caghan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 fazla kafanı yorma sen grubunu yap dalgana bak bende abant izzet baysal ünv. okuyorum ama geldiğime 1000 pişmanım sen burdakileri görsen ipini koparan gelmiş kendini ülkücü zanneden tipler ameleler,kendini tiki gibi göstermeye çalışandar lise hocaları nası ünv. ise neyse vs......ayrıca bolu allahın köyü allah bana sabır versin tabi sanada ama en yakın zaman da özeldeyim kadir hasmı olur başka mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valla siz görmemişiniz izmir ekoda oha falanda konferansta kızın biri dakka başı oha falan oluodu kal felan geldi bi ara kıza banada bı ara yumruk at dal kafa göz yar geldi ama tuttum. çok iradeye sahipmişim[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Mephinx, 10 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki: kardeşim siz erkek dolu bır okulda okuyun ondan sonra degerını anlarsınız okulunuzun.Gram hesabıyla kız duser bızım okulda :P mühendislik fakültesidir kesin[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 walla bn rahatım.bölümümde acaip enteller,cixler fln yok.malum bilgisayar müh. işte. iyi yanlarından biride bu olsa gerek :P[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bohuuuu siz nasi sakin dururken onlarin size yumruk atasi gelmiyosa, siz nasi "size gore" normal yasarken onlar size aman diyip ezmiyosa, sizin de onlara aynisini yapmaya hakkiniz yok. kendinizi onlardan soyutlamaktansa beraber vakit gecirmeyi deneyin, onlarin da insan olduklarini farkedin once, sonra ortak nokta bulamazsaniz uzak durursunuz elbet; ama insanlara laf atmak, onlari on yargili bicimle bi kategoriyle degerlendirip genelleme yapmak bence dogru degil.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Üniversite tercihi yaparken bunları göz önünde bulundursaydınız o zaman. Başka bir insanın yaşam tarzı sizi etkiliyorsa ondan nefret etmenizi sağlıyorsa o zaman sizde de biraz kıskançlık var demektir. Zengin aileden gelen birisi sırf siz gıcık olduğunuz için yaşam şeklini değiştiremezki bütün yaşamı boyunca alışmış bolluğa, çokluğa onun suçu ne belki biraz bunda ailesinin suçu vardır her istediğini alarak onu şımartarak... Aynı şey sizin "normal" dediğiniz insanlar için geçerli onlarda kendini yine sizin deyiminizle "jiks" hayatına adapte edemezler. Sırf bu ayrım yüzünden niye düşman gibi davranıyorsunuz birbirinize. Hiçmi arkadaş olunmaz, hiçmi ortak yanınız yok onlar, onlar insan değilmi? Özel üniversiteye o kadar para verip gidiyorsunuz nasıl bir ortam olacağını biliyorsunuz. Ben yatay geçiş yaptım 2 hafta Bilkentte okudum sonra Mülkiye'nin yatay geçiş sonuçları belli olunca oraya geçtim. 2 okul arasında dağ gibi fark var. 2 okuldanda çok iyi arkadaşlar edindim. Öyle abartılan şekilde de değil yani herkes sınıfta hocayı dinliyor istisna olarak 2-3 kişi var yine ama sınıfı cafe ortamı gibi göstermek çok yanlış. Yapmayın artık şu tartışmayı, kabullenemiyorsanız kendinizi tamamen derslere vereceksiniz, sosyallik 0 lanacak. Başka yolu yok[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yıldız da birisi derse 20 dakka gec geldı kapıyı aralayıp girebilirmiyim dedi bizde kapının surata carptıında cıkan sesi gayet net duyduk :D[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben derse 20 dakka geç kalınca, selamınaleyküm deyip içeri dalıyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: DeathLord, 12 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Yıldız da birisi derse 20 dakka gec geldı kapıyı aralayıp girebilirmiyim dedi bizde kapının surata carptıında cıkan sesi gayet net duyduk :D :D bu daha hoş tabiki[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 *!Prada kotunu göstermek suretiyle eğildiği için utanır, gider* Takma beybin. Canını sıkan okulsa basalım gitsin.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ulan bunları Ktü de yapacaklarda ben görecem bak lazlar nabıyor çıkarır sıkar şerefsizim :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 mesaj yazmayacam diyorum..dayanamıyorum daha az önce gene dayanamayıp mesaj yazmışım son cümleyi aynen buraya da ekliyorum "paticikten neden ayrıldıydım ki ben diye düşünüyordum, hatırladım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sizi izmir ekonomi ye bekliyorum..[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o tipler her yerde var ama onlar ne kadar iticiyce 7/24 onları çekiştirenler de o kadar itici[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben tobb etü deyim.. hadi şimdi ünide tikyy diye tabir edilen canlılardan bulunur tamam ama bi ünidekilerin başka ünideki tikilere özenmesi çok saçma yaa.. kızlar var burda , salaklar paso bilkente filan gidiyolar, sürekli bi bilkent muhabbeti gıcık oldum yaaa[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 izmir ekonomide jiks dediğimiz tiplerden çok vardır diyordum ama yanılmışım. o kadar da fazla yok. derslerde falan öyle denildiği gibi atraksiyonlarda olmuyor. aksine herkes bilinç i. dersi çok iyi dinliyorlar. hiçkimse gürültü yapmıyor. ve derslere istediğiniz anda girip çıkma diye birşey söz konusu bile deil. eğer yaparsanız devamsızlıktan gidiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Prawler, 12 Ekim 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Ben derse 20 dakka geç kalınca, selamınaleyküm deyip içeri dalıyorum. marmara di mi ;)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Giyinişleri tarzlarının geçiceksin onlar hiç önemli değil. Önemli olan insanlıkları. İnsanlık da yokki millette[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Prawler, 12 Ekim 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Ben derse 20 dakka geç kalınca, selamınaleyküm deyip içeri dalıyorum. ÖEH, lol. süpermiş :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Angelotti, 15 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki: Giyinişleri tarzlarının geçiceksin onlar hiç önemli değil. Önemli olan insanlıkları. İnsanlık da yokki millette ya sabir diyorum yine... bizde cok mu var? ya da neye gore belirliyosunuz insanligi? baskalarina yaptigi yardimlara gore mi? emin ol cok daha fazla para veriyolardir yoksul insanlara. asagilamaktan falan bahsediyosan bu insanliktan degil, ailelerinin veremedigi saygidandir sadece. ne acidir ki onlara bu kadar laf eden insanlara piyango ciktiktan sonra altlarina bmw aldiktan sonra onlar da kuslari asagilarlar... sozde insanlik...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 devlet üni de okuyorum ve her gün keşke özel de okusaydım dediğim o kadar çok olay oluyor ki... Geçen gün koştura koştura okula gittim. KOştura koştura çünkü yağmur yağıyordu ve ben kadıköyden karşıya okula gitmeliydim.. Derse yetişmek lazım.. ders proje dersi, yetiştim ve.. hoca yok. ahahaha ben yetiştim ama adam yok.. dahası benim proje föyü almam lazım ve son dağıtım o gün.. ve adam yok.. Ne yapmak lazım. beklemek.. bekledim ara ara odasına gittim ve.. yok, yine yok.. herneyse geldi kendisi, ben de kapıyı çalıp içeriye girdim.. dedim işe hocam kusura bakmayın ben.. cevap verdi tanrı hazretleri "kusura bakacak bişi varsa gelmeyecen!" adam anında gürledi ya! Hayır okulu bu gibi sebeplerden takışmalardan uzattım zaten epeyce. Artıkın mezun olmam gerek.. hiç renk vermeden devam ettim dedim, böyle böyle biz de föy yok.. biraz daha saçmaladıktan sonra föyü verdi.. Çok önceleri, dasaaa yine bir proje kontrolünde.. Güzelce yapılmış proje ile (el çizimi ulan, autocad ne? mağraadamı ne anlasın autocad den!) adama gider.. beyfendi söyleyecek bişi bulamayınca dasaaa yı sıkıştırmak için saçma sapan sorular sorar.. sorduğu sorulardan biri "bu neyin grafiği"dir.. Evet evet, direk grafiği çizip, başka hiç bişi olmadan bunu sordu adam.. yanıt "Huh?" olarak verilmiştir kendisine.. O sırada overload olmuş aşırı ısınmış beyin brute force attack benzeri bilinen bütün grafikleri aramaktadır. ilgili ne varsa... hepsini gözden geçirirken sonuca ulaşır ve cevabı söyler.. Adam "peki" der.."bu grafiğin burası kaç" bilinen değer verilir ancak "Yanlış!" der hazretleri! "Yanlış! Niye?" ben bilsem yanlış cevap vermem ki.. neyse zorla da olsa bu atakta savuşturulur.. dasaaa nın kardeşi ise özel üni.de okumaktadır.. hergün mutlulukla okuluna gider.. özel üni iyidir, keşke her üni özel gibi olsa...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 devletle özel okuldaki imkanları karşılaştıramayız tabiiki ve devlet üni.deki bazı insanların sizi hiç takmadan uğraştırmalarıda çokça can sıkıo ama herşeye rağmen devlette olduğum için mutluyum[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bende Özelde okuyorum, şahsen devlete göre bazı yönleri kötü olabilir, ama diğer yönlere görede daha iyi. Mesela eğitim yönünden... Şöyle diyeyim, Çapada bir sınıf 200 kişi ise Yeditepede 50 kişi. Tabii öğrenciler kıyasla daha ilgisiz vs vs ama, eğer adam gibi çaışırsan Devlette olacağından çok daha iyi bir eğitim alabiliyorsun. Mesela arkadaşın biri demişki, dersi dinlemiyorlar discmanda şarkıyla uğraşıyorlar sadece 4-5 kişi dersi dinliyor filan diyor. Ama emin olun; o 4-5 kişi arasında olursanız devlete nazaran çok daha iyi eğitim-öğretim görürsünüz. Öünkü hocalar zaten çalışacak adam arıyor, arada çok kolay sıyrılabilirsiniz. O "kendini beğenmiş zengin çocuğu" tipide var ama onlarda insan neticede ailenin yetiştirme tarzıyla ilgili. Kimsenin kimseye karışma hakkıda yok. Neticede eğer beğenmiyorsan zaten sana çalışma fırsatı verilmişti, çalışıp devlete girebilirdiniz. Eğer özele girecek paran varsa, iyi bir dershane içinde hayli hayli olmuştur. Yani şöyle çocuklar var filan diyeceğinize zamanında dadam gibi çalışıp devlete girseydiniz... (Sözlerim kimseye yönelik değil, sadece ortaya konuşuyorum!)[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar