ossolomiyo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi ben istanbul'da kız başka şehirde o össye hazırlanıyor..Paso kavga ediyoruz..ne yapayım???artık delirecek duruma geldim..Gözden ırak gönülden de ırak lafı mı oluyo artık....lütfen bi önerii...[signature][hline]Madem ki Türk'sün;göster de ürksün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ossoolemiyooo eaheu long distance relationships (uzak mesafe ilişkileri) uzmanıyım artık. altyapınız sağlamsa, birbirinizi seviyo ve güveniyosanız devam etme olasılığı yüksek.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ossolomiyo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 daha 10 dakika önce tel de kapıştık hoca ya[signature][hline]Madem ki Türk'sün;göster de ürksün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inxile Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 devam edebilir yani kendimden örnek vereyim ben 4 senedir aynı kızla beraberim ve sadece yazın birbirimiz görebiliyoruz. o ankarada okuyor ben istanbulda...biz de çok fazla kavga ediyoruz ama bir şekilde tekrar barışıyoruz bu güven ve konuşma meselesi, birde sabır önemli. herşey çok kötü olabilir herşey kötü gidebilir ama asla vazgeçmemek önemli. tabi böyle ilişkilerde 2 taraf da çok yıpranıyor yani eğer gerçekten seviyorsan böyle bir ilişkiyi göze al ve hiçbir zaman gurur yapma, içinden geldiği gibi davran ve konuş derim ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yatar o iş gözden ırak olan gönülden de ırak olur bence[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bana Famy demişti:mesafeler kucuk askları sondurur buyuklerı alevlendırırmıs. doğru söylüyor bence. şu an o mesafe olayını yaşıyorum. Demorah uzakta. Haftasonları gelirse görüşüyoruz işte anca öyle. Bir değişme oldu mu? Gözden ırak ama gönlümden uzak mı? Kesinlikle değil. ki bu zaten öyle mesafeyle bitebilecek bi aşk değildi.. sen de kendine bunları sormalısın. kavga etmeniz doğal. 1-2 kavga için bu aşk biter yorumu yapma lütfen...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 farkli ülkelerde bile devam ediyor , ortada ASK olduktan sonra. ayri sehirlerde niye etmesin ? hersey güllük gülistanlik olacak degil ya... kavgalarda olucak arada . tuzu biberi gibi onlar iliskinin .... gecebilir de , iliskinin sonunu da getirebilir. hic belli olmaz. bu tür bir iliski yasayipta , hayal kirikligina ugrayanlar dogal olarak olmaz , imkansiz falan yazacaklardir büyük bir önyargi ile ancak , dedigim gibi ortada ask olduktan sonra imkansiz degil hicbisey. dayanip ,sabrettikce.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 doğru. ben çekileyim hatta aradan. vanille almanyadan idare ediyor :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 zor oluo.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Gözden uzak olan Gönülden uzak olur demis atalarımız! ata yani bunlar boru diil vardır bi bildikleri![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 edik: nickleri karistirmisim. vazgectim ayrica üstdeki pati! illa atalarimiz söylüyor diye , öyle olacak die bir kosul yok. [signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 13 Ekim 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 atalarımız: içki bütün kötülüklerin anasıdır. ana gibi yar olmaz.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ahuahuhahu süper örnekler[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dynun canım ben senin için demedim. topiği açan arkadaş için dedim. bi de hızlı yaşamayın ilişkilerinizi hızlı koşan atın b.ku seyrek olur. İz bırakamazsınız yani[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ok fatih sorun yok :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: vaniLLe, 13 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki: edik: nickleri karistirmisim. vazgectim ayrica üstdeki pati! illa atalarimiz söylüyor diye , öyle olacak die bir kosul yok. olmucak die bisi de yoq diyip konuyu yokusa sürerdim ama sahsen atalarımız bicok durumda dumur oldugunu gördügüm icin sana katılıyorum bi bakıma :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş..bence etmez![signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gercekten seviyosanız birbirinizi neden dewam etmesin...ß[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hiçte yürümez ilişki vllh insan sevdiini yanında hissetmeyince ona sarılamayınca ne anlamı kalıoki?? sadece telefonda konuşmak çok saçmaaa yazıkki öle yanii =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yooo alaksı yok yane sevdigin baska yerde olunca yanına gidemiomusun?[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Gerçekten seviyorsan devam eder Örneğin benim arkadaşım Odtü de okuyor kız arkadaşı burda ktü de adam buraya geliyor arada sırada yani devam ediyor ama sağlam olması ve birbirinize güvenmeniz gerekiyor[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 atılla farklı şehirde olsak çok çok çok acı çekerdim biliyorum ama bitmesi diye birşey söz konusu değil =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ali şenin bi lafı vardı,bodrumda uzatırsam istanbuldan ikinizi yaparım diye,o olmuyo işte. helak etmeyin omrunuzu bak yedi bitirdi beni 3 sene,guzel anılar dısında bişe kalmadı ilaç almaya basladım gene.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 etmez[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: inxile, 13 Ekim 2005 19:17 tarihinde demiş ki: taraf da çok yıpranıyor yani eğer gerçekten seviyorsan böyle bir ilişkiyi göze al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar