Cermy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaslar cogunuzun bildigi uzere bir cok okulda nisandan sonra falan rapor alip okula gitmeme , evde öss calisma yada o bahaneyle sokakta fink atma gibi bir olay vardı. (her okulda yapılamıyodu ama bizim oklda baya vardı) en son yazın bu olayı kaldırıcaz falan diyolardı (meb). son durum nedir? simdi ogrenmem lazim bunu benim. cunku o gunlere kadar minimum devamsizlik yapip o gunleri ozamn kullanip bide ustune rapor almak lazım. 5. haftadayız 3 gun devamsızlıım var. 17 gunum kaldi. bi yardımcı olursanız sevirim.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Öyle diyorlar ama yapamazlar. Dershaneler batar. Ki zorlar dershaneler böyle bir kararı. Dolayısıyla da alsalar bile vazgeçerler. Zaten yeterince zorlaştırıyorlar hayatı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 artık gerek kalmadı . lise 3 tende sorular çıkmıyor mu?[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bitti olm o olay :D en son ben yaptım bu sene artık rapor mapor yok, çünkü rapor aldığın dönemden de soru çıkıyor :D ben lise3'ün tümüne gitmeseydim gene bişi deişmezdi nasılsa sormuolar. ama siz gene önceden bitirirsiniz okul daha işlemeden konular bitmiş olur ama gene salmazlar yani eskisi gibi olmaz. zaten o nedenle bu sistem geldi. bir de yine de okullar össye 1 hafta kala tatil olucak resmen ama bence okullar hazirandan önce sınavları bitirir. siz de devamsızlık hakkınızı felan kullanırsınız. da 4 gün üst üste raporsuz devamsızlık disiplin suçudur aslında . devlet okulundakiler yandı da özel okullara gene saldım çayıra durumu mevcuttur :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 gecen sende yaklasik olarak böyledi. ya nisan ya mayis basında dersler bitmisti. millet okula gelmiyodu. sınav gunleri gelip sınavı olup cıkıyodu.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Oyle bır sey olamz merak etme..[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hehe olurmu ole sey 3 senedir diyolar ama bisi yapmıyolar neden acaba:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sen rapor alabildikten sonra sorun olmaz bence. ama artık lise3 konularından çıkmıyor mu soru? yani hemen bitirebilcek mi ki hocalar dersleri, üstünde dururlar uzun uzun gibime geliyor.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 4 gün üst üste mazeretsiz devamsızlık suç ama uygulanan hiç bir okul yok ayrıca benim düşüncem çok rahat hızlandırılmış bi programla hocalar herşeyi anlatır sizde devamsızlık olayını yapabilirsiniz sınavlarınızıda olursunuz ha eğer kıl bi okul kıl hocalar kıl yönetim varsa değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bizde olacak galiba konuların önceden bitirilmesi. okul değil de , dershane nasıl yetiştirecek o kadar konuyu merak ediyorum. ^^ adamlar sıkkın , M.E.B'den form gelse de bi baksak nedir ne değildir anlasak , ona göre şey yapsak diyolar. sıkıntılı anlar bunlar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 her sene aynı seyi diyolar yaa! yıllardır .. inanmayın[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben 24 gün özürsüz 44.5 gün özürlü devamsızlık yaptım bu sene :D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben hic rapor vermeden 30 gun devamsızlık yapmıştım.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 size bu konuda neler yapmanız gerekeceği anlatacağım. ve bilin ki ben bu metohla ikinci yarı okula gitmedim gitsem bile istediğim dersten istediğim an çıkabiliyordum. üstüne öğretmenler sözlüden 100 veriyorlardı :) işte size süper bilgi ; okullarda yapılan herhangi bir faaliyete girin. ben proje yarışmasına girdim. bir program yazdın yaklaşık 4 saatimi aldı fakat yaklaşık 50 gün okula gitmedim. istediğim dersten birkaç arkadaşımıda alıp hocam bizim proje çalışmamız var deyip dışarı çıkıyordum. aslında diğer faaliyetlere de katılabilirsiniz. ama onlarda bu kadar boş vaktiniz olmaz. hadi kolay gelsin size. hee ayrıca faaliyet 60 günlük toplam devamsızlık hakkınızı etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 up! bu sene aynı olay devam ediyor sanırım da, benim sormak istedigim biraz farklı bir şey, deneyimi olanlar cevap verebilir sanırım. 5 gün üstüste rapor alıp okula gelmemek için üst bir kuruldan rapor alınması gerek gibi bir şey var diye hatırlıyorum ben, var mı böyle bir şey, yoksa 20 gün raporu alıp keyfimizce devamsızlık yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 20 gün rapor alırsan hafta sonlarıda dahil olur rapora. 5 5 alarak hafta içlerine denk getirmen lazım. araya tatiller filanda girer o tatilleri raporsuz geçirmeye çalış. biz böyle yapıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar