Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eger

ronald

Öne çıkan mesajlar

Ruyanda kendini gordugunde elinde sigara varsa her daim,uyandiginda aradigin ilk sey paketinse,75 dakkalik ders sirasinda tuvalete gitme izni alip sigara icmeye gidiyosan,benzinden cok sigaraya para gitmeye basladiysa...Sigarayi birakma zamani gelmis demektir..:D
yakin zamanda bu illetten kurtulacam isalla..darisi butun patilerin basina..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?

[Bu mesaj ronald tarafından 13 Ekim 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya irade meselesi nice birakirim diyen gordum basladiklarinin 1. ayinda neden birakaim ben mutluyum, bi kac ay sonra istersem birakarim, bi kac aycik daha sonra biktim bu illetten birakmak istiorum ama birakamiorum diorlardi. bende sigara iciorum.. tum smoker patilere bol $ans tabi banada ;)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance
Sosyal ağlarda paylaş

avrupada bilimadamları bir deney yapmışlar:
4 tane solucan almışlar 4 ünü ayrı kavonozlara koymuşlar kavonozlardan birine nikotin birine alkol birine sperm birine de ot koymuşlar 1 hafta sonra ilk 3 kavonozdaki solcanlar ölmüş diğer kavonozda ise bolbol solucan üremiş
Sonuç:içki,sgara ve sex insanın kurtlanmasını engeller ot gibi yaşarsanız her yeriniz kurtlanır:D:D:D:D:D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

vanilee bu kadar hızlı içersek tabi direk kanser yani de sigara bi alışkanlık her şeyse olduğu gibi sigarayıda bırakırken zorlanıoruz ama gel görki sağlık bir tehlikeye girdimi sigara değil herşeyi
bırakır insanoğlu..paçaları sıkıştımı yani...

Sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

dediginle ilgili bi geyiq daha vardı,

1 hafta önce sigaranın zararlı oldugunu okudum sigarayı bıraktım
2 gün önce alkolun zaralı oldugunu okudum alkolu bıraktım

dün seks in zararlı oldunu okudum okumayı bıraktım :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.

[Bu mesaj ovchinnikov tarafından 13 Ekim 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sigarayı bırakırsın ama o seni bırakmaz
o yüzden yavaş diyoruz
rahmetli bi tanıdığım bi keresinde bana aynen şöyle söylemişti
-sigarayı bırakıyorum amca.
-hı hı bırakırsın
-valla ciddiyimbu sefer bırakıcam kararlıyım!
-bak yavrum senin geçtiğin yollardan biz seneler önce geçtik. Orospunun tövbesi olmaz derler, bu da aynı hesap.
demişti ve ciddende doğru söylemişti
saygıyla anıyorum burdan kendisini.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...