Gormo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bence bi deneyin beğenirseniz online oynarız. serverlarda çok lag oluyor bir şeye benzemiyor, kendi aramızda açıp oynamamız lazım. Oyunu çok eğlenceli buldum ama ömrü kısacık tabi, çabuk sıkılınacak bir şey. sol tuşla saga sola çekiştirip sağ tuş ile tekme, yumruk, kafa atmaktan ibaret ama oldukça zevkli, özellikle futbol modu. Deneyin işte, beğenirseniz oynarız.[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemgu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bi link falan verseydin bari nerden bulacağız?[signature][hline]"I got it, I got it I..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kim yapmisti bu oyunu ya ? buyuk oyun firmalarinda calisan adamin teki cani sikildi diye kendi basina yapmisti diye hatirliyorum yaniliyor muyum ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Yanılmıyorsun, Lionhead (Fable, Black&White) firmasındaki elemanın teki yapmış tek başına. Şu an Steam üzerinden dağıtılıyor 12.95$'a.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aaa çıktı mı bu yaaa? Peter Molyneux yapıyodu bunu... Black&White bitince hemen bunu da bitirdiler herhalde... sırada The Movies var eyo![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hade hayırlı ola[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: cemgu, 13 Ekim 2005 08:34 tarihinde demiş ki: bi link falan verseydin bari nerden bulacağız? . [signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 @MrLevie: peter molyneux yapmıyor, lionhead çalışanlarından biri tek başına yapıyor. tabi ufak tefek yardımlarla. @Gormo: oyunla ilgili ayrıntılı bilgi istendiğinde ayar verir gibi google linki verirsen, yanlış anlaşılır. ayrıca o zaman her haberle her demoyla hede hödöyle direk google linki verelim? yanlış anlaşılma nedeni topiği açıpta bunu yapman tabii ki. başka biri google'a link verse anlarım hadi :) . [Bu mesaj Griswold tarafından 13 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Griswold tarafından 13 Ekim 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 torrent linki vermeyeyim şimdi dimi :) fazla bilgiyede gerek yok zaten, ismine ve anlattığım kadarına bakınca anlaşılıyor :)[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu tam olarak ne oynu?(türü) steam de paso alın alın die reklamı çıkıoda.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sol tuşun yürümeye yaradığı sağ tuşlada çeşitli organlarınızı çekiştirip rakibinize vurduğunuz bir oyun. başka olaylarıda var tabii, örneğin elinizle yerdeki şeyleri alıp yiyebiliyor, fırlatabiliyorsunuz yada bazı pozisyonlarda durarak bazı yetenekler kazanabiliyorsunuz. hiç bi site bilmiyorum ilgili arama yapın, ben direk ne olduğundan emin olmadan indirdim :) multiplayer gerçekten çok zevkli ama iyi bağlantı gerek. sabit bir server ı yok, isteyen açıyor, bu yüzden kendi aramızda oynayalım diyorum, hızlı olur.[signature][hline]geberik[Bu mesaj Gormo tarafından 14 Ekim 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 oyun beleş değil herhalde? Oyun bi yerde gördüğüm kadarıyla Peter Molyneux yapıyodu ya? neyse fazla bi bilgim yok yanlış biliyorumdur herhal.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar