Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 KOSPÇU GOTHICCC :-p[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kosp![signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hayirli olsun yeni patch diyeyimde içerik topic ile alakali olsun bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 unutun kosp diye bişi yok[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben de gördüm ama. öle demişti :-?[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 =/[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rehavet_yok Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 1.Identity Scroll Fixed. 2.Login patched Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kosp bekleyen kalpler sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konu dağılmış ama değişikler neler haberi olan var mı? Belli şeyleri değiştirmeye karar vermişler belli adamlar. Dün Eslant değişti bu gün ne değişti acaba?[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Identity Scroll bildiğim kadarıyla name change scrool ve çalışmıyor nerden uyduruyosunuz böyle fikirleri? [Bu mesaj KingSaGoPa tarafından 14 Ekim 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla ben daha indirmedim :D ohoo o patchi i indircemde kosp u indircemde :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rehavet_yok Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 genelde MYKO dan sonra geliyo patch ler ve orasi ile aynı oluyo yamalar (cogunlukla) ve bu yama orda yazılan ayarlamaları yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Gothic, 07 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: abi şimdimi denir bu sabah register ettim 1 aylık yeni :) w00t'un açtıgı kosp konusunda :D gothicin mesajı .. heuehueh kullanıyosan inkar etme bari kosp'unda pek bir kötü yanı yok level kasıyon auto loot yani :D zaten cz'de çalışmıyor :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 15 Ekim 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 lan ben rüyamda çok deişik bişey gördüm bu patch hakkında bi npc gelmişti npc yi tıkladım bedavaya çok deişik bi yüzük aldım giydim yüzüğü bonuslarına bakmadan uyandım :D (dur bi chara giriyim varmıymış :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Aware3___, 15 Ekim 2005 07:43 tarihinde demiş ki: lan ben rüyamda çok deişik bişey gördüm bu patch hakkında bi npc gelmişti npc yi tıkladım bedavaya çok deişik bi yüzük aldım giydim yüzüğü bonuslarına bakmadan uyandım :D (dur bi chara giriyim varmıymış :) ) rüyanda neler görüon olm sende :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 cypher yalan oldu server down[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi patch geldi ama bunların açıklamaları bir yerde yazmıyomu yani ne bilcem ben şimdi adamların gece gündüz oyun oynayıp hiç bi iyileştirme yapmadan aynı dosyayı indirtmediğini sonuçta benim böle bi oyunum olsa hep oynarım( zaten hep oynuyom ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar