Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ağlıyorm . bu yaşımda bi kız için aglıyorum kahrımdan kanser olucam bilmyorumn nasdı yazsıyorum bnun ama yazsıyorum ıste aglıyorum dahada sıddetlenmeden durmam lasm[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 O kızmı güzwel kardeşim? Hani bir ara yardım istemiştin...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 o blod cm[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ağlamak iyidir, içinden tutmaktansa bırak şöyle dök içini. kötü bişey değil yani, rahatlarsın.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 inşallah rahatlarım inş yoksa hayra alamet diil.[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya abi bi kız için ağlanmaz diycem de ağlanır. Seviyodun, ağlarsın. Ağla iyi gelir. Daha sonra başka kızların karşına çıkacağını hatırlar rahatlarsın. Hatırlatabildim mi?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yapamıyorum onsuz[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yaparsın, herkes yapar. Güzel bir anı olarak kalır aklında onun sevgisi. Yeni sevgilinin elini tutarken ve sevginin nekadar güzel olduğunu düşünürken aklına gelen türden güzel bir anı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: nileppezdel, 12 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Ya abi bi kız için ağlanmaz Bal gibide ağlarsın. Ağla sessizce. Ağlamak rahatlatır mantıklı düşünmeni sağlar.Konu nerelere kaydı bi şeyler söyler misin?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 konu aynı yerde bi müddetten sonra içimi kemirmeye baslıyo napıcagıı bılmıorum okulda ders dınleyemıyorum ona bakmaktan naparım bılmıorum onsuz.[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: LordOfBlood, 12 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 12 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Ya abi bi kız için ağlanmaz Bal gibide ağlarsın. Ağla sessizce. Ağlamak rahatlatır mantıklı düşünmeni sağlar.Konu nerelere kaydı bi şeyler söyler misin? waoaoaw gozlerım yasardı blood ağlanır falan dıo :-) kardesım ağla sen onsuz yapamıosan da gıt onun yanında ağla dızlerıne kapan hıc bı duyguya engel olma[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Zaman.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bekliyorum bundan sonra.[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Fransuxa, 12 Ekim 2005 18:04 tarihinde demiş ki: bekliyorum bundan sonra. Sen hala bir halt yemeden bekliyor musun!!!!!!!! İNANAMIYORUM!!!! Yarın perşembe. Kurtlar Vadisini izledikten sonra nete gireceğim... Ve Eğer HALA Söyleyememişsen.... Bir KORKAK olduğuna İnanacağım!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Söylememek ? Neyim war neyim yok biliyo durum benım sabırsızlıgıdan oluyo sanırım ama dur bakalım[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 @lord: said: nileppezdel, 12 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Ya abi bi kız için ağlanmaz diycem de ağlanır. Ben de ağlanır diyorum zaten[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Fransuxa, 12 Ekim 2005 18:09 tarihinde demiş ki: dur bakalım Tamam canım sen bekle, kız ellerinden uçup gitsin sonrada... Töbe töbeeee..... Adam gibi İlan-ı Aşk Yap. Bilmiyorum bir şey diyorsan, söyle yardımcı olayım... Ok?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 olm ne diyorum anlamıyosun yaa diyorum kı sana kız herseyımı bılıyo ölücem ya kahrımdan anlamıyosunuz abi öff öf lord anlamadın kı konuyu baba yaa[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bilecek tabii.. Kızlar anlar.. Ama garip ve saçma bir ırk olduklarından hep karşı taraftan hareket beklerler![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Saçma ve garip ırk heee? Şahsi düşüncemi söyleyim. %95 her erkek bir kızın teklifini kabul eder,kız konuşabilir miyiz derse terslemez onu.Ama bi kız genellikle bunu rahatlıkla yapar... O nedenle neyin ne olduğunu anlamak için söylemem ben.[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Git Söyle, hayır derse o zaman tekrar post at, ne yapacağını konuşuruz. Evet dersede ne ala memleket![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 unutucaksın.kabullenmek zorundasın.sana evreleri anlatıyım onsuz ilk haftan...surekli onu dusunuceksin herseyinde heryerinde olucak..istesende unutamazsın ilk ayın..daha az dusunuceksin ama yinede gunun yarısından cogunda onlasın 3 ay...gunun yarısında onlasın.bir bakmıssın ki onun için yüzden fazla sey karalamışsın 5 ay..unuttun.sen ole san.başkalarına bakmaya çalışacaksın.kendini kandırıcaksın.ama dön dese hiç dusunmessizn. 7 ay..aa ne guzel gercektende unutmaya başladın... 8 ay..aa neden bole oldu.oysa unuttugunu sanmıstın.ama bugun gordugun ruya seni ters düz etti dimi..yoksa sen ona ilk günkü kadar aşıkmıısn. artık ayları haftaları saymıyosun...tamam pes...gecen gun onu baskasıyla gördün. yıllar sonra...aa ne guzel kız...benimle çıkarmı acaba? siz abartı diyebilirsiniz ama benim aşkım böyledir![signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Unac güzel demiş ii etmiş amma velakin, eğer ayır derse intikam almak lazım kızdan. Sen bi post atarsın artık.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yapamam kı bakın abartısız soyluyorum babama bu kadar baglanmadım ben[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ne kadardır bu böyle peki[signature][hline]never gıve up from the love worth to love,the lıfe worth to lıve,the friend worth to friendship,don't bother them who make u sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar