dooman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sizce hangisi daha iyi? barcelonanın 18 yaşındaki yeni yıldızı messi mi yoksa fifa u-17'nin ve dortmund'un yıldızı nuri şahin mi? şahsen messi'nin çalımlarında maradona havası seziyorum. ilk 2 maçını izledim barça'da resmen kaymak gibi adam geçiyor. fakat nuri de u-17'de geleceğin zidane'ı hagi'si gibi oynadı. siz hangisini beğeniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 maclari calim kurtarmaz.liderlik ruhu kurtarir onun icin nuri diorum.. biraz alakasiz bir ornek olcak ama veremeden gecemicem.. tipki Michael Jordan in Chicago Bulls u Scottie Pippenle beraber '90 yillara damgasini vuran 6 sene sampiyonlugu gibi.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 mevkiileri farkli messi ofansif, nuri defansif yani messi ronaldinho gibi, nuri emre belezoglu gibi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Daha yaşları genç mevkileri değişebilir :) Çok örnek var buna..[signature][hline]ardından görülür ki tünelinin sonundaki dindirici ışık,sana doğru gelmekte olan bir yük treniydi sadece The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Şu anda bireysel yetenek olarak karşılaştırırsak Messi derim. Ama ileride ne olur bilemem. Nuri daha bir "takım oyuncusu" görünümünde, Messi daha bir "yıldız oyuncu" görünümünde şu anda.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arada kaldim[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 mevkileri farklı ama yinede messi agır basıyor.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HedeHude Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bireysel yetenek bakımından messi...[signature][hline] Gelecek senin olsun.Ben güzel geçmişimi istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferdane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 adam geçmekle pek şey olmuyor bir zamanlar galatasarayda felipe vardıçok iyi adam geçiyordu ama o sene galatasaray ilk üçe bile giremedi.bence nuri şahin geleceğin en iyi futbolcolarından biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 teknik olarak messi daha önde ama nuri takım için daha faydalı bi oyuncu gibi[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tony_montana soylemis biri takim oyuncusu digeri yildiz ama hangisini tercih ederdim duruma ve takıma gore degisir...[signature][hline] [Bu mesaj Theo tarafından 13 Ekim 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 daha cok erken abartmamakta fayda var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 messi tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bence karar vermek için çok erken biraz beklemek lazım.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 messi bana göre tam bir .... bu kadar mı kıl olurum adama yani..tam bir artist gerizekalı.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar