Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 "eycof"u hayal meyal hatırlıyorum da, yine de town center mıydı neydi o başlangıçtaki bina tower işlevinde de değil miydi aynı zamanda köylülerle rush nasıl oluyordu, gelene geçene ok atıyordu otomatik falan...? Ya da öyle ok atması için research gerekiyordu galiba, evet :p O ilk yarım saat saldırmama "ilkesiyle" oynardık biz de hep, teutonic knight çıkarmadan olmazdı sdfsff, ne kadar cool adamlardı elinde kendisinin 3 misli boyda mızrakla spearman geliyordu 1 1 1 vuruyordu adama :D edit: yok yok şimdi hatırladım galiba, "melee"lere ok atamıyordu muydu neydi, sadece adamlar yaklaşırken ok atabiliyordu asdfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 iyide generalsda öyle bir birlik yok. illa barracks falan bi bina yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 windows 7 ye kurmaya çalışıyorum şu anda ama her seferinde setup hata mata vermeden kapatıyor kendini. sorun w7 denmi kaynaklı yoksa windows installer dan olabilir mi? cd de sorun yok zira başka bi pcye kurabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 adam aoe demiş zaten farinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 anaaa ben generals diye okuyorum haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 evet rikkie, murder holes araştırması gerekiyordu önce. full zırh upgrade'li elite teutonic knight = win. filleri deviriyordu ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 murder holes yanlış hatırlamıyorsam dibindeki karede bulunan birliklere saldırıyı sağlıyordu. town center' ın oklama upgrade i başkaydı, 2. çağa geçtiğinizde otomatik geliyordu bir ırkta diğerleri için upgrade vardı sanırım. town watch olabilir adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 arcane said: EA General muhabbetini release öncesi oyundan çıkarmıştı. Sonra expansion ile geldi lol. bende sasırmıstıjm nasıl bu kadar kısa surede bukadar uyumlu ve buyuk ezxpensıon yaptılar dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 town watch,binaların los'unu arttırıyodu. town center her zaman ok atıyodu, öle öle boar falan avlıyoduk. ama 3 age upgsi bişi holes (samin dediği gibi murder holestu herhal) olmadan minimum rangeleri vardı ve melee rangedeki unitelere ok mok atamıyodu. kuleler kaleleerde atamıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar