MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ya siz de de MGS'nin demoları falan arkasında izler bırakarak ilerliyo mu?yani demoda diyelimki bizim adam koşuyo. Koşarken kendi izleri arkasından geliyo.nasıl düzeltileceğini bilen var mı?[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bendede öyle.sorun değil galiba.normali öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yok PS2 de öyle değil.[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 o blur olduğundan öyle görünüyor bozukluk fln değil daha hoş görünmesini sağlıyo sadece.. ehe biraz geç oldu ama güç olmasın :P[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bu sorun degıl ama demolardakı o arkada kalan ızlerı PS2 kaldırmaz amma velakın saglam grafık kartıyla yenı bır ıslemcı cok rahat ustesınden gelır. Her seyden sorna o ızler bence ara demolara derınlık ve gercekcılık katıyo demodan kopmuyosun.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Benimde canım çekti ama mumu gibisi zor[hline]www.rpgcorner.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 cuce sen kaldirmaz diosunda hiç seyrettinmi ps2 oyunlaridaki cut sceneleri ? ben bu kadar aşmişlarini görmedim şahsen heleki ffx off :) oyun sonunda ağlasammi lan oldum ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 said: blue_demon, 26 July 2003 00:19 tarihinde demiş ki: Benimde canım çekti ama mumu gibisi zor[hline]www.rpgcorner.com ne dion hoca?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Valla ben pc de agladım zaten ama sonunda degıl Solıd meryl hatırladıgında. O traıl efektıyle daha bı acıklı olmus oyun hem pc de hem ps2 oynadım.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 snake meryl'i nerde hatirliyodu lan benmi görmedim?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ya madem merly ölecekti,mgssolidsnake'de niye kendimi kızarttım o kadar,öffff.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ben belkı kurtarırım dıye ıkıcı oynayısımda hanı gerı dnup snıper alıyosun geldıgınde Meryl yok. Ben yanıdda Meryle taaaa armorye gıttım snıperı alıp ole daldım wolfa yanı meryl yerdeyken kapıstım wolfla ama gıneden oluyo Meryl... tek bır farkla Snake askını meryla fısıldıyabılıyor.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar