Exodous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Arkadaşlar, makineye format atacağım. Wow da silinecek dolayısıyla. Wow'u kurduktan sonra son patchi yüklemek yetiyor mu. Yoksa öncekileri de teker teker yüklemek mi lazım? Cevaplarınızı bekliyorum.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Son patch yetmez, hepsini yüklemen lazim sirayla[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 1.8 patchi full olarak olsa bile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 1,8 stand alone cekiceksin işte[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben 1.7.0 varken direk onu kurmustum üzerinide bilizz den 1.7.1 i cektim olmuştu..[signature][hline]NE Hunter 59 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Aslında patch daha çok bazı hataları telafi etmek için yapılıyor ve tek başına yeterli değil tabi ama bu patchlerin yenisi geldikçe oyunumuz güzelleşiyor bence tek başına yetersiz genel anlamda tüm patch ler yeterlidir.[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD :HAMMERHEARTH REALM :DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 a pardon sadece konu yu okuyup cevap verdim ve alakasız oldu halbuki muhabbet başkaymış sorry..[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD :HAMMERHEARTH REALM :DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 teker teker geremiyor ben yüklediim de 1.7.1 di direk yükledim toptan cekiyor o da 200-300mb arası[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Oyunu kurduktan sonra direk release'den 1.8'e yükselticek zaten.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya wow folderinda butun patchler sirayla duruyo olsa gerek at onanri bi cdye ole formatla[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar