AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sevgili NBA severler. Oyundaki SS'larınızı burada yayınlayalım. Bir ricam var spoiler olursa sevinirim [ Sayfa düzeni açısından ] Bende baya bi var az önce çıkardım hepsini :) [spo1=Big Ben][/spo] [spo2=Air Canada][/spo] [spo3=Son Saniye 1][/spo] [spo4=Son Saniye 2][/spo] [spo5=Son Saniye 3][/spo] [spo6=Son Saniye 4][/spo] [spo11=Son Saniye 5][/spo] [spo7=Wade][/spo] [spo8=Air Wade][/spo] [spo9=Vince Carter][/spo] [spo10=Üzgünüm Yao][/spo] Off deli oyun valla. Yanlı$ yer olduğu dü$ünülürse PC oyunlarına ta$ınabilir :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal| Mail | : [email protected]| Radio | : Wj ErgenekoN| Forum | : InsightInsight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.[Bu mesaj AthleT tarafından 12 Ekim 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Vince'nin T-Mac'in üstünden geçtiği pozisyon + Wade'in smacını tek geçerim :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 oha senin bilgisayarda güzel çalışıyomuş oyun.. benimki rahmetli olma yolunda : 2.0 ghz p4 , 256 ram , 64 mb grafik kartı.. seyirciler falan da bi değişik bende,kenardaki benchler de. ühühühühü[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 128 Ekran kartı AMD 3500 + Cafedeyim[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 höh ya gene modellemeler kötü hele ki vince carter. Gece oynadığım zamanlar rüyama girecek diye korkuyorum o ne tiptir ya[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cidden muthiş oyun.. ben başta dedim de herkez dandik fln diye eleştirdi. yalnız beni yenemezsiniz :) favori takımım suns yalnız suns biraz buglı gibi ya Amare:Power Marion: Dunker Nash:Pasör Joe Johson:şutör bu 4 superstar freestyle a birde Steven Hunter gibi 94 bloğu olan biri eklenince muthiş oluo.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yalnız öle herkezin üstünde kolaylık basamazsınız.Blokçularda freestyle tuşuna basıp bloğa kaltığınızda yapıştırıo direk.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hmm orj gelsin alırım o zman :) daha bakamadık[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Oyun harika ya :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hemen gıdıp alıcam oyunu :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oynanış gittikçe gerçekçi olsa da grafikleri çok yapay olmuş.. güzel ama yine de yapay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 multılerı ajaip sarıyo 3 luk arışması faln güzel hakkaten[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Evet bu sene bende beğendim multi paketini. Slam Dunk, 3 Point fln güzel olmu$[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar