hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben bakmadım valla :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mirabaa yeniden..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Alıntıla
Revell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: DynamicK, 06 Ekim 2005 12:58 tarihinde demiş ki: hoşgeldin :) sanırım herkes benim gibi bi soru işaretine tıklayıp nezaman üye olmuş diye bakıverdi ;) Büyük ihtimalle :P başlıkta 4 yıl yazınca, kayıt tarihi gözüktüğünü bilmeyip salladı diye düşünmüşlerdir.[signature][hline]MySpace Alıntıla
Revell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Başım dönmesinde ^^[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Alıntıla
EharD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hatta ilk açtığın konuya baktım da nostaljik oldum sanrey renodon falan :) http://forum.paticik.com/view.php?id=1109[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Alıntıla
Revell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Amanin :D o da ne, newbielik günlerimiz heheh[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Alıntıla
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 wuauuww.... güzel... ağaca bir yaprak daha huh? sevindik döndüğüne..:)[signature][hline]duman =))) Alıntıla
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Tekrar hoşgeldin =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Alıntıla
loop Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yıllarca bakamasakta bir gün tekrar baktığımızda hep aynı yerde olsun paticik :( hiç bir zaman bırakmasın bizi...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Alıntıla
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bence herşeyin değiştigini hissedeceksin.. tkrr wtp[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Alıntıla
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hoşgeldin yuvana :) Yalnız burası kürkçü tükkanı değil :D[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla
Revell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: kabataslak, 11 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin yuvana :) Yalnız burası kürkçü tükkanı değil :D Hb ama birşey anlamadım :D Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.