Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rag Doll Kung Fu

Gormo

Öne çıkan mesajlar

Bence bi deneyin beğenirseniz online oynarız. serverlarda çok lag oluyor bir şeye benzemiyor, kendi aramızda açıp oynamamız lazım.

Oyunu çok eğlenceli buldum ama ömrü kısacık tabi, çabuk sıkılınacak bir şey. sol tuşla saga sola çekiştirip sağ tuş ile tekme, yumruk, kafa atmaktan ibaret ama oldukça zevkli, özellikle futbol modu. Deneyin işte, beğenirseniz oynarız.[signature][hline]geberik
Sosyal ağlarda paylaş

aaa çıktı mı bu yaaa? Peter Molyneux yapıyodu bunu... Black&White bitince hemen bunu da bitirdiler herhalde... sırada The Movies var eyo![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

@MrLevie: peter molyneux yapmıyor, lionhead çalışanlarından biri tek başına yapıyor. tabi ufak tefek yardımlarla.
@Gormo: oyunla ilgili ayrıntılı bilgi istendiğinde ayar verir gibi google linki verirsen, yanlış anlaşılır. ayrıca o zaman her haberle her demoyla hede hödöyle direk google linki verelim?
yanlış anlaşılma nedeni topiği açıpta bunu yapman tabii ki. başka biri google'a link verse anlarım hadi :)
.

[Bu mesaj Griswold tarafından 13 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Griswold tarafından 13 Ekim 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sol tuşun yürümeye yaradığı sağ tuşlada çeşitli organlarınızı çekiştirip rakibinize vurduğunuz bir oyun. başka olaylarıda var tabii, örneğin elinizle yerdeki şeyleri alıp yiyebiliyor, fırlatabiliyorsunuz yada bazı pozisyonlarda durarak bazı yetenekler kazanabiliyorsunuz. hiç bi site bilmiyorum ilgili arama yapın, ben direk ne olduğundan emin olmadan indirdim :)

multiplayer gerçekten çok zevkli ama iyi bağlantı gerek. sabit bir server ı yok, isteyen açıyor, bu yüzden kendi aramızda oynayalım diyorum, hızlı olur.[signature][hline]geberik

[Bu mesaj Gormo tarafından 14 Ekim 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyun beleş değil herhalde?

Oyun bi yerde gördüğüm kadarıyla Peter Molyneux yapıyodu ya? neyse fazla bi bilgim yok yanlış biliyorumdur herhal.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...