dooman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sizce hangisi daha iyi? barcelonanın 18 yaşındaki yeni yıldızı messi mi yoksa fifa u-17'nin ve dortmund'un yıldızı nuri şahin mi? şahsen messi'nin çalımlarında maradona havası seziyorum. ilk 2 maçını izledim barça'da resmen kaymak gibi adam geçiyor. fakat nuri de u-17'de geleceğin zidane'ı hagi'si gibi oynadı. siz hangisini beğeniyorsunuz?
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 maclari calim kurtarmaz.liderlik ruhu kurtarir onun icin nuri diorum.. biraz alakasiz bir ornek olcak ama veremeden gecemicem.. tipki Michael Jordan in Chicago Bulls u Scottie Pippenle beraber '90 yillara damgasini vuran 6 sene sampiyonlugu gibi.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
Patos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 mevkiileri farkli messi ofansif, nuri defansif yani messi ronaldinho gibi, nuri emre belezoglu gibi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Craven Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Daha yaşları genç mevkileri değişebilir :) Çok örnek var buna..[signature][hline]ardından görülür ki tünelinin sonundaki dindirici ışık,sana doğru gelmekte olan bir yük treniydi sadece The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Şu anda bireysel yetenek olarak karşılaştırırsak Messi derim. Ama ileride ne olur bilemem. Nuri daha bir "takım oyuncusu" görünümünde, Messi daha bir "yıldız oyuncu" görünümünde şu anda.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
ze-NoN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arada kaldim[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
wook Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 mevkileri farklı ama yinede messi agır basıyor.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
HedeHude Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bireysel yetenek bakımından messi...[signature][hline] Gelecek senin olsun.Ben güzel geçmişimi istiyorum...
ferdane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 adam geçmekle pek şey olmuyor bir zamanlar galatasarayda felipe vardıçok iyi adam geçiyordu ama o sene galatasaray ilk üçe bile giremedi.bence nuri şahin geleceğin en iyi futbolcolarından biri
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 teknik olarak messi daha önde ama nuri takım için daha faydalı bi oyuncu gibi[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Theo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tony_montana soylemis biri takim oyuncusu digeri yildiz ama hangisini tercih ederdim duruma ve takıma gore degisir...[signature][hline] [Bu mesaj Theo tarafından 13 Ekim 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
zamo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bence karar vermek için çok erken biraz beklemek lazım.[signature][hline]Ethernass
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 messi bana göre tam bir .... bu kadar mı kıl olurum adama yani..tam bir artist gerizekalı.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı
Öne çıkan mesajlar