Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayırlı olsun...

tunch

Öne çıkan mesajlar

Bazı arkadaşlarımız artık bölümde yazamıyacaklar. Bu arkadaşlarımız "banlandım şimdi spor bölümü iyi mi oldu?" diyecekler. Haksız yer banlandıklarını düşünecekler.

Bu sorulara evet yanıtı vermek bizim elimizde. Olay sadece modların , genel yöneticilerin , bir nevi "hakemlerin" elinde değil. Burda iş birazda biz "futbolculara" kalıyor.

Umarım bugünki (çok hoş olmasada mecbur kalınan) temizlik operasyonu , kalan kullanıcılar için neyi yapıp neyi yapmamamız gerektiği konusunda bir rehber olur.
Şu andan itibaren yapmamız gereken şey çok basit. Bir mesaj atarken "karşımda bulunan ve rakibim olan kullanıcı aynı mesajı , kendi tuttuğum takıma karşı atsaydı ne düşünürdüm" diye düşünerek mesaj yazmak. elbette herkez aynı şeyi düşünmeyecek , aynı golü haftanın en güzel golü seçmiyecek ... önemli olan , karşımızdaki insanın seçtiği gole saygı göstermek.

saygılar, hürmetler...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zamo, 15 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Bu arada elektrok da ban yemiş görünüyor ama listede adı yok.Sadece merak ettim acaba o da bu olaylardan dolayı mı banlandı?

kaşıntısı vardı onun kaşıdık
kendiyle alakası olmayan bir mevzuyu kendi eski yaralarına çekmeye çalışırken mevzu ağır geldi kendisine[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...