The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 WARRIOR?? ASSASIN?? MAGE?? CLERIC?? DEJAVU Cawelera blackmagic Ghetto sizin fikriniz ne merak ettim ((İLGİNİZ İÇİN SAOLUN)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Calawera bizim arkadaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 warr.:sayk0 buff.:lee mage:_PoWeR_TURK_ ass.:stumph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 walla warrior olarak izmir çok şahane adam tam bi boss makinası itemler falan harika ama cem(DEJ4VU) nerde ne yapacağını nereye dalınacağını çok iyi biliyo.dej4vu nun üstüne yoktur warrior olarak assassin olarak darkness çok iyi eğer dupeci deilse tabii czde hep göremiyom ama 5 dakka uğruyo altta hep onun ismini okuyon mage=just smile,heru,spider,espo,ewr,enger aynı partide oldukllarında tek mage olup insanları ağlatıyolar priest=155_imdat benim için ölünce gelip 30 taşa kaldırıyo hiç geçkalmıyo :D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 dark fear a hoş geldiniz hepsi dark fear bu ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 zuhuauhasuhasuhas.. Darkness'e dupeci demek hafif kalır lord of the dupers de sen ona :) meşhur pressok tayfası, dupe babası.. izmir'de bu tayfada unutmayın.[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 genelde insanların çoğu dupe bide macrocu oldular son savasta baskına gittik macrodan humanların townlarına gidemedik lunar kapısında sıkıstık[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 oldu bırı arkadaslarını bırı kendı ırcını bırı clanını en iyisi demiş gercek bır oylama yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kacınız CC sakuray ı tanıyo ?[signature][hline]62 paper mage np 5xxxx clan :chete server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 darkness için söylenilen tüm herşey hafif kalır dupe-hack-macro-hatta parazit,malice bile atıyor demişlerdi :D benim bildiğim gördüğüm dupe ve hackleri en çok kullanan clan o clandır şu anda c de hile yapanlarıda anında gm e ispiyonluyorlar kendileri yapar kimseye yaptırmazlar :D bakalım ne kadar devam edecek[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cc sakura ise her server a damgasını vuran birisi her serverda kasar listeye girer ona lafım yok en sağlam clanlarda takılır o clan zaten onu yeterince donatır[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Valla oyunun en iyi warrioru tazan bence çünkü adamın kesemediği boss yok :P bu arada bende healer olarak en iyiyim :D adımda _deathless_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 adamların clanda macro party varmı die soruolar :D daha nolsun[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 angelus abi sakura çok ii adamda senin kadar deil bende cheten :D belki tanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 angelus abi kral cz de deli gibi kesio sölemesi ayıp bu arada ben el morad ım genelde karusları yazdım :D sakura da çokii demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_ups Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bence Cawelera EN iyi adam server cypher nick king_doom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Dejavu Executerin tırnagı olamaz , Cawelerayı duymadım bile , o da Darkness'ın tırnagı olamaz Blackmagic evet gayet iyi Ghetto.....ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 . [Bu mesaj megakill tarafından 13 Ekim 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 üff be herkes benim en ii olduğumu biliyo ya neden konuşupsunuz size buffda weririm minorde basarım ahhahhaha cure de war daha nolsun PwnUrTralala selam bu arada :S[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya Bırakın cyperı size tek bi şey diem siz beramustaki SalWaToRu gördünüz mü hehe :D5-6 warior kovalıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 comolokko ya knighta neden girilmiyo yine res mi atıolar servere[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eeee bide hacklenen mı banlananmı bılmem ama 98765 i sakın unutmayın ... dimi bu arada cc sakura bızım clanda pk yaptıgımız gunler adamın nasıl bır oyuncu oldugunu anlıyorsunuz.[signature][hline] 62 paper mage np 5xxxx clan :chete server :cypher [Bu mesaj angelusy tarafından 13 Ekim 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oyunun en iyisi HaCKeRdi ama charı sattı şu anda durmdan biri tüeüyo dupe yapan cz ye gidiyo antimage diye biri wardı adamda dual shard +8 adam bana spike ile 500 çakıyodu o shardlar bende olsa heralde tek wuruş çekerdim :P[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: gondorr, 13 Ekim 2005 09:37 tarihinde demiş ki: oyunun en iyisi HaCKeRdi ama charı sattı şu anda durmdan biri tüeüyo dupe yapan cz ye gidiyo antimage diye biri wardı adamda dual shard +8 adam bana spike ile 500 çakıyodu o shardlar bende olsa heralde tek wuruş çekerdim :P Spike la 500 mü? >.<[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yaff bazen böle şeyler oluo fakat 1 kaç saat sonra düzelio hem bu arada cyperdaki o clanların hepsi dupeyle dönüo bi sölimm dedim çünkü hepsine girip çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar