DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 İlginç, biraz stresli, garip işte Bakınız[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu ipucuyla ilerlenen oyunlardan biri mi yoksa resime tıklayıp ne oluyo diye bakılan bişey mi yazcaktım ki ilerlemeliymiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oyundan ziyada tirsitma amacli atraksiyon .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Efek oyun değil tırstırma amaçlı ilginç bir "Halka" havası sezdim gibi[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Masteis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oyun full saçma herşeyiyle saçma sadece korkutma amaçlı işte[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog wook Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yanlıs hatırlamıosam daha once acılmıstı. hos,ilginc,garip,sekilli bisey.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Masteis, 13 Ekim 2005 16:01 tarihinde demiş ki: oyun full saçma herşeyiyle saçma sadece korkutma amaçlı işte Oyun değil zaten[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun fixxer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 len bu 0-16 yas altındakılerını korkutur :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hoş yapılmış güzel bir ...... Eee diablesse oyun değil dedii... Ne ulen bu zuhauhuha Hoş yapılmış güzel bir......[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 loading de korktum kapattım hiç gelemem stress e[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... -Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi yapmışlar baya[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Peka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gözlerimi kıstım korkmaya hazır şekilde izledim çocuk falan gelip gitti ufak sesler çıktı hafif bi tırsma ile anında basıverdim alt+f4 e Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Oyunda ki sır çözüldü niaoaohao Normalde herkez intihar notu bırakmış ama kızları bütün aileyi öldürüyor son notta ve BÖEEEEE diye çıkışından sonra.Babasını silahla öldürüyor,kardeşinin kafasını kesiyor,annesini zehirliyor sonrada kendisini asıyor vs.vs.İğrenç bir oyun yapanı öldürelim.Oyun sadece tırstırmak amaçlı zaten hedelisi yok forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hoparlör kapalıyken hiç bi şeye benzemiyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Pluton Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2. bölüme geçtim şuan korkunç bir olay olmadı aşşa doru bi kafa salladı ama :D 3. Bölümdeyim Biraz tırsıklık var :D 4. Bölüme geçtim şimdi kız önüme düştü tırstım yalan yok :D[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS [Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] loop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Fena değilmiş, horro hastasıyım, daha çok gerilim daha çok..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1393512-thehouse/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet TheHouse × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu ipucuyla ilerlenen oyunlardan biri mi yoksa resime tıklayıp ne oluyo diye bakılan bişey mi yazcaktım ki ilerlemeliymiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oyundan ziyada tirsitma amacli atraksiyon .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Efek oyun değil tırstırma amaçlı ilginç bir "Halka" havası sezdim gibi[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Masteis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oyun full saçma herşeyiyle saçma sadece korkutma amaçlı işte[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog wook Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yanlıs hatırlamıosam daha once acılmıstı. hos,ilginc,garip,sekilli bisey.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Masteis, 13 Ekim 2005 16:01 tarihinde demiş ki: oyun full saçma herşeyiyle saçma sadece korkutma amaçlı işte Oyun değil zaten[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun fixxer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 len bu 0-16 yas altındakılerını korkutur :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hoş yapılmış güzel bir ...... Eee diablesse oyun değil dedii... Ne ulen bu zuhauhuha Hoş yapılmış güzel bir......[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 loading de korktum kapattım hiç gelemem stress e[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... -Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi yapmışlar baya[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Peka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gözlerimi kıstım korkmaya hazır şekilde izledim çocuk falan gelip gitti ufak sesler çıktı hafif bi tırsma ile anında basıverdim alt+f4 e Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Oyunda ki sır çözüldü niaoaohao Normalde herkez intihar notu bırakmış ama kızları bütün aileyi öldürüyor son notta ve BÖEEEEE diye çıkışından sonra.Babasını silahla öldürüyor,kardeşinin kafasını kesiyor,annesini zehirliyor sonrada kendisini asıyor vs.vs.İğrenç bir oyun yapanı öldürelim.Oyun sadece tırstırmak amaçlı zaten hedelisi yok forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hoparlör kapalıyken hiç bi şeye benzemiyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Pluton Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2. bölüme geçtim şuan korkunç bir olay olmadı aşşa doru bi kafa salladı ama :D 3. Bölümdeyim Biraz tırsıklık var :D 4. Bölüme geçtim şimdi kız önüme düştü tırstım yalan yok :D[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS [Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] loop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Fena değilmiş, horro hastasıyım, daha çok gerilim daha çok..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1393512-thehouse/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet TheHouse × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oyun full saçma herşeyiyle saçma sadece korkutma amaçlı işte[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
wook Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yanlıs hatırlamıosam daha once acılmıstı. hos,ilginc,garip,sekilli bisey.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Masteis, 13 Ekim 2005 16:01 tarihinde demiş ki: oyun full saçma herşeyiyle saçma sadece korkutma amaçlı işte Oyun değil zaten[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun fixxer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 len bu 0-16 yas altındakılerını korkutur :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hoş yapılmış güzel bir ...... Eee diablesse oyun değil dedii... Ne ulen bu zuhauhuha Hoş yapılmış güzel bir......[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 loading de korktum kapattım hiç gelemem stress e[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... -Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi yapmışlar baya[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Peka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gözlerimi kıstım korkmaya hazır şekilde izledim çocuk falan gelip gitti ufak sesler çıktı hafif bi tırsma ile anında basıverdim alt+f4 e Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Oyunda ki sır çözüldü niaoaohao Normalde herkez intihar notu bırakmış ama kızları bütün aileyi öldürüyor son notta ve BÖEEEEE diye çıkışından sonra.Babasını silahla öldürüyor,kardeşinin kafasını kesiyor,annesini zehirliyor sonrada kendisini asıyor vs.vs.İğrenç bir oyun yapanı öldürelim.Oyun sadece tırstırmak amaçlı zaten hedelisi yok forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hoparlör kapalıyken hiç bi şeye benzemiyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Pluton Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2. bölüme geçtim şuan korkunç bir olay olmadı aşşa doru bi kafa salladı ama :D 3. Bölümdeyim Biraz tırsıklık var :D 4. Bölüme geçtim şimdi kız önüme düştü tırstım yalan yok :D[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS [Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] loop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Fena değilmiş, horro hastasıyım, daha çok gerilim daha çok..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1393512-thehouse/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet TheHouse × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 len bu 0-16 yas altındakılerını korkutur :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hoş yapılmış güzel bir ...... Eee diablesse oyun değil dedii... Ne ulen bu zuhauhuha Hoş yapılmış güzel bir......[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 loading de korktum kapattım hiç gelemem stress e[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi yapmışlar baya[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Peka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gözlerimi kıstım korkmaya hazır şekilde izledim çocuk falan gelip gitti ufak sesler çıktı hafif bi tırsma ile anında basıverdim alt+f4 e
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Oyunda ki sır çözüldü niaoaohao Normalde herkez intihar notu bırakmış ama kızları bütün aileyi öldürüyor son notta ve BÖEEEEE diye çıkışından sonra.Babasını silahla öldürüyor,kardeşinin kafasını kesiyor,annesini zehirliyor sonrada kendisini asıyor vs.vs.İğrenç bir oyun yapanı öldürelim.Oyun sadece tırstırmak amaçlı zaten hedelisi yok
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hoparlör kapalıyken hiç bi şeye benzemiyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2. bölüme geçtim şuan korkunç bir olay olmadı aşşa doru bi kafa salladı ama :D 3. Bölümdeyim Biraz tırsıklık var :D 4. Bölüme geçtim şimdi kız önüme düştü tırstım yalan yok :D[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS [Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
loop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Fena değilmiş, horro hastasıyım, daha çok gerilim daha çok..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Öne çıkan mesajlar