Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Tatil planı (Seneye)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar seneye içni büyük bir tatil planı yapıyorum. İstanbul'dan yolla çıkacak kalifemiz önce Çeşme'de bir hafta geçirecek oradan Bodrum'a geçecek. Bodrum'da bir veya iki hafta duruma göre kalacak oradan Kalkan'a ki burada makismum bir hafta kalıcağız sonrada Side veya Alanya'da bir hafta geçireceğiz. ETS gibi bir tur firmasıyla anlaşmayı düşünüyorum çünkü tursuz gidince bu tarz bir plan çok tuzlu oluyor. Eğer bildiniz güzel cuzi turlar varsa lütfen bildirin. Arada yeni Kalkan'dan geldim denizi süper ayrıca Saklı kent ve Kekova gibi süper yerlerede yakın.
Mesaj tarihi:
said:
Sintisyzer, 28 July 2003 13:21 tarihinde demiş ki:
4/5 hafta tatil tur bile olsa kendi harcamalarınla 1 milyar falan tutar

o nedenle ets tarzı gidecez. Yani dışarıda az para harcıyacaz yemeğe falan 0. 300-400 milyon de
Mesaj tarihi:
Bİz geçen sene İstanbuldan başlıyıp Tekirdağ, Gelibolu, Çanakkale Ayvalıkİzmir çeşme yapmıştık süperdi. Ondan önceki senede Bodrumsan başlıyıp Antalyaya kadar gitmiştik. Yola çıkarken herhangi bir ayarlama yapmıyorduk mesafeler zaten yakın oluyor. Gittiğimiz yerde temiz bir pansiyona giriyorduk yetiyordu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Mesaj tarihi:
hic bi sekilde 5 haftatılık bir tatil 1 milyardan assagı cıkamaz..pardon ama ets ucuz bi firma sanki yapmayın yane..[hline]aente is alone on this way..
aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist

Mesaj tarihi:
Arkadaşla beraber öss çıkışında iki kişilik bisikletle Antalya'ya gidecektik, sözde kaldı :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
  • Yeni Oluştur...