Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklensin Şu Site!!!!

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

bugun hacklesen bile yarın başka host bulup yine açıyorlar[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların partileri resmi, sitelerini h3c3klesek nolcak?[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

al haxorladım

resim alttaki arkin istegi uzerine kaldirilmistir.
bahsedien resimde
Pikiki nin açılımı : pez. katil kurt olarak adlandirilmis ve senbolleri kurukafa yapılmıstı.

:p[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|

[Bu mesaj Tcpip tarafından 12 Ekim 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz sitelerin isimlerini ifşa etmeyin ...
kendi karanlıklarında boğulup gitsinler ...
hacklemek çözüm değil sadece anmayalım isimlerini ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

-------------------------------------------------------------------
hackledim ben mit denim sorun yok
----------------------------------------------------------------
mike pek hacklanmıse benzemıyor :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bendede bikaç tane var mesela
pkk.org
felan bu kürtlerin alayını toplayıp yakacaksın!!!
Hele hele sitedeki yazıların birazını okudum Atatürk için söylenenler sinirlerimi alt üst etti!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!

[Bu mesaj Die_Human tarafından 13 Ekim 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 13 Ekim 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
said:
Picci, 13 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
Bırakın kendi hallerinde takılsınlar pkk bize cacık gelir .

cacık gelir ama her yıl pkk gibi örgütler yüzünden onlarca şehit veriyoruz

Emin ol pkk ile ilgili en son düşünmemiz gereken konu verdiğimiz şehit sayısıdır. Çünkü hem bu yolda ölen kişiler boşa ölmezler hem de pkk için verilen kayıpların binlerce hatta onbinlerce katı trafikte kaybedilmektedir. sorun kaybedilen yaşamlarsa önce trafik sorununu çözelim dimi. Pkk olayını daha geniş düşünün lütfen, bu olaydaki en büyük kayıp bu topraklarda yaşıyan 70 milyon insanın bi şekilde millet olmasının engellenmasidir. Türk ordusu biraz daha az sağduyulu,biraz daha az güvenilir olsa pkk (Toplasanız 20 30 bin kişilik örgüt) bizi iç savaşa bile sürükleyebilirdi.
edit:imla
[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 13 Ekim 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

içimdeki psikopatı ortaya çıkarmak istemiyorum derdim ama artık hack işi piskopatlık değil,bir tür şeref işi oldu....

Helal olsun "Geceler" e çok iyi iş başarmış...[signature][hline]never gıve up from the love worth to love,the lıfe worth to lıve,the friend worth to friendship,don't bother them who make u sad
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya açtığınız, şurayı hekleyin burayı yağmalayın diyerek verdiğiniz adresler reklamdan başka hiç bir işe yaramıyor. Zira bu tip siteler ya yamaları yapılmış hazır cms'ler forumlar kullanıyorlar ya da düz html ile yapılıyorlar. Bu söz konusu olduğunda bir sızma girişimi söz konusu olamıyor pek. Bu tip birşey ancak server'a müdahale ile mümkün olabiliyor ki günümüzde bu konuda işini iyi yapan bir çok hosting firması olduğundan bu da pek mümkün değil. Hadi diyelim ki geceli gündüzlü uğraştınız, bir yerden birşey yakaladınız. Ne oldu ? 2 saat içinde siteyi sabahki haline restore ediverdiler. Her ne kadar size birileri aleyhine site açma imkanı sunuluyorsa, karş tarafada aynı imkan sunuluyor. Buna tek taraflı bakamazsınız. O yüzden boş bir uğraş olarak bakıyorum ben bu olaya. Biri gider biri gelir derler ya. O hesap işte . Boşa zaman kaybı yani. Yapılabilecek en iyi şey bunları yaymamak, unutturmak, ört-bas etmek.

Bir diğer konu ise bunun çok büyük bir milli mesele haline getirilmesi. Arkadaşlar gözünüzü seveyim. Hiç mi bakmıyorsunuz sağınıza solunuza? İsmi lazım değil elemanın biri ve tayfası tüm milleti ayakta düdüklüyor, siz hala şurayı hekleyin, helal olsun hekleyenlere, çok güzel yaptılar, derslerini verdik havasındasınız. Ülke resmen satılıyor göremiyor musunuz? Diyeceğim o ki gerçekten boş işler bunlar. Vatanseverlik ve milliyetçilik duygunuzu ve prensibinizi bu kadar aşağıya çekip sadece bunlarla sınırlamayın. Biraz daha geniş düşünün. Gerektiği yerde de harekete geçin. Gerçekten bu kadar düşünüyorsanız bu milleti gördüğünüz şeyler karşısında gerçek hayatta da gözünüzü yummayın ama bu tip şeyler olmasın. Nedenini yukarıda yazdım. Unumayın ki türk genci -büyüklerden umudumu kestim ben- mantıklı, kararlı ve gerçekten kendini bilen biri olduğu sürece değil pkk tüm dünyanın soytarıları dikilse karşımıza yine dimdik ayakta dururuz. Tek yapmanız gereken şey kendinizi bilmek ve duygularla hareket etmemek.

Şahsi düşüncem budur.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
direct-link
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Büyüklerden ümidi kestim demek ,yetişenlerden de ümidi kesmektir... Biz onların izcisiyiz bir nevi.Tamam kendimizde becericez bunları ama bir gösteren oldu,olacak da elbet...
Herkese saygı duyarım.İsteyen istediğini söyler,istediğini yapar.Hay hay.... Bu da benim görüşüm işte.İnsanlara zarar vermem ama bana verilen zararı da yanına bırakmam...
Biri kalkmış sitemi hackleyecek ben burda boş durucam,biri bilmem nereyi yıkakacak,bn olsun yaaa bozulursa tamiri de var diycem,birisi rrezil edecek,boş iş bunlar yürümez diycem,güzel (şahsıma göre söylüyorum) bir iş yapılacak,takdir etmiycem ha?,.... yok arkadaş yooooookkkk,bu kadar kolay değil,herkesten beklemeyeceksin bunlarıııı....(Ben yapamam bunları) :)[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sitelerin isimlerini buraya yazdıkça ekmeklerine yağ sürüyoruz...
İnternetin en önemli getirisi hitlerdir ve her gören bir iki tıklasa bize şeyleriyle gülüp alay edecekler...

Bazen de bir mail zinciri kuruluyor üstüne siteyi açmayın forwardlayın 100.000 olunca site kapanıcak diyorlar siteyi açmıyorsun sonra meraktan bakınca görüyorsun ki site 3 ay önce kapanmış :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...