Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 mevsimlerden güz.ayrılık mevsimidir yha bu mevsim hiç inanmamıştım oysa oysa hep umutlarım vardı benim seninLe birLikte tükenen umutLar. hayatıma nasıl ve nerden girdin bilmiyorum. büyüLü bir aşktı benimki hiç sesini duyamdığın yüzünü görmediğin birine yaşanan büyülü aşk. kendi içimde büyüttüğüm sana hiç söyleyemediğim bu aşk nasıl da bitirmiş beni oysa. nasıl mahvetmiş. yalnızlığın en derinine atmış beni. oysa böyle düşünmemiştim ben hayallerim vardı seninLe iLgiLi hepsini kıyaya son vuran dalgaya bıraktım. sen gidiyorsun işte. arkana bakmadan zaten baksan göreceksin beni gitme diyen gözlerimi göreceksin. o zamanda böyle rahat gidebilirmisin? terk edermisin beni? artık sen olmayacaksın. en mutlu olduğum haberleri seninle paylaşmayacağım. gülüp eğlenemeyeceğim. beraber gülmeyi seninle severdim ben. işte gidiyorsun. sana sonkez sarılmadan son kez öpmeden bilinmeyene gidiyorsun.kimse sen gibi olmayacak. kimse senin gibi davranmaycak. ve ben kimseyi sevmeyeceğim senin gibi. Git ben bunada alışırım. nefes alıyorsun ya yaşıyorsun ya o yeter bana. bir veda etmeden git birgün dönecek gibi... biliyorum bebeim birdaha dönmeyeceksin.en acı olan da bu zaten döneceğim deseydin beklerdim.sonsuza kadar beklerdim demedin .kalbim cam kırıklarıyla dolu sanki ne zaman seninle ilgili bişey duysam hepsi birden batıyor. sevgi değilse aşk değilse ne bu bebeim. gitme desem kalırmısın benimle ? sonsuza kadar olurmusun benimle ? seni sewiyorum bebeğim lütfen gitme...bırakma beni bu çaresiz yapayalnız büyülü aşkımla. seni benim kadar seven olmaz bebeğim... sabaha karşı 4 suları 09 ekim 2005 Tek Bir Kişiye İtafen Yazılmıştır Tweety içindir ----------------------------------------------------------- Coprigyt By Gothic 2005 deneme yazıları 3[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 na desem bos olucak ne desem seninki kadar içten olmuycak ama bir seyi bilmeni istiyorum ki SENi SEViYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Keşke benim platonik aşkım da bana bunu söylesede gözlerim açık gitmesem :([signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Fransuxa, 09 Ekim 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Keşke benim platonik aşkım da bana bunu söylesede gözlerim açık gitmesem :( +1[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Fransuxa, 09 Ekim 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Keşke benim platonik aşkım da bana bunu söylesede gözlerim açık gitmesem :( +11 amyyy söyle artık :D[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 etrafda birbirini goren ciftleri gorunce mutlu oluyorum darisi bizim sevgimizi anlyacak kiza!![signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 :([signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 cok etkılendım yaaa helal gotıc tweety bak kıymetını bıl bılıosun gercı :-) mutluluklar en içtenındennnnnn.....[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 falla bncede kıymetini bil tweety :) bn bi slm yazıyom karşıdan da slm geliyo gerisi gelmio[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu aklıma geldi bu topic'i görünce. :) hey gidi.. ehe.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ne alaka[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben de bir hikaye yazmıştım bir zamanlar sevdiğim için, ordan çağrışım yaptı. sayfanın ortalarında.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ha ortalara inmedim :) ama ineriz ayıpsın[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bana natalim böyle bişeyi bırak seni seviyorum desin içten kafamı keserim orda.. :([signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Seni seviyorum demek, güle güle demek kadar kolay..[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kolay mı??dııl bence[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Famy, 13 Ekim 2005 21:53 tarihinde demiş ki: kolay mı??dııl bence +1 bn sesimi beenmiyom abi seni sewiyorum diyemiyom bn fobi mi annamadım manyak ses var ama ses böle boğuk oluyo içten sölemiyom diye mi acep ?[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 SğğEeeeNğii SiğğğEviYhhğğOrUmmmoooo[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arakdaşlar cıvıtmayın cıvıtacaksanız bu benim açtıgım topice olmasın lütfen[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hatta aşırı basitleşti... ( ıı ıııı seni seviyorum anlamında değil, kişilere söylenebilite olarak )[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Gothic, 13 Ekim 2005 22:03 tarihinde demiş ki: arakdaşlar cıvıtmayın cıvıtacaksanız bu benim açtıgım topice olmasın lütfen bn gayet ciddi yazdım ama ..[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 içten soleyemıosan hıç soleme bence :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: PiNg, 13 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki: SğğEeeeNğii SiğğğEviYhhğğOrUmmmoooo ciddilik neresinde ben göremedim[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Anlatmak istediğimde o zaten, içten söylemiyor kimse artık.[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 haklısın galıbaaaa malasef[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar