Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agdali konusan kizlarr

ronald

Öne çıkan mesajlar

said:
MeSh, 13 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
see you soon arayi acmiyossun ne be?

bu ne biliyomusnu MeSh? rezillikte son nokta..:D
tahmin edersiniz ki bana soylenmis bu laftan sonra lafi soyleyen kisiyle arayi bayaa bi actim :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim okuldakileri sorun bir de.onların "mekan"ı resmen..orda da rocker tipli kızlar(ki koca üni.de 28 tane esmer kız var gerisi "full" sarışın..":D ) yadırganıyor . Çok komikler yaa.Botoxlu at gibi kızlar böyle."öpenzi" "down oldum" "oha oldum" ,genelde " falan" kelimesini her kalıba sokuyorlar->"anne yok artık dedim faLan yaneee" "tabekii"

hatta 2 kız tuvalette şöyle konuşuyorlardı : abii war yaaa,kulaklarımı estetik yaptırcam falan yaniii,o kadddar sempatik duruyoooooooooo"..

ohha ffalan oluyorum bunnara ya yuh felan yaniiii..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 13 Ekim 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Fazla abartıldığını düşünüyorum.
Bu ortamın birebir içindeyim ve bu kadar vahim bir durum mevcut değil. Evet normal değil konuşma şekilleri ancak o kadar da abartı değil.

ben de icindeyim ki yaziyorum :) ve abartildigi kadar var bence,yani illa her kelimeleri boyle demiyorum boyle konusmadiklari yerler de var mutlaka..Ama gulunc bi durum..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...