Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TheHouse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlginç, biraz stresli, garip işte

Bakınız[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
oyundan ziyada tirsitma amacli atraksiyon .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Efek oyun değil
tırstırma amaçlı ilginç bir "Halka" havası sezdim gibi[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Diablesse Burning Legion
Mesaj tarihi:
yanlıs hatırlamıosam daha once acılmıstı.
hos,ilginc,garip,sekilli bisey.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 13 Ekim 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
oyun full saçma herşeyiyle saçma sadece korkutma amaçlı işte

Oyun değil zaten[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Diablesse Burning Legion
Mesaj tarihi:
len bu 0-16 yas altındakılerını korkutur :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Mesaj tarihi:
Hoş yapılmış güzel bir ......

Eee diablesse oyun değil dedii...

Ne ulen bu zuhauhuha

Hoş yapılmış güzel bir......[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
loading de korktum kapattım hiç gelemem stress e[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
iyi yapmışlar baya[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
gözlerimi kıstım korkmaya hazır şekilde izledim çocuk falan gelip gitti ufak sesler çıktı hafif bi tırsma ile anında basıverdim alt+f4 e
Mesaj tarihi:
Oyunda ki sır çözüldü niaoaohao

Normalde herkez intihar notu bırakmış ama kızları bütün aileyi öldürüyor son notta ve BÖEEEEE diye çıkışından sonra.Babasını silahla öldürüyor,kardeşinin kafasını kesiyor,annesini zehirliyor sonrada kendisini asıyor vs.vs.İğrenç bir oyun yapanı öldürelim.Oyun sadece tırstırmak amaçlı zaten hedelisi yok
Mesaj tarihi:
2. bölüme geçtim şuan korkunç bir olay olmadı aşşa doru bi kafa salladı ama :D 3. Bölümdeyim Biraz tırsıklık var :D 4. Bölüme geçtim şimdi kız önüme düştü tırstım yalan yok :D[signature][hline]<C & E>
30.07.05
http://www.hadescik.com UNDER COS

[Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Pluton tarafından 14 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fena değilmiş, horro hastasıyım, daha çok gerilim daha çok..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
  • Yeni Oluştur...