Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.8 Instant melee attack change

odium

Öne çıkan mesajlar

wf ye şöle buff geldi bonep
Sen 130 speedli daggerla veya 300 speedli baltayla vurucaksın rakibine ama wfnin iki bonus atağının bonus attackları 1.3 ve 3.0 sıfırla değil 1.7 ve 3.3 le carpılacak bu şekilde sen artık proc olabilicek daha cok attack yaparken eskisiyle aynı gucte vurucaksın yaaaa.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 22 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
wf ye şöle buff geldi bonep
Sen 130 speedli daggerla veya 300 speedli baltayla vurucaksın rakibine ama wfnin iki bonus atağının bonus attackları 1.3 ve 3.0 sıfırla değil 1.7 ve 3.3 le carpılacak bu şekilde sen artık proc olabilicek daha cok attack yaparken eskisiyle aynı gucte vurucaksın yaaaa.

Hayır, WF ve SoC gibi proc attacklar için bir değişiklik yok.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ]
Sosyal ağlarda paylaş

Etkilenecek skiller : Overpower, Whirlwind, Mortal Strike , Sinister Strike, Backstab, Ambush.

Bu skilller harici hic bir skillde degisiklik yok. SoC, Druid cat form, Shaman WF gibi.[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion)

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

e iyi canım 3735 critical yerine 3700 vururuz bizde alal :D

da şimdi 3.8 hızı olan silah, sabit olarak 3.3 mü hesaplanıcak? bumudur tek fark?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ki bırakmışım ne diyim . Blizz tam saçmalamış bu sefer .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

0 armora 700 attack power ve barman shankerla 1108-1290 backstab vuruluyor şu anki sistemle.

1.8 de aynı değerlerle dmg 927-1086.

bana pek 2% gibi gelmedi.

edit: tabi damage farkı silahtan silaha değişir. gutgore, perdition yada lobotomizer kullananlar fazla olmasa da damage düşüşü yaşayacaklar. olan rank 14e kasanlara oldu.

[Bu mesaj Phlox tarafından 23 Eylül 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız o % 2 normal saldırı ve ms gibi nstant saldırların ortalaması olarak düşünmek lazım .

Adamlar ne demiş normal sadırılarda silah yine normal hızında vuracak . Fakat ms kullandığınızda silah 3.8 hızında olsa bile 3.3 müş gibi hesap zarar verecek. bu ms saldırılarının gücününazalması demek .
Ms zararı için kunuşuyorum 3.8 100se
3.3 86dır .
Yani 3.8 hızlı silah kullanan warriorların ms zararı % 14 nerflendi hayırlı uğurlu olsun . Savaşırken adamı elinizden % 3 5 canla kaçırırsanız blizze yaptığı nerf için bolca teşekkür edebilirsiniz .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

ya böyle saçma bi çözüm bulmaları garibime gitti bu olaya. aslında "çözüm" bile gerekmiyodu sistem gayet iyiydi. hani dpse göre bi modifier belirlense , dps ne kadar yüksekse atk power o kadar etkili olsa mantrklı olurdu ama bu sistemin hiçbi mantığı yok. umarım patch gelmeden petitionlar bi sonuç verir -ki hiç sanmıyorum- de mantıklı bi sisteme oturturlar şu işi[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...