Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virüs girdi.. :'(

toggie

Öne çıkan mesajlar

Ya abuk subuk bişey yüklemememe rağmen bi virüs girdi pc'ye. F-Secure'ün de süresi bitmişti anti-virüs acık değildi.
Bilgisayar açıldığında başlangıç programları açılyo işte msn, ramcleaner vs.. herseyin acılması bittikten sonra hala hd ışıgı yanmaya devam ediyo ve mouse imlecinin yanında kum saati cıkıyo. yani bilgisayar işlem yapmaya devam ediyo.
ctrl+alt+del yaptıgımda hiçbir uygulama çalıştırmadıgım halde çalısan bir uygulama görünüyo. ismi "bot".
IE ya da herhangi bir klasoru actıgımızda en ustte klasorun isminin yazdıgı yer mavidir eger o pencere seciliyse. Secili değilse de gri'ye donusur o yer. İşte bu bot denen virüs sürekli actıgım pencereleri bir seciyo bir secmiyo.. böyle gidiyo. Yani bi gri bi mavi oluyo pencerenin baslıgı.
crtl+alt+del yapıp gorevi sonlandırdıgımda sorun cozuluyo ama her pc'yi acısımda da bu olsun istemiyorum.
ad-aware, spy cleaner gibi programları denedim çözüm olmadı. her yeniden baslattıgımda tekrar cıkıyo. bi kere de flashget acıldı bot ile birlikte "http://0day-soft.com/update.html"
bu dosyanın downloadunu baslatmak için. onu da çözemedim.
Sistem geri yuklemeyi denedim son 3 güne kadar. Bilgisayarınızda bir değişiklik yapılmadı dedi.
Çözüm bulamadım şimdi mcafee anti-virüs indiriyorum son care olarak. yardımcı olabiliecek olan varsa şimdiden tşk.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...