emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 demek istedigim su internet uzerinden bir sur site var,cogu arkadaslik sitesi diye geciyo,onu biraktim mirc olayi ,msn falan filan,net ortaminda tanisma durumu asiri yaygin bir donemde net uzerinden hic gorusmediginiz bi kisiyi ne kadar sevebilir ,ne kadar baglanabilirsiniz? cogu insan buna sacma olarak bakar sizcede sacma mi? bazi insanlar gercek hayatta aradiklarini bulamayabilirler nette neden olmasin (bnm gorusum)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 o kadar kötü mü durum :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 doğru insanın ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz. gönül bu .... ot ve b.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 vallaha nette de olur normalde de olur yeter ki insan olsun..e ama tabi sırf nette olmaz tanışmayı netten yaptıysan bile bi görüşmen konuşman gerek yani[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Net siteleri (yonja veya hi5 gibilri) bence sağlıklı değil. Ama MSN'de arkadaşlarımın tanıştırdığı kızlarla güzel anlarım oldu. O kadar da korkunç bişey değil. Ama her zaman ortak bir tanıyan olmasına dikkat et ve yonja falan boş işler. Çöpçatanlığın üst noktası...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bence olabilir,mesela benim yiğenim internetten tanıştığı kişiyle evli 2yıldır,bir de çocukları var...ama internetten aşık olunabileceğine inanmıyorum,insan görmeden aşık olamaz,internetten yeni kişilerle fln tanışır konuşursun,buluştuğunda da bişeyler hissedersen o ilişki yürüyebilir bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: fastreload, 08 Ekim 2005 14:00 tarihinde demiş ki: -ben senin ip adresini seviyorum canan -ne??!! bende mbr mi seviyosun sanıyodum. görüşmeyelim bi daha fdisk atıyorum canım bye bye [signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya seversin msn den (bana öle oldu bu aralar) ama çıkamazsın..oda sever ama çıkamazsınız.. illa yan yana olmak gerekir çıkmak için... seversin neden sevmeyesin karşındaki dürüst olsun yeterli..:)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben bir arkadaşlık sitesinden hiç tanımadığın biriyle çok zor olur[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 olmaz öle şey caiz deil :P netten ilişki nasıl olcak ula sade chat edip ilişkimi olur ben sarılmak öpmek isterim yakınlaşmak gerek birebir konuşmak gerek netten ne kadar tanıyabilirsinki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 olmaz..[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aşk yalan[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 olmaz..olamaz hatta olmamalı..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 cok bos olur kanımca.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Milamber, 08 Ekim 2005 15:47 tarihinde demiş ki: olmaz öle şey caiz deil :P netten ilişki nasıl olcak ula sade chat edip ilişkimi olur ben sarılmak öpmek isterim yakınlaşmak gerek birebir konuşmak gerek netten ne kadar tanıyabilirsinki? webcamle onu yaparsın tek sorun koku olmaz :-D [Bu mesaj nuki tarafından 08 Ekim 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 İlerde o da çıkıcak, merak etme sen :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Netten ilişkiye girilmiyor, sakın deneme.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yani aslinda tam anlatamamisim netten kast ettigim sirf net degil tabiki gorusmeden olurmu.. bakismadan yaninda hissetmeden yurumez ki zaten[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Janitschar, 08 Ekim 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Netten ilişkiye girilmiyor, sakın deneme. Koptum abi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Dogru insanla heryerde karşılaşabilirsin hiç belli olmaz :D Kafa yapınız uyuşuyorsa birbirinizi tamamlıyorsanız nerden tanıştıgınız sorun değildir zaten[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hic deneme cok kotu bir olay en iyisi yuz yuze...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=148359[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Olmaz abi netten :D[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 adam yorum soruo,bulacam yada var demio.. cvplarken bi çırpıda okuyupta cvp vermesek diorum[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ok, sen bize ayarla biz deneyelim..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar