Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cevap vermeye bile kasmiyorum gereksiz, zarar, ziyan garbage oldugunu dusundugun bir basliga neden tekrar bakip cvp yaziyorsun o da ilginc. Laf soktum acaba cvp geldi mi diye beklenti sanirim.... su banlilar hep banli kalsalar keske kovulup geri gelmek israrla nasil bir durumdur?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Wendigo, 13 Ekim 2005 00:35 tarihinde demiş ki: iki ayri takim taraftarinin yeri geldiginde guzel dozla ve esprili bir bicimde birbirleri ile sakalasabileceginin gostergesi. Şunu herkes anlayabilse keşke[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 wendigo başlığın taşınmamasına şaşırdığım için girme gereksinimi duydum. normal olarak cevap yazma gereği oluştu. insan gibi hayır bu garbage değil diyemiyorsunuz değil mi?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tartışma yaratabilecek mesajların hepsini gösterimde kaldırıcam biraz daha dikkatli olalım.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar