Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boss kesebilecek warrior un özellikleri ne olmalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bossçu warrior açmak istiyorum acaba stat ve skilleri ne şekilde vermeliyim ve ne tür silah kullanmalıyım...[signature][hline]Nick......: LordSevo
Server...: Ares
LVL.......: 55+
(Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) )
Mesaj tarihi:
94 hp gerisi str giga boss için rulez ( 2 handed light damageli tabi +6/+7 ii bişi olcak) armorlarında +7 chitin set en ideali paran varsa chitin shell +6/+7 set[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
We <3 K2 Network
Mesaj tarihi:
giga boss a rulez güven bana[signature][hline]Lvl:62 / 61
Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave
We <3 K2 Network
Mesaj tarihi:
ya tank dedikleri boss çu warrior olmuyo ozaman demi çünkü tanklarda hp veriliyo diye biliyom bide skiller nasıl olacak defansamı verecem yoksa full atakmı?[signature][hline]Nick......: LordSevo
Mesaj tarihi:
attack/defans bi de seçenek yaparsın resist e mi 15 str ye mi veriim die ben str yi açtım ama biraz çok yiyom magelerden hp de en fazla 94 (sheller için)[signature][hline]Lvl:62 / 61
Clan: Clanless / AudioSlave
Mesaj tarihi:
çok sağol bilgilerin için ...[signature][hline]Nick......: LordSevo
Mesaj tarihi:
"Boss"çu warrior kecoon' cu warrior diye bi kavram yok...
level 60 da da boss kesersin, level 70 de de...

Kesiceğin boss' a göre değişiyor.

Ha ama diyosan ki ( bu her an gördüğün birşey değil ) benim priestim de torment / parasite / massive / 1920 heal var. Talos kesmem için ne yapmam lazım?

4k+ HP ve 1100+ defansla tank olursun talosa, uzun sürer ama kesersin. Ha bu arada AP nin de iyi olması gerekiyor. Talos a 700 700 vurursan Regeneration' u geçemezsin. Olduğunu yerde sayıp durursun.

Talos da TK' dan bi önceki bosstur. ona göre hesapla.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Mesaj tarihi:
ya abi boss a giga lasım ben talos a raptor la daldım olmadı gittim arktan ödünç giga +7 yi aldım o zmn becerdim yoksa olmuodu[signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
pekı +7 ctin ve +7 irpn bow u olan bir 55+ rogue hangı boss ları kesebılır.

ben shell giyen 62 lwl bir asasian ın talos un altında kaldıgını gormustumde ondan soruyorum.

ama bazılarını yınede kesebılıyor
Mesaj tarihi:
ben 55 LVl archer la itemlar vardı ama dt ve atilla kesmiştim ama healer vardı shula filam çıkmadı karşıma ama keserdim[signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
bende 1100 attackla atilla falan kestim archerla 55 ken(20 dk surdu ).dt yi kesemedim ama :) shaula falanda kesilir 55 archer la

62 warrior +7 giga ve shelllerle talos yada tk deniceksen
o bile zor bence .
ama 62 warrior ust bas +7 olsun tk ve tolas haric butun boss lari tek healer la keser sanirim.harpy quenn ve snakequenn harici obur bosslara healerda gerekmiye bilir .samma kasar biraz o kadar
Mesaj tarihi:
+7 chitin +8 totemic spear ve +7 tek el gigayla adam tk kesti ...[signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
benim arkda kesemedi abicim full +7 chitin +7 raptor la
+9 set le ..tornement de vardi hersey vardi ..
ama 62 baska bi arkim daha var chtinlerle talos da kesiyo itemlarini solemiyor bi tek elindeki raptor un +8 oldugunu biliyorum.
ayrica niye giga deniginizi anlamis degilim hala .raptor daha ii degil mi boss icin?
Mesaj tarihi:
giga daha ii abi taa downTOWN daydım soulslayer bile sq yu bi senede kestiği zmnlar adam giga ile başladı %50 gitti sonra raptor u aldı rejenereyi alamamaya başladı sonra yeniden gigayı takarak bitirdi[signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
ben yigit12 bide 1920 healer sq yu çok rahat kesiyoduk drainerım ben taki erans baby gelene kadar 2 dakikada hpsini yarının altına indirmiştik +7 shell +7 giga vardı çift el bu itemlerle çok rahat kesersin bu arada erans baby nin allah belasını versin trollere yatıım iki kez onun yüzüne :hrr:[signature][hline]ben holigun :D
Mesaj tarihi:
giga boss için en iisi hatta pk da da ii olcanı düşünüom ama hiç gigam olmadı =([signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
giga ii diyorsunuz yani..neden abi soulslayer onla kesiyo diyemi ? +7 raptor la +7 giga arasinda kac dmg fark var tam bilmiyorum ama giga daki light dmg in bu farki kapicagini sanmiyorum.neden ne gigaın ii olmasinin ? dmg i az resistance falan veriyo hp mi ne veriyo okeyde bu pk icin iişey boss icin degil..
  • Yeni Oluştur...