Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Gs li bir arkadasimla aramizda az once gecen msn diyalogu ;)= >>>>> ::alpenNET::. Zergling: ateşin var mi ? w e n d i g o: yok da sende var sanirim .::alpenNET::. Zergling: yok .::alpenNET::. Zergling: ya .::alpenNET::. Zergling: araştırma yapiyorum .::alpenNET::. Zergling: kuş gribi varmış kanaryalılarda ))))) w e n d i g o: eyvah w e n d i g o: o zaman gs liler de tehlikede .::alpenNET::. Zergling: ? w e n d i g o: hani biz bol bol onlari opuyoruz ya w e n d i g o: hehehe .::alpenNET::. Zergling: hehe edit: typo [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 12 Ekim 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 İyi ki nazikleştirmişsin :) Ama bir GS'li olarak güldüm...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gerisi nerde ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yok gerisi 5-1 6-0 muhabbetine dondu aniden koymadim oralarini o yuzden ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 öpüyoruz ahahah[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yok yaw öpmeyle bulaşmaz bence :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 garbage[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 :D[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Spastik_Serce, 12 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki: garbage ee herkesde her nukteyi anlayacak zeka olacak diye bir zorunluluk yok. sen de haklisin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Spastik_Serce, 12 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki: garbage 2 gundur bu forumdayim..serce ve benzeri adamlarin islevini anlayamadim? nedir bu yorum??? guzel latif ;)[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Aslında serçe de haklı sayılır.Yeri burası olmamalı.Konu dışı daya uygun olabilirdi.Ayrıca tahriğe girebilir.. Ama komikti güldüm, eğlendim.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 üf abi her topice atlayıp konu dısı garbage futbol dmkten usanmadınız mı yaf!!![signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 post kasiyorlar abasi post :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 haheeha[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 post kasınca noluyor madalyamı veriyolar para ödülü fln mı war :D[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Evet madalya veriyorlar. Paticik post atmak için,eğer ben sen post atmıycaksak kim atıcak?Madalya itibar sağlıyor diyebilen biri var mı aramızda?Madalya olsun olmasın herkes biliyor kimin ne "mal" olduğunu.Neyse dağıtmayalıom konuyu.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: zamo, 12 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Aslında serçe de haklı sayılır.Yeri burası olmamalı.Konu dışı daya uygun olabilirdi.Ayrıca tahriğe girebilir.. Ama komikti güldüm, eğlendim. bu tahrik degil aksine, iki ayri takim taraftarinin yeri geldiginde guzel dozla ve esprili bir bicimde birbirleri ile sakalasabileceginin gostergesi. Konu disina acilabilirdi ama burasi daha uygun geldi Zira spor bolumundeki postlari okursaniz, neden insanlarin bu tip bir bakis acisina, ihtiyac duyduklarini dusundugumu az cok tahmin edebilirsiniz. ps: bu tip insanlari genelde kaale almamaya calisiyorum. hele ki banlanip strike back olmus tipleri... ayrica son mesajlarinin yarisi garbage da olanlari ;)= keske hep orda takilsalar [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 13 Ekim 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ok[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 guzelmıs.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abartılıcak herhangi bişey yok güzel bi atışma olmuş ama demeden edemiycem kanarya öpmeye kalkarken aslanın ağzına kaçıvermesin dikkatli olsun :D(işin esprisi...)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 haha =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: tony_montana, 13 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: abartılıcak herhangi bişey yok güzel bi atışma olmuş ama demeden edemiycem kanarya öpmeye kalkarken aslanın ağzına kaçıvermesin dikkatli olsun :D(işin esprisi...) Ehehe bu açıdan bakarsak en güçlü takım Bursaspor oluyo, sonuçta timsah ya onlarda :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HedeHude Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Kanarya hep yükseklerde uçtugu için aslan hicbirzaman yakalıyamaz agzıyla merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Zerglingtr, 12 Ekim 2005 22:03 tarihinde demiş ki: post kasiyorlar abasi post :) günlük ortalama kaç mesaj attığıma bak, sonra mesajının editlenmesi için moderatörlerden birisine başvur. said: bu tahrik degil aksine, iki ayri takim taraftarinin yeri geldiginde guzel dozla ve esprili bir bicimde birbirleri ile sakalasabileceginin gostergesi. Konu disina acilabilirdi ama burasi daha uygun geldi Zira spor bolumundeki postlari okursaniz, neden insanlarin bu tip bir bakis acisina, ihtiyac duyduklarini dusundugumu az cok tahmin edebilirsiniz. ps: bu tip insanlari genelde kaale almamaya calisiyorum. hele ki banlanip strike back olmus tipleri... ayrica son mesajlarinin yarisi garbage da olanlari ;)= keske hep orda takilsalar bu tip insanlar derken kastın nedir anlayamadım, senin gibi sınıflara ayırmıyorum kişileri belki ondandır. garbage de konu yada mesajım yoktur. banlanıp strike back olmam seni ilgilendirmez ve konunun garbage olduğu fikrimi söylememin de böyle bir fikir oluşturmaması lazım. said: Wendigo, 12 Ekim 2005 21:43 tarihinde demiş ki: said: Spastik_Serce, 12 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki: garbage ee herkesde her nukteyi anlayacak zeka olacak diye bir zorunluluk yok. sen de haklisin bunu benım zekama bağlayacak kadar zekisin.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 konuşmak gümüşse , sükut altındır demiş atalarımız... yine laf yiyip üstünü başını temizlemeye çalışıcan , sonra topik kitlenicek falan modlara bi sürü iş falan ne gerek var..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar