Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bugün Insomniax UI complation kurdum. her şeyimi karşıladı. oyuna yeni bi renk getirdi süper. pvp aşkıyla yanıp tutuşuyorum. ama serverlar yok :( şuan tek istediğim şey pure pwnage daki FPS doug ın BOOM HEADSHOT sesini crit atınca duymak =p[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 madem add-onlardan acildi konu . barlardaki iconlari hangisiyle kitliyoruz ? ben cok kaydiriyorum mouse u combatta falan iyi olmuyor . gerci amp yuksek bende "p" + 3-5 mouse hareketi isimi hallediyorum ama iyi olur oyle bir kilit . ne ismi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 wowun orjinal barlarını kullanıyorsan interface bölümünde lock action bars ı işaretle başka bar kullanıyorsan onlarında option bölümünde falan vardır lock bars diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 [spo1=SS][/spo] Su en ustteki barin adi nedir?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 titan bar[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Addonlar: AllInOneInventory Atlas** AutoBar** AutoRepair** BankItems BibCore BibToolbars BuffStatus CallToArms** Chronos ClassBinding ColorCycle CooldownCount** Ctmod Collection** Enchantrix EnhTooltip EquipCompare FishEase Gatherer goodinspect** HitsMode************ JoChatTimestamp KC_EnhancedTrades KC_Items MapNotes MonkeyBuddy MonkeyQuest MovableBags MozzFullWorldMap** myAddOns NameCycle PickMail Quickloot QuuSpellAlert** Recap Reputation** sct** SelfCast ShardTracker StanceSets* StunWatch SunderThis* TankPoints* Timers Titan ve bilimum addonlari TrinketMenu Wardrobe************ WarWatch * : Her warriorda olmasi gereken addonlar bence ** : Herkeste olmasi gereken addonlar. ************ : Kesinlikle bulun bunu demek :)[Bu mesaj Stream tarafından 03 Eylül 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ya bu kadar cok addon oyunu kasmiyor mu allah askina?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya bende cooldown count çalışmıyo addons bölümünde görüyorum ama işe yaramıyo. oyun içinde enable etmek gerekiyomuş :p [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 03 Eylül 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende cosmos ve bi kaç addon var ama bilgisayar ölüyo zaten 1024*768 oynuyom 128 mb Gforce 4 mx 440 var 512 ram tüm addonları silsem mi diye düşüyorum[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu da benimki İnsomaniax + bi kac addon daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bu screenshot Perl Unitframes, Bib actionbars gypsy mod titan bar ctraid quu retarget spellalert[signature][hline]Eshreff [60 Undead Mage] > GrimSoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Scrolling Combat Text Fast Quest Mapcords & notes CT_Raid assist Equip compare Atlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: chrounos, 04 Eylül 2005 04:03 tarihinde demiş ki: Bu screenshot Perl Unitframes, Bib actionbars gypsy mod titan bar ctraid quu retarget spellalert Retarget neye yariyor?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesela FD/fear vs den sonra oyuncuyu tekrar seçiyor.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genesis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İlk sorum konuyu açan mum_chamber a: Class wiever i indirdim öle bisiy ariodum ama gösterdiğin ss deki gibi sembol çıkmadı class ların yanında(sende mage vardı) nasıl gözükmesini saglayabilirm 2. sorumda Flex bar ıda indirdim ama kullanamadım ilk haldeki barlar kaldı vede versionu geçmis ondan olabilirmi cvp larsanız saolun varolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ayıp olmazsa ben sunu sorsam size addonları indirme kısmını anladım ama nere yuklicez bunları :)[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 combat logla normal chati ayıran bi add on var. combat log sagda öbürü solda falan.o nasıl yapılıyo? bide mesela bi grupta kimin ne kadar dmg verdigini,ne kadar dmg aldıgını gösteren bi addon var. bunları bilen var mı?[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 @Genesis: bende de class viewer öyle bir salaklık yapmıştı. fakat sorun addon'un çıkma yeri sanırım. ayarlarına girip birkaç değişiklik yaparsan düzelecektir. (gerçi ben başk sebeplerden dolayı lua dosyasında değişiklik yapmıştım ama ayarlardan da sorunun çözülmesi lazım) @Batido: oyunu yüklediğin klasörde Interface diye bir klasör vardır. onun içindeki AddOns klasörüne atarsan sorun olmaz. örneğin bende atlasın yeri: D:OyunlarWorld of WarcraftInterfaceAddOnsAtlas diye bir klasörde @Bathory: onun için addona gerek yok. chat ekranının üstüne geldiğinde yukarıda iki sekme gözükür ya. onlara tıkla, unlock'u seç. daha sonra combat log'u istediğin yere sürükle bırak. iki ayrı chat ekranın olacaktır. biraz daha kurcalarsan kendine chat ekranı yaratabilirsin. (dikkat ettiysen ilk koydum ss'te sağdaki chat ekranı benim kendime göre ayarladığım bir ekran. orada sadece benim attığım büyülerle ve bana gelen hasarlarla ilgili mesajlar çıkıyor. Ek: ikinci sorduğun ise damage meter. herkesin verdiği hasarı tutuyor. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 10 Eylül 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hepsini kapattım taş gibi çalışıyo bilgisayarımın gücünü gördüm Şu anda RaidRoller Ctraid_assist Atlas ... gibi düşük şeyler var uçuyo oyun fps manyağı oldu :D[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arkadaslar horde kestigimde ekranda mesela +20 honor yaziyor. bu hangi addonla oluyor acaba. birde honor barini acan addon hangisiydi[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Belki biliyorsundurda gende söliyim dedim combat log da kaç honour aldığın yazıyo adamı kesince ama sen böle kafasında fln yazssın diyosan o mod u bilmiyorm malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 scrolling comabt textte gozukuyor o dedıgın[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tamam tesekkurler :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Add-on lari hangi dizine kopyaliyacagim peki? Birde yeni patch geldiginde ne gibi sorunlar oluyor ve nasil cözülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 addonlar yuzunden herkesle wardaydım patchle beraber sonra hepsini sildim normale dondu :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar