Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sagopa Kajmer - Vasiyet

Neron

Öne çıkan mesajlar

said:
Gitanzi, 20 Eylül 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
Sevmem, Sevenide sevmem, sevenlede aynı ortamda bulunmak istemem :p

katılıyorum[signature][hline]--Borgır--

[Bu mesaj Shagrath tarafından 21 Eylül 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 21 Eylül 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sevenide sevmem falam filam diyen sevgili agır metaLci karizmatik eLemanLarın kafaLarındaki örümcek agLarını yırtp,sagopanın sözLerini biraz okuyup anLamaLarı önemLe rica oLunur!!! Bende rap hip hop sewmem nefret ama adam cok iyi söz yazıo..Ama siz anLamassınız![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Solculukla alakasi yok .Kendisi askere gitti ondan gitmeden evvel boyle bir sarkıya klip cekmis.Albumun adi Romantizma hayat dersi veren cumleler var alıp dinlemenizi tavsiye ederim.Boş cumlelerle rap yapan bir Şahsiyet degildir kendisi.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demise, 21 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Bu sevenide sevmem falam filam diyen sevgili agır metaLci karizmatik eLemanLarın kafaLarındaki örümcek agLarını yırtp,sagopanın sözLerini biraz okuyup anLamaLarı önemLe rica oLunur!!! Bende rap hip hop sewmem nefret ama adam cok iyi söz yazıo..Ama siz anLamassınız!

"ağır metalci karizmatik elemanlar" diyerek hem alakasız yere metal dinleyenlere laf atıyorsun (ki baya bi var burda), hem de genelleme yapıyorsun. laflarına dikkat etmeni öneririm, adam kendi görüşünü söylemiş. ama ağır ama yumuşak. ne diyeceksen ona de metal dinleyenlerle (bak dikkatini çekerim metalci demiyorum, ayrıca arkadaş metal dinlediğini falan da söylememiş, nerden anladığını anlayamadım) ne alıp veremediğiniz var?
az bi sakin olun ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demise, 21 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Bu sevenide sevmem falam filam diyen sevgili agır metaLci karizmatik eLemanLarın kafaLarındaki örümcek agLarını yırtp,sagopanın sözLerini biraz okuyup anLamaLarı önemLe rica oLunur!!! Bende rap hip hop sewmem nefret ama adam cok iyi söz yazıo..Ama siz anLamassınız!

sözlerini okuyup anlasak sevecek miyiz yani ?
zevk meselesi baba. sende su genellemeyi önce bi kafandan at . benim kafamdaki örümceklerden sana da yolliyim istiyosan ..
sen önce adam gibi yazmasini ögren bence ... karizma olacam diye kasan bi tipten genelleme yapmamasi nasil beklenir ki.[signature][hline]lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh süper söz yazıyo diyip duruyolar.
Adamlar dümdüz eleştri yapıyor,konuşutuklarını yazıyor buna şarkı diyor. Hatta kendi inanmadıkları şeyleri bile eleştiriyorlar. Şiir mi yazmış,birşey mi yapmış? Hangi sanatları kullanmış yazdıklarında? Bu adamları dinleyenlerde nedense hep burdaki arkadaş gibi "MeRhAba" falan tarzı yazıyorlar. İlginç...[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...