tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bazı arkadaşlarımız artık bölümde yazamıyacaklar. Bu arkadaşlarımız "banlandım şimdi spor bölümü iyi mi oldu?" diyecekler. Haksız yer banlandıklarını düşünecekler. Bu sorulara evet yanıtı vermek bizim elimizde. Olay sadece modların , genel yöneticilerin , bir nevi "hakemlerin" elinde değil. Burda iş birazda biz "futbolculara" kalıyor. Umarım bugünki (çok hoş olmasada mecbur kalınan) temizlik operasyonu , kalan kullanıcılar için neyi yapıp neyi yapmamamız gerektiği konusunda bir rehber olur. Şu andan itibaren yapmamız gereken şey çok basit. Bir mesaj atarken "karşımda bulunan ve rakibim olan kullanıcı aynı mesajı , kendi tuttuğum takıma karşı atsaydı ne düşünürdüm" diye düşünerek mesaj yazmak. elbette herkez aynı şeyi düşünmeyecek , aynı golü haftanın en güzel golü seçmiyecek ... önemli olan , karşımızdaki insanın seçtiği gole saygı göstermek. saygılar, hürmetler...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 spor bolumunde zaten oyle buyuk bi problem yoktu ki yaf?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bazıları çok gereksiz adamlardı ama gitmesine üzüldüklerim de var.Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 peki kimlern gittini nasi nerden ogreniyosunuz?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 futbol bölümündeki sakinlikten belli değil mi kimlerin gittiği?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ders olsun[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu arada elektrok da ban yemiş görünüyor ama listede adı yok.Sadece merak ettim acaba o da bu olaylardan dolayı mı banlandı?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu liste nerede yav?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 tamam gordum :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=134854[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ceza sahasında.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: zamo, 15 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Bu arada elektrok da ban yemiş görünüyor ama listede adı yok.Sadece merak ettim acaba o da bu olaylardan dolayı mı banlandı? kaşıntısı vardı onun kaşıdık kendiyle alakası olmayan bir mevzuyu kendi eski yaralarına çekmeye çalışırken mevzu ağır geldi kendisine[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 neysee hayırlı uğurlu olsun herkes düzgün tartışmayı öğrenir yavaş yavaş[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar