Tears Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Evet patiler, bomba geliyo hazır olun, Size şuan dünyadaki tüm online oyunların(99,0) adreslerini ve ss'lerini veriyorum. Sizde benim gibi oynadığınız oyundan sıkılmış olabilirsiniz. Saygılar Tüm Online Oyunlar + SS + Bilgileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu listeyi gerçekten sen mi yaptın?çok iyi olmuş[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 14 Ekim 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hayır listeyi ben yapmadım o link öyle açıldı my online game list diye bende yazıcak başlık bulamadım onu yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 http://www.thelastmage.com/ss/battleA.jpg ilk girdiğim sayfada ilk açtığım ss :) free olanlarda türkten bol bişey yok herhalde, bende katılayım bi kısmına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eheh ss cok iyiymis ya :) edit: dolasirken gordum oyun thelastmagemis ,turk birisi yapiyordu oyunu sanirim,. [Bu mesaj GEd tarafından 14 Ekim 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi ara patide takılan biriydi sanırım. http://forum.paticik.com/userposts.php?citizen=thelastmage ama sonra şutlandı galiba[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 O oyunun beta hali grafikler dogal olarak berbat ama beta bitince daha guzel olacak tam bir bilgim yok ama rp yapmak zorunlu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 The Last Mage oyunun yapımcısıydı Avaturk'te de takılırdı. Oyun türk oyunu 3 yıla yakın oluyor galiba programlıyor oyunu.Hayırlısı :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tüm online oyunlar yok .) galiba adamın bu güne kadar oynadıklarının listesi bu[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ahahha SS de türkçe konuşma var. Ben dikkat etmemiş süper yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Tlm yılların oyunu.İlk türkçe mno kendisi.2d den 3dmtrak(hö?) bişeye çeviriyorlardı en son.Bayadır takip etmiyorum ama zevkliydi.Hey gidi günler.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar