Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elandra'nin Priest Rehberi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Gangren, 12 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Bence en iyi priest staffı rare olarak Staff of Mage Halefire ama tabi şahsi önerim.

Yüksek seviyede int ve spi, priest için süper..

Evet bence de en iyisi bu tabi, ama random dropa bel baglanir mi be abi, kanser eder adami : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 12 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Bu arada, ekleseydim keske onu ama, Benediction / Anathema icin kasamayacaklara Argent Crusader'i öneriyorum. 30 int 10 spirit 6 stamina degeri ile en iyi priest rare staffi su anlik.
http://www.thottbot.com/?i=19796

drop degil, quest serisi hediyesi. Yapmaniz gerekenler :

1- Eastern Plaguelands'deki Argent Dawn'ci amcamdan Archivist questini alin.
2- 5 kisi Stratholme Scarlet yapin, Archivisti öldürün ve arsivini yakin.
3- Adama geri dönüp questi verin, ve devam questini alin. Ister 10 ister 5 kisi girip Strat Scarlet son bossunun kafasini alin.
4- Adama geri dönün, devam questini alin. 5 kisi Strat Baron yaparak Baronun kafasini alin.
5- Adama geri döndügünüzde size tesekkür edicek ve amirinin yanina götürecek. O da size yanindaki kutudan 3 itemdan birini secmenizi söyleyecek. Siz Argent Crusader'i seciceksiniz tabi : )

Ben Shadow Priestim abi, Spirit benim neyime diyenler de Trindlehaven Staff'i düsürmeye calisacaklar Overlord Wyrmthalak'tan, 30 int ve 12 sta degeriyle o da gayet güzel.
http://www.thottbot.com/?i=5291

bi dakka abi ben archvisti yaptım 5 kişi geri döndüm lhcdeki lord zımpırtıya bana yeni questi vermedi ?....[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 12 Temmuz 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
arsivide yaktım completedi ve teslim ettim hatta questi.argent dawn reputationla ilgili mi die düşündüm ama honoredım zaten

reputla ilgisi yok ya, simdi sende archivist questi yok mu? Sen o zaman ya Balnazzar (Strat scarlet son boss) questini almadin, ya da aldin farkinda degilsin : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Aha eski basliklarimi tekrar okurken dank etti, abi mallik etmisim ben senin sorunu cevaplayamamisim.

Archivist'i verdikten sora quest bitiyor. Sonra 10 kisi ballnazzar'i kesince onun kafasi düsüyor, kafa yeni bir quest baslatiyor (adama götürüp verme questi :) ). Yani adam sana ek bi quest vermicek gidip direk kescen balnazzar i 10 men raidle.

Gerci bulmussundur artik yil oldu soruyu sorali : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

WoW'da healerların kendi başının çağresine bakabilmesi (ki priest biraz fazla bakıyor :P ) harika bir olay. Diğer MMOlarda healer bulana kadar kafayı yiyorsunuz[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

başka konu başlığı açmak istemedim hazır bu güncelken:) Aşağıdaki talentleri yapmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Discipline Talents (28 points)
Unbreakable Will - 5/5 points
Martyrdom - 2/2 points
Improved Power Word: Shield - 3/3 points
Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points
Mental Agility - 5/5 points
Mental Strength - 5/5 points
Inner Focus - 1/1 point
Meditation - 5/5 points

Holy Talents (23 points)
Improved Renew - 5/5 points
Spiritual Healing - 5/5 points
Subtlety - 5/5 points
Improved Flash Heal - 2/2 points
Improved Healing - 4/5 points
Spirit of Redemption - 1/1 point
Improved Prayer of Healing - 1/2 point
Sosyal ağlarda paylaş

Zizz, eger 31 discip yapmayacaksan bence 26 discip / 25 holy daha mantikli.

Su sekilde,

Discipline Mastery
Unbreakable Will Rank 5
Improved Power Word: Shield Rank 3
Improved Power Word: Fortitude Rank 2
Mental Agility Rank 5
Mental Strength Rank 5
Meditation Rank 5
Inner Focus Rank 1
Discipline Total: 26
Holy Mastery
Improved Renew Rank 5
Holy Specialization Rank 5
Spiritual Healing Rank 5
Subtlety Rank 5
Improved Flash Heal Rank 2
Improved Prayer of Healing Rank 2
Spirit of Redemption Rank 1
Holy Total: 25

Oyun tarzina göre imp flash heal, imp prayer of healing ve spirit of redemption yerine 5/5 inspiration da verebilirsin. Bu biraz da gittigin guilde bagli. Ornegin ben zaten divine spirit atacak adam oldugundan ve zaten inspiration i olanlar oldugundan ve bu stack olmadigindan 26/25 yazdigimi tercih ediyorum. Bir de Prayer of healing i cok sik kullandigimdan.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

solo giden bir shadow priest olarak lvl 42 ten sonra shadow a puan harcamadim . holly e verdim gayet zorlanmadan soloda yapabiliyorum party de . benden 3-4 lvl yukardaki adamlari oldurmeden zindandan cikarabiliyorum .

benim gibi iyi bi priest olmanin sirri burda ^^[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkür ederim Penthesilea. İlk bakışta bana martydom baya mantıklı gelmişti ama senin yazdığın dağılım şuan için daha mantıklı geldi :) Bu şekilde bi deneyim olmazsa başına ekşirim yine:P

Bi de bu (Spirit of Redemption) nasıl bişi??

[Bu mesaj zizz tarafından 08 Eylül 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hunterlari severim . solo takildigim zamanlarda ucra bir kosede grindleyen birisini ne zaman gorsem petine de kendine de 430 hp eklerim ama daha once hp lere bakarim olmesinler diye sifa veren ellerim mi sallarim /wave diye ahahahahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Area effect falan yerken ise yarayabiliyor ya.
Matyrdom da sonucta end de pek ise yaramiyor, onda da crit yedin mi yatarsin : )

Spirit of Redemption sen öldügün zaman mezarliktaki spiritler gibi cikiyor ortaya, ilk öldügün anda partini güzel bir miktar iyilestiriyor, sonra yine üstüne o miktar kadar heal over time koyuyor. Sayilara bakarsin thottbottan hatirlamiyorum tam : )

Ben öldükten sora onlar iyilesse ne olur diye düsünenler var ama kac defa hayatimizi kurtardi instancelarda hatirlamiyorum. Strat Scarlet 5 mende bir kere manam bitti potion cooldown da(kötü bir pull olmustu) ama cok iyi bir oyun cikardik ucu ucuna almak üzereyiz ben intihar ettim, onlar moblari bu sayede kestiler ve pala sonra resledi beni : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...