Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 eğer okulda hiç kurbağa kesmediyseniz ve içinizde kaldıysa -->burdan<-- bir adet sanal kurbağanın herbiyerini kesip inceleyebilirsiniz. ilk başta sıkıcı gibi gelio yazılar flm ama sonlara doğru çok eğlenceli ;)[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 son derece gereksiz ve güzel[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Glatheros, 22 Şubat 2003 06:32 tarihinde demiş ki: son derece gereksiz ve güzel[hline] bu ne yaa cesur ve güzel gibi ehe[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kurbağa değil ama domuz cenini kesmiştim çok daha eğlenceli, özellikle kokusu[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Geçen seneki biyoloji hcasına mailladım direk, ben sevmem biolojiden nefret ettiğimi bilirsiniz, ama siz seversiniz dedim :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ehue süper. Defalarca doradım bunnarı ama bu kadar eylenmemiştim :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bizde kurbağı kesmeye çalıştık...önce tuttum kurbağayı bulaşık eldivenleriyle fakat elimden anında kaydı sabun gibi...sonra bia rkadaş atladı tuttu kurbayı fekat ağzından alkolü veemedik onun yerine attım kavonozun içine alkolü döktüm içine sonra kapağı kapatıp çalkaladım bigüzel..kurbağa bayıldı=) Sonrada hoca kesmeye tırstığı için piskopat bi arkadaş kesti =) Bu deney sayesinde anestezi uzmanlığının çok güzel bişe olduğunu keşfettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yemek için başka bir canlıyı öldürmeyi anlarım, çok rahatsızlık verince kendi yaşam alanımıza girmişse sinekdi böcekdi onları öldürmeyide anlarım, seni öldürmeye çalışanı öldürmeyi de anlarım ama sırf zevk için veya olmayan bilimselliği yakalamak için öldüreyi bir türlü anlayamam.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 o kurbayı kesmezlerse amelyatta seni yanlış keserler :)[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 dersde kurbağa kesenleri kaçı doktor oluyor allah aşkına, yapmayın yane...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bilmem, "kesmeyenlerin hiçbiri olamıyor" desek? =] *!Gıcıktır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 evet onda haklısın ben doktorluk okullarını kastetmiştim[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kobay ve dissection hayvanlarının varoluşlarının tek anlamı kesilmeleri. başka hiç bir işe yaramıyorlar. nası öküz yenmek, eşşek odun taşımak için yaratılmışsa onlar da doğranmak için yaşıyor.[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sen postal oynuosun dimi ?[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kurbağa yalan bişey domuz anatomik yapısı ve içorganlarının yerleri bakımından insanlara çok yakın bi yaratık. bunun için us te genelde hayvan amerikalılar, yemek için şişlediği hamile domuzların içinden çıkan ceninleri okullara gönderip "kesin eğlenin" diyolar.[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sylvanthas bu dünyadki en kötü, en tehlikeli hayvanın insan olduğunu biliyorsundur heralde? En azından eşeğin yük taşımada kullanılması gibi bir amacı var, ya biz o hayvanlar için naapıyoz? dünyalarını yokediyoz. *!barıış barıış diye baırarak yeşil pankartlarla etrafta dolanır* ve şöyle bir şey var, dünya dengeli, yani eğer tüm kurbağaları gereksiz diye öldürürsek, bunun bir ucu bize çok kötü şekilde dokunur.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: sylvanthas, 23 Şubat 2003 15:22 tarihinde demiş ki: kobay ve dissection hayvanlarının varoluşlarının tek anlamı kesilmeleri. başka hiç bir işe yaramıyorlar. nası öküz yenmek, eşşek odun taşımak için yaratılmışsa onlar da doğranmak için yaşıyor. okunan şey anlaşılmıyor herhalde şık göründükleri için daha doğmadan derisi yüzülüp kürk yapılan canlılar değil bunlar, insanların bir şey öğrenebilmesi için yaşayan yaratıklar. nesli tehlikede falan olsa dokunulmayacak yaratıklar. onların da dünyadaki görevi bu. sadece fazla duygusal düşünüyorsunuz. bir canlının hayatına son vermek tabiki insan olan herkese acı verir. öğrenebilmek için kesinlikle herkesin yaşması gereken bir tecrübe bu inşallah bir gün türkiye cumhuriyeti devletinin her okula bir dissection sınıfı açacağı günleri görürüz[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 İnsanlar sıtmadan tükense iklim normal hale döner, dünyaya bişi olmaz. Hmm iyi fikir nerdeydi benim lab ım . . .[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sylvanthas sen dalgamı geçiyorsun yoksa ciddimisin bir türlü anlayamadım.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 deneylerde kullanılan kurbağalar "Amerikan Kral Kurbağa" dır bu hayvan birçok bölgedeki doğal yaşamı tehditeden lanet olası bir hayvandır ve bilinmeyen bir nedenden ötürü aşırı çoğalıyorlar bulundukları bölgelerde avlanılması gereken hayvanlar konumundadır bir de bu türün deneylerdekullanılmasıiçin üretilen "Kültür Kurbağaları" var böleçiftliklerde yetiştiriliyorlar ve tanesi 10-12 dolardan satılmakta[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet kurbağanın sindirim sistemi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Glatheros, 22 Şubat 2003 06:32 tarihinde demiş ki: son derece gereksiz ve güzel[hline] bu ne yaa cesur ve güzel gibi ehe[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kurbağa değil ama domuz cenini kesmiştim çok daha eğlenceli, özellikle kokusu[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Geçen seneki biyoloji hcasına mailladım direk, ben sevmem biolojiden nefret ettiğimi bilirsiniz, ama siz seversiniz dedim :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ehue süper. Defalarca doradım bunnarı ama bu kadar eylenmemiştim :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bizde kurbağı kesmeye çalıştık...önce tuttum kurbağayı bulaşık eldivenleriyle fakat elimden anında kaydı sabun gibi...sonra bia rkadaş atladı tuttu kurbayı fekat ağzından alkolü veemedik onun yerine attım kavonozun içine alkolü döktüm içine sonra kapağı kapatıp çalkaladım bigüzel..kurbağa bayıldı=) Sonrada hoca kesmeye tırstığı için piskopat bi arkadaş kesti =) Bu deney sayesinde anestezi uzmanlığının çok güzel bişe olduğunu keşfettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yemek için başka bir canlıyı öldürmeyi anlarım, çok rahatsızlık verince kendi yaşam alanımıza girmişse sinekdi böcekdi onları öldürmeyide anlarım, seni öldürmeye çalışanı öldürmeyi de anlarım ama sırf zevk için veya olmayan bilimselliği yakalamak için öldüreyi bir türlü anlayamam.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 o kurbayı kesmezlerse amelyatta seni yanlış keserler :)[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 dersde kurbağa kesenleri kaçı doktor oluyor allah aşkına, yapmayın yane...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bilmem, "kesmeyenlerin hiçbiri olamıyor" desek? =] *!Gıcıktır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 evet onda haklısın ben doktorluk okullarını kastetmiştim[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kobay ve dissection hayvanlarının varoluşlarının tek anlamı kesilmeleri. başka hiç bir işe yaramıyorlar. nası öküz yenmek, eşşek odun taşımak için yaratılmışsa onlar da doğranmak için yaşıyor.[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sen postal oynuosun dimi ?[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kurbağa yalan bişey domuz anatomik yapısı ve içorganlarının yerleri bakımından insanlara çok yakın bi yaratık. bunun için us te genelde hayvan amerikalılar, yemek için şişlediği hamile domuzların içinden çıkan ceninleri okullara gönderip "kesin eğlenin" diyolar.[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sylvanthas bu dünyadki en kötü, en tehlikeli hayvanın insan olduğunu biliyorsundur heralde? En azından eşeğin yük taşımada kullanılması gibi bir amacı var, ya biz o hayvanlar için naapıyoz? dünyalarını yokediyoz. *!barıış barıış diye baırarak yeşil pankartlarla etrafta dolanır* ve şöyle bir şey var, dünya dengeli, yani eğer tüm kurbağaları gereksiz diye öldürürsek, bunun bir ucu bize çok kötü şekilde dokunur.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: sylvanthas, 23 Şubat 2003 15:22 tarihinde demiş ki: kobay ve dissection hayvanlarının varoluşlarının tek anlamı kesilmeleri. başka hiç bir işe yaramıyorlar. nası öküz yenmek, eşşek odun taşımak için yaratılmışsa onlar da doğranmak için yaşıyor. okunan şey anlaşılmıyor herhalde şık göründükleri için daha doğmadan derisi yüzülüp kürk yapılan canlılar değil bunlar, insanların bir şey öğrenebilmesi için yaşayan yaratıklar. nesli tehlikede falan olsa dokunulmayacak yaratıklar. onların da dünyadaki görevi bu. sadece fazla duygusal düşünüyorsunuz. bir canlının hayatına son vermek tabiki insan olan herkese acı verir. öğrenebilmek için kesinlikle herkesin yaşması gereken bir tecrübe bu inşallah bir gün türkiye cumhuriyeti devletinin her okula bir dissection sınıfı açacağı günleri görürüz[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 İnsanlar sıtmadan tükense iklim normal hale döner, dünyaya bişi olmaz. Hmm iyi fikir nerdeydi benim lab ım . . .[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sylvanthas sen dalgamı geçiyorsun yoksa ciddimisin bir türlü anlayamadım.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 deneylerde kullanılan kurbağalar "Amerikan Kral Kurbağa" dır bu hayvan birçok bölgedeki doğal yaşamı tehditeden lanet olası bir hayvandır ve bilinmeyen bir nedenden ötürü aşırı çoğalıyorlar bulundukları bölgelerde avlanılması gereken hayvanlar konumundadır bir de bu türün deneylerdekullanılmasıiçin üretilen "Kültür Kurbağaları" var böleçiftliklerde yetiştiriliyorlar ve tanesi 10-12 dolardan satılmakta[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar