ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ruyanda kendini gordugunde elinde sigara varsa her daim,uyandiginda aradigin ilk sey paketinse,75 dakkalik ders sirasinda tuvalete gitme izni alip sigara icmeye gidiyosan,benzinden cok sigaraya para gitmeye basladiysa...Sigarayi birakma zamani gelmis demektir..:D yakin zamanda bu illetten kurtulacam isalla..darisi butun patilerin basina..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? [Bu mesaj ronald tarafından 13 Ekim 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Umarım, umarım ama zor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 neden bırakıyımki ben cigaramla mutluyum :D kendimi söyle avutuyom Sigara icen öldüde icmeyen ölmedimi :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gereksiz uğraş sigara[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Sigara içenin ölümü çok uzun sürüyor ama. Zavallı dedem 5 yıl boyunca tüple nefes aldı, sonunda kendi ciğerinin suyunda boğuldu.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sıgara içen herkes benim gözümde PHİLİP MORİS'in oğu(american tobaccos un sahibi) :D:D:D:D:D:D yatırın paraları manevi babanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 allah rahmet eylesin saka biyana bende bırakmak istiyorum ama yaklasın 10 yıl sona flm :)[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sigara kafi derecede içilmeli..........O_o[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya irade meselesi nice birakirim diyen gordum basladiklarinin 1. ayinda neden birakaim ben mutluyum, bi kac ay sonra istersem birakarim, bi kac aycik daha sonra biktim bu illetten birakmak istiorum ama birakamiorum diorlardi. bende sigara iciorum.. tum smoker patilere bol $ans tabi banada ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: unac, 13 Ekim 2005 20:33 tarihinde demiş ki: sigara kafi derecede içilmeli..........O_o [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Cigarettes&alcohol are social lubricants of modern society.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 [signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 avrupada bilimadamları bir deney yapmışlar: 4 tane solucan almışlar 4 ünü ayrı kavonozlara koymuşlar kavonozlardan birine nikotin birine alkol birine sperm birine de ot koymuşlar 1 hafta sonra ilk 3 kavonozdaki solcanlar ölmüş diğer kavonozda ise bolbol solucan üremiş Sonuç:içki,sgara ve sex insanın kurtlanmasını engeller ot gibi yaşarsanız her yeriniz kurtlanır:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 vanilee bu kadar hızlı içersek tabi direk kanser yani de sigara bi alışkanlık her şeyse olduğu gibi sigarayıda bırakırken zorlanıoruz ama gel görki sağlık bir tehlikeye girdimi sigara değil herşeyi bırakır insanoğlu..paçaları sıkıştımı yani... Sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dediginle ilgili bi geyiq daha vardı, 1 hafta önce sigaranın zararlı oldugunu okudum sigarayı bıraktım 2 gün önce alkolun zaralı oldugunu okudum alkolu bıraktım dün seks in zararlı oldunu okudum okumayı bıraktım :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 13 Ekim 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bende hicbiri yok ama iciyorum istemedigim zamanda iciyorum:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 araban var mı senin ronald?[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 96 model uyduruk bi civicim var Allaha sukur :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 allah bagıslasın:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sigarayı bırakırsın ama o seni bırakmaz o yüzden yavaş diyoruz rahmetli bi tanıdığım bi keresinde bana aynen şöyle söylemişti -sigarayı bırakıyorum amca. -hı hı bırakırsın -valla ciddiyimbu sefer bırakıcam kararlıyım! -bak yavrum senin geçtiğin yollardan biz seneler önce geçtik. Orospunun tövbesi olmaz derler, bu da aynı hesap. demişti ve ciddende doğru söylemişti saygıyla anıyorum burdan kendisini.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 işallah önce bütün patiler sonra da bütün dünya sigarayı bırakır. bu mübarek günde bunu diliyorum allahtan[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yaw ben oruç tutarken çok güzel dayanıyorum içmeden aklıma bile gelmiyor ama iftgardan sonra allah gözüm dönüyo sanki içmek istemiyorum diyorum ama olmuyo bu nasıl bir şeydir ki bağımlılık yaptı[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar