arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 başım dönüyor her geceki gibi nefret ediyorum insanoğlundan öldür insanoğlu kendini sana yakışan bu canım yanıyor zavallı ben acı kendine insanoğlu sadece kendine taptığın için acı kendine sonra acıdığın için kendine tap yeniden.. bir döngü daha kendini gösterdi zenginliğin içinde fakirlik var madem bu kadar nefret ettiğin fakirliğin peşinden neden koşarsın ey insan! bir öksürük daha güzel insan ben öldükçe sözlerimle öldürüyorum seni kurtar kendinden kendini ey insan! tanrıya taparak bile kendini koruyorsun kendini çok seviyorsun .. tap kendine insanoğlu kendini öldür kurtar kendini kendinden sonuç?? yine kurtardın kendini koş fakirliğin peşinden.. zengin olma yolunda kendinden acırken bile kendine tapıyorsun öyle değilmi? vay be süpersin dememi mi bekliyorsun söyliyeyim o zaman iğreniyorum senden insanoğlu utanıyorum insan olmaktan insan dünyanın hakimi lafın bile beni kusturuyor dünyayı seviyorum ben .. o senin değil insanoğlu.. sen onunsun insanoğlu.. hayat dediğin bu kısacık zamanda gülümse sen daha yada doyasıya ağla.. herşey sahte bu fani dünyada gözyaşı fazla gülümsemek boş aslında..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 "vay be süpersin" mısrası hariç çok beğendim, etraflıca yapılmış bir yergi. bi de "gülümse" demesen orda hiç pürüz kalmayacak :)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gülümsemen boş anlamında sölemiştim..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yazdıkların çok güzel[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eh anlayamadım tam olarak konuyu falan ama güsel gibi gibi gibi[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yazdıkların hoş. Ama benim fikrim, biraz günlükten yahut arkadaşa anlatılan konuşmalardan fırlamış biraz(öleler demiyorum tarz olarak sadece). Her gün on kez kullandığımız kelimeler gelişi güzel sıralanmış. Böle bi yazı yazarak vurmak istemişsin sanki. Okuyan insanı kalbinden vurup onu deiştirmek istemişsin gibi. Eğer bunu başarmak istiosan, vurucu bi derinliği olmalı. İşte demek istediim gelişi güzel sıralamaya getiriorum lafı...[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 peki teşekkürler bunlara dikkat edicem :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kendını öldur kurtar kendını kendınde bayıldım buraya hos olmusss[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Aşmışsın yine, tebrik ediyorum... *!Alkışlar*[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Çok sıradan hakikaten, onun dışında bir sorunu yok. Yanlış anlama olmasın, buradaki sıradan "sokak dili, sokak deyimi" manasında kullanıldı. Yoksa güzel.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence insanların korkularından kaçmalarından bahsediyorsun ki bunuda çok iyi ve kendince anlatmışsın tebrikler.. ;)devamını da gelsin.[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar