Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boss kesebilecek warrior un özellikleri ne olmalı

LordSevo

Öne çıkan mesajlar

94 hp gerisi str giga boss için rulez ( 2 handed light damageli tabi +6/+7 ii bişi olcak) armorlarında +7 chitin set en ideali paran varsa chitin shell +6/+7 set[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
We <3 K2 Network
Sosyal ağlarda paylaş

ya tank dedikleri boss çu warrior olmuyo ozaman demi çünkü tanklarda hp veriliyo diye biliyom bide skiller nasıl olacak defansamı verecem yoksa full atakmı?[signature][hline]Nick......: LordSevo
Server...: Ares
LVL.......: 55+
(Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) )
Sosyal ağlarda paylaş

attack/defans bi de seçenek yaparsın resist e mi 15 str ye mi veriim die ben str yi açtım ama biraz çok yiyom magelerden hp de en fazla 94 (sheller için)[signature][hline]Lvl:62 / 61
Clan: Clanless / AudioSlave
Sosyal ağlarda paylaş

"Boss"çu warrior kecoon' cu warrior diye bi kavram yok...
level 60 da da boss kesersin, level 70 de de...

Kesiceğin boss' a göre değişiyor.

Ha ama diyosan ki ( bu her an gördüğün birşey değil ) benim priestim de torment / parasite / massive / 1920 heal var. Talos kesmem için ne yapmam lazım?

4k+ HP ve 1100+ defansla tank olursun talosa, uzun sürer ama kesersin. Ha bu arada AP nin de iyi olması gerekiyor. Talos a 700 700 vurursan Regeneration' u geçemezsin. Olduğunu yerde sayıp durursun.

Talos da TK' dan bi önceki bosstur. ona göre hesapla.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

bende 1100 attackla atilla falan kestim archerla 55 ken(20 dk surdu ).dt yi kesemedim ama :) shaula falanda kesilir 55 archer la

62 warrior +7 giga ve shelllerle talos yada tk deniceksen
o bile zor bence .
ama 62 warrior ust bas +7 olsun tk ve tolas haric butun boss lari tek healer la keser sanirim.harpy quenn ve snakequenn harici obur bosslara healerda gerekmiye bilir .samma kasar biraz o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkda kesemedi abicim full +7 chitin +7 raptor la
+9 set le ..tornement de vardi hersey vardi ..
ama 62 baska bi arkim daha var chtinlerle talos da kesiyo itemlarini solemiyor bi tek elindeki raptor un +8 oldugunu biliyorum.
ayrica niye giga deniginizi anlamis degilim hala .raptor daha ii degil mi boss icin?
Sosyal ağlarda paylaş

giga daha ii abi taa downTOWN daydım soulslayer bile sq yu bi senede kestiği zmnlar adam giga ile başladı %50 gitti sonra raptor u aldı rejenereyi alamamaya başladı sonra yeniden gigayı takarak bitirdi[signature][hline]Lvl:62 / 61
Clan: Clanless / AudioSlave
Sosyal ağlarda paylaş

ben yigit12 bide 1920 healer sq yu çok rahat kesiyoduk drainerım ben taki erans baby gelene kadar 2 dakikada hpsini yarının altına indirmiştik +7 shell +7 giga vardı çift el bu itemlerle çok rahat kesersin bu arada erans baby nin allah belasını versin trollere yatıım iki kez onun yüzüne :hrr:[signature][hline]ben holigun :D
Sosyal ağlarda paylaş

giga ii diyorsunuz yani..neden abi soulslayer onla kesiyo diyemi ? +7 raptor la +7 giga arasinda kac dmg fark var tam bilmiyorum ama giga daki light dmg in bu farki kapicagini sanmiyorum.neden ne gigaın ii olmasinin ? dmg i az resistance falan veriyo hp mi ne veriyo okeyde bu pk icin iişey boss icin degil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...