ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 boyle tiki hani,enayi gibi duran,boyle avrupa yakasindaki selin gibi kizlar..onlar da gercek..Bilkentli bi kiz:See you soon arayi acmiyosuuuuuunnnn dediginde artik ne kadar vahim bi hale geldigimizi anladim..DURUN! :P[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 see you soon arayi acmiyossun ne be?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 onlar da lazım da niye hemen hemen aynı kapıya çıkan bi konuyu 2 kere açtın?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 anloorom.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ay kal geldi resmen[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 down oldum yerlerdeyim yane sörr. ehue.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 değil oldum[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ohaa falan oldum yanii[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşlar böyle bu şekilşde olmuyo yane höst filan oldum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ayyyyy beaan bu topii okuyanzi soooraaa kopanziiiii... deja vu olanziiii falaan yaneeaaa !!!!1[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 uymayın şunlara bak konuşmanız deişti[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: vaniLLe, 13 Ekim 2005 18:25 tarihinde demiş ki: ayyyyy beaan bu topii okuyanzi soooraaa kopanziiiii... deja vu olanziiii falaan yaneeaaa !!!!1 muahah koptum tebrikler :) öpenziii..[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Herkesin konuşması değişti.Vahh yazık:).Düzelin baylar-bayanlar.[signature][hline]Dead or Alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: MeSh, 13 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki: see you soon arayi acmiyossun ne be? bu ne biliyomusnu MeSh? rezillikte son nokta..:D tahmin edersiniz ki bana soylenmis bu laftan sonra lafi soyleyen kisiyle arayi bayaa bi actim :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu kızların kişilikleride fizikleri kadar gelişmiş olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Coming Soon[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hazzsstrr oldum fln Yaniii a.k !! gibi konusan erkenlerde türerse sasırmayın[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 beklenir....[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya bizim okuldakileri sorun bir de.onların "mekan"ı resmen..orda da rocker tipli kızlar(ki koca üni.de 28 tane esmer kız var gerisi "full" sarışın..":D ) yadırganıyor . Çok komikler yaa.Botoxlu at gibi kızlar böyle."öpenzi" "down oldum" "oha oldum" ,genelde " falan" kelimesini her kalıba sokuyorlar->"anne yok artık dedim faLan yaneee" "tabekii" hatta 2 kız tuvalette şöyle konuşuyorlardı : abii war yaaa,kulaklarımı estetik yaptırcam falan yaniii,o kadddar sempatik duruyoooooooooo".. ohha ffalan oluyorum bunnara ya yuh felan yaniiii..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 naaapııııyosuuunnnn? dedi geçen bitanesi bi kafede kal geldi tabi bana:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 13 Ekim 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 speeeeeeeşılll otesi bi durooommmm. ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aehaheafjlkahfilasdfjaldaklsasşfj down oldum nedemektir yaa aöfhajklfhakldf ulan gül gül ne insanlar var yaa:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Fazla abartıldığını düşünüyorum. Bu ortamın birebir içindeyim ve bu kadar vahim bir durum mevcut değil. Evet normal değil konuşma şekilleri ancak o kadar da abartı değil.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: elesso, 13 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: bu kızların kişilikleride fizikleri kadar gelişmiş olsa keşke gelismis olmadigini nerden biliyosun ki? kac defa oturup konusmaya calistin?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Antimodes52, 13 Ekim 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Fazla abartıldığını düşünüyorum. Bu ortamın birebir içindeyim ve bu kadar vahim bir durum mevcut değil. Evet normal değil konuşma şekilleri ancak o kadar da abartı değil. ben de icindeyim ki yaziyorum :) ve abartildigi kadar var bence,yani illa her kelimeleri boyle demiyorum boyle konusmadiklari yerler de var mutlaka..Ama gulunc bi durum..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar