ki: calmersiz 6 kere oldugumu hatirliyorum bazi missionlarda zaten doc olmak enflerden fazla aggro almak cins bisey :) Sende asiri sanssizlik var lol garbagedan flea cıkıp sadece sana dalip oldurunce cok gulmustum enflerin aggro alamamasinin nedeni mongo ve taunt ayarlarının "bozuk" olması, eskiden bi mongoda alirdin aggroyu simdi moblar sallamiyo bile Absolut, hehe level 1-200 arasi orta yol 181dir, yani nerdeyse bir bu kadar daha yolun var. Oyunda su anda XP eskiye gore inanılmaz kolay, eskiden ne 200+ mob xp bu sekildeydi, ne side bonus vardi, ne flea/salamander/camera olayi vardı, ne de %xp implantler vardi. Bide bir ipucu veriyim; ql200 xp ringle herhangi farkli bir ql xp ringi ayni anda takabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bir tanecik IQ ringim var o da %3 :([hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 aman abi zaten senle yaptiimiz missionlar ayri bi macera :p yani o kadar aggro aliyorumki Eel gelip 30 kisi icinde bana saldiriyo 5 kere yani ole bole degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Full agromu saldırıyorsun? :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar