Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce netten bir iliski nasil olur?

emre2372

Öne çıkan mesajlar

demek istedigim su internet uzerinden bir sur site var,cogu arkadaslik sitesi diye geciyo,onu biraktim mirc olayi ,msn falan filan,net ortaminda tanisma durumu asiri yaygin bir donemde net uzerinden hic gorusmediginiz bi kisiyi ne kadar sevebilir ,ne kadar baglanabilirsiniz?

cogu insan buna sacma olarak bakar sizcede sacma mi?

bazi insanlar gercek hayatta aradiklarini bulamayabilirler nette neden olmasin (bnm gorusum)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

Net siteleri (yonja veya hi5 gibilri) bence sağlıklı değil. Ama MSN'de arkadaşlarımın tanıştırdığı kızlarla güzel anlarım oldu. O kadar da korkunç bişey değil. Ama her zaman ortak bir tanıyan olmasına dikkat et ve yonja falan boş işler. Çöpçatanlığın üst noktası...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

bence olabilir,mesela benim yiğenim internetten tanıştığı kişiyle evli 2yıldır,bir de çocukları var...ama internetten aşık olunabileceğine inanmıyorum,insan görmeden aşık olamaz,internetten yeni kişilerle fln tanışır konuşursun,buluştuğunda da bişeyler hissedersen o ilişki yürüyebilir bence!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 08 Ekim 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
-ben senin ip adresini seviyorum canan
-ne??!! bende mbr mi seviyosun sanıyodum. görüşmeyelim bi daha fdisk atıyorum canım bye bye
[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Milamber, 08 Ekim 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
olmaz öle şey caiz deil :P netten ilişki nasıl olcak ula sade chat edip ilişkimi olur ben sarılmak öpmek isterim yakınlaşmak gerek birebir konuşmak gerek netten ne kadar tanıyabilirsinki?

webcamle onu yaparsın tek sorun koku olmaz :-D

[Bu mesaj nuki tarafından 08 Ekim 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...