Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iğne ile geçiyo diye biliyorum
iğnesi de hafife alınacak bi iğne değildi bildiğim kadarı ile[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
Antibiyotik Hap veya iğne ile tedavi ediliyor,ama hap la cok ugrastirir iğne temiz 2 gunde sorun bitiyor.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Mesaj tarihi:
fiks 3 adet ilacı var,doktora git yazıversin,eczacı zaten direk çakıyo olayı pis pis sırıtıyo,doktorun verdiği sureden az kullanma geçti diye kesme ilaçları,sora tekrar eder,bi daha uzun surer geçmesi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Birazda REklamlarrrr[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Mesaj tarihi:
Öle bilmediğin hatunla yatıp kalkmıcan işte sonra kaparsın bel soğukluğu :) Valla askerde bizde biri kapmıştı komutan git köpek becer gecer demişti :D[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
  • Yeni Oluştur...