Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agdali konusan kizlarr

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyle tiki hani,enayi gibi duran,boyle avrupa yakasindaki selin gibi kizlar..onlar da gercek..Bilkentli bi kiz:See you soon arayi acmiyosuuuuuunnnn dediginde artik ne kadar vahim bi hale geldigimizi anladim..DURUN! :P[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Mesaj tarihi:
uymayın şunlara bak konuşmanız deişti[signature][hline]Name: ALSHARO
Class: Shadow Vain
Nation: Karus
Lvl: 6x
Np: 4xxxx
Clan: BlackCats
Server: Cypher
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 13 Ekim 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
ayyyyy
beaan bu topii okuyanzi soooraaa kopanziiiii...
deja vu olanziiii falaan yaneeaaa !!!!1

muahah koptum tebrikler :)
öpenziii..[signature][hline]ben tikky değılaam
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 13 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
see you soon arayi acmiyossun ne be?

bu ne biliyomusnu MeSh? rezillikte son nokta..:D
tahmin edersiniz ki bana soylenmis bu laftan sonra lafi soyleyen kisiyle arayi bayaa bi actim :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Mesaj tarihi:
Coming Soon[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer...
Mesaj tarihi:
Hazzsstrr oldum fln Yaniii a.k !!

gibi konusan erkenlerde türerse sasırmayın[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Mesaj tarihi:
ya bizim okuldakileri sorun bir de.onların "mekan"ı resmen..orda da rocker tipli kızlar(ki koca üni.de 28 tane esmer kız var gerisi "full" sarışın..":D ) yadırganıyor . Çok komikler yaa.Botoxlu at gibi kızlar böyle."öpenzi" "down oldum" "oha oldum" ,genelde " falan" kelimesini her kalıba sokuyorlar->"anne yok artık dedim faLan yaneee" "tabekii"

hatta 2 kız tuvalette şöyle konuşuyorlardı : abii war yaaa,kulaklarımı estetik yaptırcam falan yaniii,o kadddar sempatik duruyoooooooooo"..

ohha ffalan oluyorum bunnara ya yuh felan yaniiii..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
naaapııııyosuuunnnn?
dedi geçen bitanesi bi kafede kal geldi tabi bana:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...

[Bu mesaj Zep tarafından 13 Ekim 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aehaheafjlkahfilasdfjaldaklsasşfj

down oldum nedemektir yaa aöfhajklfhakldf ulan gül gül ne insanlar var yaa:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 13 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
bu kızların kişilikleride fizikleri kadar gelişmiş olsa keşke
gelismis olmadigini nerden biliyosun ki? kac defa oturup konusmaya calistin?[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 13 Ekim 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Fazla abartıldığını düşünüyorum.
Bu ortamın birebir içindeyim ve bu kadar vahim bir durum mevcut değil. Evet normal değil konuşma şekilleri ancak o kadar da abartı değil.

ben de icindeyim ki yaziyorum :) ve abartildigi kadar var bence,yani illa her kelimeleri boyle demiyorum boyle konusmadiklari yerler de var mutlaka..Ama gulunc bi durum..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
  • Yeni Oluştur...