Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bu 2+1 veya 3+1 lerin fiyatları ne kadar oluyor ve nası takılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 40 50 dolar ciwari. direk takiosun ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 2 tane ses çıkışı gerekiyo onu soruyon galiba[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 3+1 diye birsey duymadim gormedim ben. Ama 2+1 denen sey 2 hoparlor ve 1 subwoofer. Onun icin 2 ses cikisina gerek yok. Bilgisayari subwoofera bagliyorsunuz, hoparlorleri de subwoofera.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 2+1 normal cikisa baglaniyo stereo 2 tane uydu 1 de bass lar icin subwoofer 3+1 diye bisey duymadim ama 4+1 ler o on ve arka diye 2 ayri cikislari olan 2+1 ler 20$, 4+1 ler 60$ dan basliyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 20$ & 45$ civarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ben de 5+1 var, iki arka, iki ön, bi tane tepe, artı bi tane subwoofer kutsu, ayrıcana bi kontrol kutucuğu (Cambridge Soundworks ün aleti, düşünün Opeth in üstümde bıraktığı etkiyi :)) Bi kere camı kırıyodum subwoofer ıo max lemekten, aşağıda bebeğin ağladığını duyunca kapatmak zorunda kaldım 3+1 mantıksız geldi...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Walla 3+1 vardı, görmüştüm bir yerde. En çok 60 milyon harcamak istiyorum, bir marka falan söylerseniz 2+1 için (4+1 için yer yok odamda)[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 2. olarak, ses kartının üstünde 3 yer var. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerde (soldan sağa doğru). Bu renklerin olduu yerlere ne takılıyor (yeşil ya da kırmızıdan biri mikrofondu değil mi) ?[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 yanlarında ufak bir kazınmış işaretler belirtir genelde, o da yoksa aç kitapçığından bak :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 On-board ses kartı ve anakartın kitapçığında yok ses ile ilgili bir kırıntı. (ben demiştim ayrı alalım die ama.....)[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 on-boardsa biri mic. biri line in öbürü line out tur yeşil lineout galiba[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Benim onboard da yeşil speaker, mavi line in, kırmızı mic. Bu arada 2+1 alacaksan subwoofer ın tahta kasa olmasına dikkat et.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 3 desene şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Tahta olunca ne oluyor, olmayınca ne oluyor ? Ben mikrofonu kırmızıya, hoparlörleri de yeşile takacam açıkçası di mi ?[ [Bu mesaj flyblast tarafından 23 Şubat 2003 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Eğer sw kasası plastikse titreşir, basın kalitesini bozar.Tahta olunca böyle bir sorun olmaz. Bütün anakartlarda renkler aynıysa evet, kırmızıyı mikrofona, hoparlörü de yeşilie takıcaksın.Deneye deneye de bulabilirsin.Bi ses dosyası çal girişleri sırayla dene sonra aynısını mic için de yap.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar