Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maslak'ta patlama.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar. maslakta oturuyorum, burda patlama olmuş, ben bişey duymadım ama ilk haberlere göre. ya opet ya bp benzin istasyonu patladı. tvlerde gecen altyazılara göre bombaymıs.
hürriyetin sitesinde ilk yazılanlar:

Maslak'taki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Patlama sırasında istasyonda aracına yakıt aldığını söyleyen taksi şoförü Osman Topal hafif şekilde başından yaralandı ve olay yerindeki ambulansta tedavi edildi.

Olayı anlatan Topal, yakıt aldığı sırada büyük bir patlama olduğunu söyledi. Patlamanın ardından herhangi bir alev görmediğini ifade eden Topal, patlamanın istasyonun tam olarak neresinde olduğunu ise kestiremediğini anlattı.

Patlamanın olduğu istasyonda beyaz renkli bir araç parçalandı ve parçaları etrafa dağıldı. İstasyonda bulunan biri ticari otomobil olmak üzere 4 araç daha hasar gördü.

Patlamanın etkisiyle istasyonun tavanının alt kısmının bir bölümü parçalanarak etrafa dağıldı.

Olayda yaralanan 30 yaşlarındaki Durmuş Özkan, Ersin Aslan (30) ve Sezai Çetin (24), Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Aslan ve Çetin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

bana kalırsa bomba benzin tanklarını falan patlatamadı. ölye olursa maslağın yarısı yok olur diye düşünüyorum ki böyle bişeyin duyulmama imkanı yok.

neyse hepimize geçmiş olsun. haber alan yazarsa mutlu olurum.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 15 Ekim 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bomba diildir bencede benzinlik işte yine dikkatsizlik duyarsızlık sonucu bir patlama..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
polisler açıklama yaptı bomba[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
ucuz atlatmışız genede.teroristlerin belasını versin Allah.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
  • Yeni Oluştur...