LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bossçu warrior açmak istiyorum acaba stat ve skilleri ne şekilde vermeliyim ve ne tür silah kullanmalıyım...[signature][hline]Nick......: LordSevo Server...: Ares LVL.......: 55+ (Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) )
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 94 hp gerisi str giga boss için rulez ( 2 handed light damageli tabi +6/+7 ii bişi olcak) armorlarında +7 chitin set en ideali paran varsa chitin shell +6/+7 set[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 +7/+8 shell set +8 totemic spear hanguk sword +7 ile cloud potla samma kesiodu[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 giga boss a rulez güven bana[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Onur Ne Saçmalıyorsun :D Nation : El Morad Nick : TaZy_tkyy LwL : 62 Race : Kasar Hood Np : 14k+ İnşallah Server : Ares[signature][hline]La is La Bonita
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya tank dedikleri boss çu warrior olmuyo ozaman demi çünkü tanklarda hp veriliyo diye biliyom bide skiller nasıl olacak defansamı verecem yoksa full atakmı?[signature][hline]Nick......: LordSevo Server...: Ares LVL.......: 55+ (Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) )
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 attack/defans bi de seçenek yaparsın resist e mi 15 str ye mi veriim die ben str yi açtım ama biraz çok yiyom magelerden hp de en fazla 94 (sheller için)[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çok sağol bilgilerin için ...[signature][hline]Nick......: LordSevo Server...: Ares LVL.......: 55+ (Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) )
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 "Boss"çu warrior kecoon' cu warrior diye bi kavram yok... level 60 da da boss kesersin, level 70 de de... Kesiceğin boss' a göre değişiyor. Ha ama diyosan ki ( bu her an gördüğün birşey değil ) benim priestim de torment / parasite / massive / 1920 heal var. Talos kesmem için ne yapmam lazım? 4k+ HP ve 1100+ defansla tank olursun talosa, uzun sürer ama kesersin. Ha bu arada AP nin de iyi olması gerekiyor. Talos a 700 700 vurursan Regeneration' u geçemezsin. Olduğunu yerde sayıp durursun. Talos da TK' dan bi önceki bosstur. ona göre hesapla.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 talos un yeni spawn yerleri nrede kesmek nasip olmadi bi tk çok kolay oluo 4 heal 2 warrior 1 drain ile ^^[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya abi boss a giga lasım ben talos a raptor la daldım olmadı gittim arktan ödünç giga +7 yi aldım o zmn becerdim yoksa olmuodu[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 pekı +7 ctin ve +7 irpn bow u olan bir 55+ rogue hangı boss ları kesebılır. ben shell giyen 62 lwl bir asasian ın talos un altında kaldıgını gormustumde ondan soruyorum. ama bazılarını yınede kesebılıyor
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben 55 LVl archer la itemlar vardı ama dt ve atilla kesmiştim ama healer vardı shula filam çıkmadı karşıma ama keserdim[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
dominik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende 1100 attackla atilla falan kestim archerla 55 ken(20 dk surdu ).dt yi kesemedim ama :) shaula falanda kesilir 55 archer la 62 warrior +7 giga ve shelllerle talos yada tk deniceksen o bile zor bence . ama 62 warrior ust bas +7 olsun tk ve tolas haric butun boss lari tek healer la keser sanirim.harpy quenn ve snakequenn harici obur bosslara healerda gerekmiye bilir .samma kasar biraz o kadar
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 +7 chitin +8 totemic spear ve +7 tek el gigayla adam tk kesti ...[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
dominik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 benim arkda kesemedi abicim full +7 chitin +7 raptor la +9 set le ..tornement de vardi hersey vardi .. ama 62 baska bi arkim daha var chtinlerle talos da kesiyo itemlarini solemiyor bi tek elindeki raptor un +8 oldugunu biliyorum. ayrica niye giga deniginizi anlamis degilim hala .raptor daha ii degil mi boss icin?
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 giga daha ii abi taa downTOWN daydım soulslayer bile sq yu bi senede kestiği zmnlar adam giga ile başladı %50 gitti sonra raptor u aldı rejenereyi alamamaya başladı sonra yeniden gigayı takarak bitirdi[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben yigit12 bide 1920 healer sq yu çok rahat kesiyoduk drainerım ben taki erans baby gelene kadar 2 dakikada hpsini yarının altına indirmiştik +7 shell +7 giga vardı çift el bu itemlerle çok rahat kesersin bu arada erans baby nin allah belasını versin trollere yatıım iki kez onun yüzüne :hrr:[signature][hline]ben holigun :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 giga boss için en iisi hatta pk da da ii olcanı düşünüom ama hiç gigam olmadı =([signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
dominik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 giga ii diyorsunuz yani..neden abi soulslayer onla kesiyo diyemi ? +7 raptor la +7 giga arasinda kac dmg fark var tam bilmiyorum ama giga daki light dmg in bu farki kapicagini sanmiyorum.neden ne gigaın ii olmasinin ? dmg i az resistance falan veriyo hp mi ne veriyo okeyde bu pk icin iişey boss icin degil..
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 daha seri atak vermesi ??[signature][hline]Kısalttım :D
SileNtsil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya bise dicem 1v1 62 +7 shell seti olan rogue mi daha rahat boss keser warrior mu noob umda accık :)[signature][hline].....................STFU..................
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mykoda 62 mi oldun yoksa ? O.o[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
SileNtsil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 olmamı bea olmamı :)[signature][hline].....................STFU..................
Öne çıkan mesajlar