PiNg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zeynepp, 14 Ekim 2005 20:56 tarihinde demiş ki: vallah bnde öyle..tanımadıım biriyle asla tanışmam hele bide yoldan ahahahah =) ha sanal tanışmısın ya yolda ?? medeni cesaret biraz piliz..[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 pardonda sanal tanışma ne alaka??[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Sadece teoride kalır bu topic. Pratiğe dökmeye çalışmayın rezil olursunuz.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tanımadıım kişiyle bende asla tanısmam,ama burda tanısmak isteyen arkadaşlar için öneri olarak yazdım... Yolda gördüünüz tanımadıınız herifle tyanısılmaz ztn[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kız dondurma yiyorsa. -merhaba bir şey soracaktım ama kesin yanlış anlayacaksınız * ??? -bir kere yalayabilir miyim? *aa tabi ki (dondurmayı uzatır) - yanlış anlayacaksınız demiştim...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Horrible, 14 Ekim 2005 20:25 tarihinde demiş ki: said: namesiz, 14 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki: 3-Muhabbet açma Erkek:Merhaba Kız:Merhaba E:Benim adım .... .Sizinkini öğrenebilirmiyim? K:Tabiki.Ayşegülnaz :D E:Farketmemiş olabilirsiniz ama çok güzel bir isminiz var.Hangi okul veyahut lise olmadı hangi sektördesin? K:....(okuduğu veya çalıştığı yer) (muhabbet koyulaştığı anda) E:Sizin için çok geç olmadıysa şuraya gidelimmi.(eğer oturulan bir mekandaysa size birşey ısmarlayabilirim olmadı daha güzel bir mekana gidelimmi gibi sorularda olabilir.) Varya bi erkek yanıma gelse şöyle dese,direk kıro yaa abaza derim... Bence şu daha ii olur E-Ya selam hedeye nası gidebilirim? K-Şöle...(ya da bilmiorum derse) E-Ya sen buralarda mı oturuosun,çok tanıdık geldi de yüzün... K-hayır (yada evet farketmez) E-Peki hedeye çok gidermisin... K-Hayır (yada evet yine farketmez) -Hmm,şey dicem şimdi sen hödeye gidiosan,ben pek bilmiorumda beraber gitsek olur mu?Ya da sen nereye gidiosun? -Ben de hödeye gidiorum(yada yok ben hebeleye gidiorum derse) -Hmm tmm hebelede bnm teyzem oturuodu.ben biraz yabancı sayılırım buralara beraber gitsek olur mu? E-Bu arada adınız neydi? K-Tikigül E-Memnun oldum bende tikicemcan ... Sonra yolda laf lafı açar :) bu da zor..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Mix, 14 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki: kız dondurma yiyorsa: -bir kere yalayabilir miyim? -hayır -o zaman dondurmadan yalasam? Bu daha mantıklı geldi valla... O derece başarısız bi tutorial... Zaten o konuşmayla ayarladığın kızdan da ne beklenir meçhul...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zeynepp, 14 Ekim 2005 21:08 tarihinde demiş ki: pardonda sanal tanışma ne alaka?? burda kimseyle tanısmadın mı yabani misin[signature][hline]NaRLıDeRe Sk Namağlup managerzonede rakipsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi yzdığın sey hiç de kullanışlı değil,kusura bakma.. kız "sana adını soran mı oldu" ya da "sanane benim adımdan" derse napacan? ki bu yuksek bi ihtimal bence...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 @PiNg : lol kopardın lan beni :D[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İçki herşeyi hallediyor[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gavuristandamısın zokaktan garı galduruyon genç[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Mike, 14 Ekim 2005 17:04 tarihinde demiş ki: +merhaba benim adım erh.. - ADINI SORAN OLDUMU *ÇATIRT* + o_O [signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 1. şık geçerli olduğu takdirde iş biter ki zaten ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Angelotti, 14 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki: gavuristandamısın zokaktan garı galduruyon genç oMgH :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar