Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Evet arkadaşlar seneye içni büyük bir tatil planı yapıyorum. İstanbul'dan yolla çıkacak kalifemiz önce Çeşme'de bir hafta geçirecek oradan Bodrum'a geçecek. Bodrum'da bir veya iki hafta duruma göre kalacak oradan Kalkan'a ki burada makismum bir hafta kalıcağız sonrada Side veya Alanya'da bir hafta geçireceğiz. ETS gibi bir tur firmasıyla anlaşmayı düşünüyorum çünkü tursuz gidince bu tarz bir plan çok tuzlu oluyor. Eğer bildiniz güzel cuzi turlar varsa lütfen bildirin. Arada yeni Kalkan'dan geldim denizi süper ayrıca Saklı kent ve Kekova gibi süper yerlerede yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 4/5 hafta tatil tur bile olsa kendi harcamalarınla 1 milyar falan tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 walla oss sonrası ıyı gıder gelırım walla :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Peder 307 ya da astra alacakmış işte ya onunla ya da diğer arabayla road trippin yapacağım en yakın dostlarımla ÖSS sonrası gezilmedik yer, girilmedik deniz bırakmayacağım.. Otobüslerde çok süründüm yeter artık..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Sintisyzer, 28 July 2003 13:21 tarihinde demiş ki: 4/5 hafta tatil tur bile olsa kendi harcamalarınla 1 milyar falan tutar o nedenle ets tarzı gidecez. Yani dışarıda az para harcıyacaz yemeğe falan 0. 300-400 milyon de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 araba ile gidersen 1-2 milyar sırf benzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Araba ile gidersen yaklaşık 5 depo falan harcarsın akıllı gidersen bütün tatilde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 5 e böl sen onu 200 milyon kişi başı sanırım 200 de harcama olsa 400 e geliyor[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hem arabayla daha eğlenceli olur tam anlamıyla free takılınır[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bİz geçen sene İstanbuldan başlıyıp Tekirdağ, Gelibolu, Çanakkale Ayvalıkİzmir çeşme yapmıştık süperdi. Ondan önceki senede Bodrumsan başlıyıp Antalyaya kadar gitmiştik. Yola çıkarken herhangi bir ayarlama yapmıyorduk mesafeler zaten yakın oluyor. Gittiğimiz yerde temiz bir pansiyona giriyorduk yetiyordu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yani biraz tuzlu olabilir absolut ama kesinlikle değecek gibi düşünüyorum[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 olm serdar ın arabasına bınmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hic bi sekilde 5 haftatılık bir tatil 1 milyardan assagı cıkamaz..pardon ama ets ucuz bi firma sanki yapmayın yane..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: jacabo, 28 July 2003 14:45 tarihinde demiş ki: olm serdar ın arabasına bınmem ben aman çok ta meraklıydım seni arabama sokmaya kontejyan doldu zaten[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hadi ordan sexiler bence yapamıycanız hatta unutcaksınız :) demedi demeyin ! :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Arkadaşla beraber öss çıkışında iki kişilik bisikletle Antalya'ya gidecektik, sözde kaldı :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar