PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben bu sitelerde filan sayfada iki resimden fazla oldumu resim çıkmıyor yenile yapınca belki çıkıyor. düzelir mi acaba? lütfen bırak firefoxu ie'ye geç demeyin[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 düzelir tabiki.bi ayarlarınıkontrol et.burda var onun ayarları..sağolsun birisi yazmış.arat ni sitede.(acelem var yazamıyorum) ok? :)[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 firefox ie'yi döver. Ben gayet güzel kullanıyorum. Son update'ini yapmadıysan yapmayı dene, olmazsa ayarlara bak. O da olmazsa sil baştan yükle.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 maxthon da firefoxu döver maxthon kullan.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 döver tartışmasına girmesek tüm updateler yüklü o ayarları da yaptım[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Aynı sorun bendede var. Bilen birisi açıklarsa sevinirim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 acaba bi pluginden mi kaynaklanıyor? bendekiler: popup alt attribute (patide işe yarıyodu :D) flashgot tabbrowser ie view show failed url fireftp all in one gestures[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Mum_Chamber, 14 Ekim 2005 17:04 tarihinde demiş ki: maxthon da firefoxu döver maxthon kullan. yapma mum. ie componenti kullanan dandik bi browser maxton. nasıl dövsün ? iktidarı yetmez : p[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya yemin ederim linuxu cok severim ama bir turlu firefox a kanim isinamadi. yane maxthon cok iyi bir program dogru dogru.. oldukca kaliteli.. opera felam demeinde..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 daha önce 3 kere sordum bu 4 olacak nolur bu sefer şakaya vurmadan, ciddiye alarak birisi adam akıllı bi cevap versin. neden IE yerine firefox kullanıosunuz? microsoftu boykot desem o zaman linux kullanın daha rahat desem 1 kere kullandım pc yi kırıodum kodları açık diyemi nedir? harbiden merak ediyorum ya. niye herkes firefox kullanıo?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 zopik şaka yapıyorum de :D lonely: ie tek başına kullanıldığında sekme desteği yoktur ve beşyüzmilyon baloncuk tane güvenlik açığı vardır. daha doğrusu çok yaygın olduğu için zaman içinde güvenlik açıklarını fazlasıyla sömüren kurtçuklar türedi. microsoft da bu açıkları kapamakta çooook yavaş kaldı. özellikle forum kültürünün ve internetin yaygınlaşmasıyla insanlar hem güvenlik açıklarından zarar görmemek hem de görev çubuğunda diğer programların kaybolmasını engellemek için farklı gezginlere ihtiyaç duydular. bunların ilki daha sonraları mozilla projesine dönüşen, çoğunun firefox ile tanıdığı, netscape navigator(communicator). fakat bu sekmeli gezginleri ie'den daha popüler yapan temel işlevleri değil, microsoft'un en büyük dezavantajının tam üstüne basan ar-ge yetenekleri. gelişme süreçleri boyunca, microsoft "nooluyoz" diyene kadar, fare hareketlerini tanımaktan tutun da üçüncü fare tuşuna özellik eklemeye, gruplar oluşturmaya, sık kullanılanları daha kolay kullanmaya kadar biiir sürü özellik eklendi bu gezginlere. peki neden firefox değil de maxthon? taa netscape navigator döneminden beri microsoft ile netscape "benim html derleme standardım kullanılacak uleen" diye kavga ettiler. daha sonraları buna bir de "benim javascript standardım hulleeeyn" de eklendi. tabii ki kullanıcı sayısı üstünlüğü ile kazanan microsoft oldu. netscape ise daha sonraları w3o'nun koyduğu standartlara bağlı kalırken microsoft "ya siz standart koyuyorsunuz da, adamlar benim derleyicimle siteleri test ediyor. heyyoo" tutumuyla daha esnek davrandı. işte firefox kullanan arkadaşların abuk subuk derlenmiş html kodları görmelerinin, bazı javascript özelliklerinden yararlanamamalarının sebebi budur. oysa maxthon ie kitaplıklarını kullanır. yani siteleri ie'nin derlediği gibi derlerken onda olmayan özellikleri ekler. bu da maxthonu ie'nin özelliklerinden vazgeçmek istemeyen gezginlerin tek tercihi yapar. en azından maxthon -neredeyse tüm gezginleri denemiş biri olarak- bana ilaç gibi geldi.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 mum a +1 ama firefox tan vazgeçmem *çıldırır* tilkilerin gücü adınaaa....[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Saolun açıklama için, ama alışmamış popoda don durmaz diye bi laf vardır. Denedim, yapamadım... :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 firefox u extensionları yüzünden pek seviyorum. ayrıca prudent Show Image diye bi eklenti var kurduktan sonra çıkmayan resme sağ tıklayıp show image e tıklayarak tekrar yükletebiliyosun. tam bi çözüm değil ama işine yarayabilir.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 IE'de de "Resmi Göster" tuşu var? Görünmeyen resme sağ tıklayıp o seçeneği tıklıyorsun, resmi gösteriyor?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar