l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Cz ye girdim baktım kapıda org sürüsü çıkardım aack 08 ve cihitin goblinleri giydim healtları hazırlan sw bastım kapıya geldim(Arkadan dalcaktım)ne göreyim arşımda 14 tane lv 46-55 arası roqeler okcu yok içlerinde kuruky alıyolar daldık saldırıyodum baktım o sırada arkadan 5 nowacı elmorad nowaları kodular biri civcivdi 300 vurdus anırım onlara hepsi topuk yapmaya başladı nowacıalr sw sizdi ben hepsini kovaladım geberttim nowacıalr yolun ortasında kaldılar.geri dönüyodum karşımda 27 tane kişi buldum sw yi sildim ligi midir nedir yeni çıkan hızı kullanıyom adamlar arkada kaldı ben kaçıyom orsırada bizimkiler 5 nowacı çıktı nowaladılar onun üstüne pususuda duran 6 roqelen daldık yavaş yavaş bizimkiler geliyodu o sırada bizimkilerin tamamı geldi saldırdık orglara adamlar ğpusu kkurdu kapıda 16 roqemi ne wariwor lar öne çıktı bizde bu arada mekanı temizliyoz karus wariwor bırakmıyoz susunderes ve ın geberdi sonra towarlara akın ettin geberdiler ama bastığımızda manyak bi sahne çıktı 100 kere fotoya basmışımdır ama çekmedi fotosunu çekseydi buraya koycaktım görseniz ağzınız açık kalırdı bu orglara ibret olsun!!!!(bandit camp bastık ora ana baba günü idi orada 35 org geberttik.hepside ezikti :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aga ne dion bea!! piyanist şantör ler 75np!! 5kexp verio!!![signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bide okuma yazmayı ögrendikten sonra anlatmayı dene istersen belki daha iyi bi sonuç verebilir...[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Sonra ? kanter icinde mi uyandin ? offff ya org , nowa ,wariwor , susundries bilimum ... ben anladim seni arkadasim sen simdi sakin ol bi bardak su ic gecer hepsi ....[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: l_Sarsie_l, 13 Ekim 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Cz ye girdim baktım kapıda org sürüsü çıkardım aack 08 ve cihitin goblinleri giydim healtları hazırlan sw bastım kapıya geldim(Arkadan dalcaktım)ne göreyim arşımda 14 tane lv 46-55 arası roqeler okcu yok içlerinde kuruky alıyolar daldık saldırıyodum baktım o sırada arkadan 5 nowacı elmorad nowaları kodular biri civcivdi 300 vurdus anırım onlara hepsi topuk yapmaya başladı nowacıalr sw sizdi ben hepsini kovaladım geberttim nowacıalr yolun ortasında kaldılar.geri dönüyodum karşımda 27 tane kişi buldum sw yi sildim ligi midir nedir yeni çıkan hızı kullanıyom adamlar arkada kaldı ben kaçıyom orsırada bizimkiler 5 nowacı çıktı nowaladılar onun üstüne pususuda duran 6 roqelen daldık yavaş yavaş bizimkiler geliyodu o sırada bizimkilerin tamamı geldi saldırdık orglara adamlar ğpusu kkurdu kapıda 16 roqemi ne wariwor lar öne çıktı bizde bu arada mekanı temizliyoz karus wariwor bırakmıyoz susunderes ve ın geberdi sonra towarlara akın ettin geberdiler ama bastığımızda manyak bi sahne çıktı 100 kere fotoya basmışımdır ama çekmedi fotosunu çekseydi buraya koycaktım görseniz ağzınız açık kalırdı bu orglara ibret olsun!!!!(bandit camp bastık ora ana baba günü idi orada 35 org geberttik.hepside ezikti :lol: :lol: Sen Hangi DUNYADASIN COCUGUM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 burdan olmadığı kesin[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Gorada Yaşıyor O :D[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: l_Sarsie_l, 13 Ekim 2005 19:28 tarihinde demiş ki: bandit camp bastık ora ana baba günü idi orada 35 org geberttik.hepside ezikti :lol: :lol: ahahahaha senin o dediklerin mob olmasin?[signature][hline]Nick: Wakz (Blade Master) Lvl: 62 Clan: Tormentors Nation: Human Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aha druenler kardeş bu sizin pk videosunda hit the lights fiye bi şarkı varya onu nasıl bulcam[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Akıcılık ve anlaşılırlıktan yoksun bir üslup...[signature][hline]SUBZERO / JapKO / |n||L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 vonderful, pörfekt, gıriit sıtoriy.[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Okuduğum çok sürükleyici bir romana benziyor :D[signature][hline]Kıskançlığın Sevgiye Yararı Var mıdır ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hit the lights metallicanın diil miydi yoksa onların mıydı? çelişkiye bakar mısın kendimi sorguluyorum adeta.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dee_Jay Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kardeş romanın çok sıkıcı.daha duzgun sakın kafayla yaz.galıba oyundayken yazdın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahuahuah bu ne lan :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 la bu ne adam roman yazmış da dili belli deil kırmızı başlıklı rogue O_O[signature][hline]Cypher Level : 62 Specialty: Kasar hood Np :5xxxx Clan :ChEtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok hasmez o deil ama buda çok süper bi bulabilsem[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 adam heLecan yapmış abisi :D bozmayın tam gaz devam sağ aLt köşedeki Earned 50 NationaL Point imgesi adamı saten bi şahLandırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sen neymişsin be abiii pohahahahaha heycana bak ya adamdakii yıkıldım falla bunu anlatırken ağzından sular akmıştır[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :17k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yok Üstat Ben Bu Oyunu Bırakırım Böleleri Yüzünden Zuahaha Adam NE dıyor Mage lerde Swıft Yoktu Bende Kovaladım yenı acılan bısey Daha hızlı kosuyor ligti mi ne muaahah 1 de kestıgı adamlar 45-55 lvl arası 35 tane (Org) kesmıs Yok buna 1 Care Bulmak Lasım Cz ye de Giriş'te lvl Sınır Olması Lasım dişe'diş Ancak Öyle Zevk İ Cıkar Kardesım Senden Böyle yazılar Beklıyoruz.. [signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 :)) uyandigin zaman basinda 15 tane assasinmi duruyodu:)) bunlar olagan seyler orjinal seyler beqliyorus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: RuneLaFey, 13 Ekim 2005 20:12 tarihinde demiş ki: Sonra ? kanter icinde mi uyandin ? zuhauhaah koptum walla..[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 15 Ekim 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar